- 23 Ocak 2022
- 14
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.941
Ay evet bacim vallahi ben cok memnun kaldim. Bide dedigi cikarsa deyme keyfimeOleeyy sonunda Melisamın değerini bilenler oldu. Buralarda hiç konuşulmuyordu ben de kimse baktırmıyor sanıyorumm. Kredisi biraz yüksek evet ama çok favorim ya. Siz memnun musunuz kızlar? anladığım kadarıyla 2-3 kişi atmış Melisaya
ahha inşallahAy evet bacim vallahi ben cok memnun kaldim. Bide dedigi cikarsa deyme keyfimebanada 9lu vaade verdi. 9 yil degildir insallah hhaha
Yok kiz 9 yil olamazAy evet bacim vallahi ben cok memnun kaldim. Bide dedigi cikarsa deyme keyfimebanada 9lu vaade verdi. 9 yil degildir insallah hhaha
Kara cuma ve yılbaşı zamanı kredi paketleri indirime girmişti reklamlarını gördüm. Yılbaşı zamanı faydalandım hatta yarı yarıya almıştım. Özel günleri takipteyizfal sepetinde indirim oluyor mu hiç? yüzde 50 falan
ben 21 fal baktırmışım ama hiçbirini indirimli krediden almadım
Sonuç ne olduEfsun Zengin ocak ayi demisti patlamasina son 6 gün
Alya Ar babyyyy çok memnunum kendisindenkızlar falsepetinde tarot falında kimi önerirsiniz??? uyku tutmadı maalesef..... kimlerden memnun kaldınız yakın zamanda????
teşekkür ederiiimm deneyeceğiiim kendisiiniiiAlya Ar babyyyy çok memnunum kendisinden
aa üzüldüm olsun hepsi de patlamaz ama yeni yorumcun kimmPatladiiii
deneyebildin miiteşekkür ederiiimm deneyeceğiiim kendisiiniii
Kimlere hangi fallara baktırdınızGerci gün daha bitmedi UMUDUMUZU KESMIYORUZ
Valla okadar cok baktirdimki listem var telefonumda vadeleriyle beraberaa üzüldüm olsun hepsi de patlamaz ama yeni yorumcun kimm
Ben genelde su fali baktirdim,Kimlere hangi fallara baktırdınızÖnerileriniz memnun kaldığınız varsa isim verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?