- 21 Nisan 2015
- 1.632
- 1.475
- 333
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.621
gokhani bende begendim super degildi ama iyiydi14:00te baktirmisim. Bu arada derin hislere de baktırdım ama Gökhan keskin bana daha iyi geldi ona baktirin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gokhani bende begendim super degildi ama iyiydi14:00te baktirmisim. Bu arada derin hislere de baktırdım ama Gökhan keskin bana daha iyi geldi ona baktirin derim
yağız okura baktırdım bende keske parayı sokağa atsaymışım. fal bakamıyor yazık oldu parama. gidip su adama baktırmayın yazık vallahi verilen paraya.Fal Sepetinde bir sürü yorumcu denedim. Yazdıklarınızdan Yağız bende patladı hiç bilmiyor , Firuze için iade almıştım herkese uyan bir yorum gönderdi. Kader çok pembeci. Diğerlerini denemedim.
Kısa vadede dediği olan Nesibe var. Anlık analizi iyi olan Beril ve Savaş.
iade istesen?yağız okura baktırdım bende keske parayı sokağa atsaymışım. fal bakamıyor yazık oldu parama. gidip su adama baktırmayın yazık vallahi verilen paraya.
derinhisler bende patladı:/geçen ay nerden baksak 5-6 fal atmıştım ve hep oyaladı vs.derken en sonunda da olmadı yani olumsuz sonuçlandı :/ama bana başka falcı olumsuz demişti kötü yorum yapmıştım hatta o binnazdaydıKızlar anlıkta ve yakın gelecekte hangi falcı iyidir? Derinhisler online oldu diye hemen kredi satın aldım ama şimdi de meşgul oldu falları birikmiş. Önerebileceğiniz başkası var mı?
iade işlemi nasıl yapılıyor çözemedim depara iadesi isteseydiniz keşke çünkü ben de Melisa Donukuk ile benzer bir şey yaşamıştım çok övüldüğü için baktırdım ve yüksek ihtimalle enerjimiz uyuşmadığından çok nokta atışları yapamadı hemen para iadesi istedim tabii ki![]()
Bence istersen sevgi derman veya Asudenin yorumlarına bakarak telefonda Tarot yollayabilirsin. En güzeli telefonda baktırmak oluyor, benim deneyimlediğim. Yenilerden Pars bey var ama henüz bende baktırmadım. Yorumları güzeldiİlk iki falımı baktırdım. aslında alexe baktırmak istiyordum ama hiç çevrimiçi göremiyorum adamı. bu yüzden birini Fulya nas (kahve) diğerini duygu aura (tarot) ikisi de olumluydu. ikisindede ortak yönler olarak bahsettiğim kişiyle bir gelecek olacağını söyledi. fakat ben bu kisinin yeni bir kızla bir ilişkiye başlamak üzere olduğunu duymuştum. bakalım beklicez
fulya mayıs dedi
duygu nisan dedi
işle alakalı soruma da fulya birinden destek alarak işe girceğimi ve çok başarılı olcağımı
duygu da işte kendimi yetersiz hissetceğimi dedikoduların arasında kalıp ezileceğimi dikkat etmemi söyledi
başka önerebileceğiniz dedikleri çıkan birileri var mı son 1-2 daha baktırmak istiyorum. ve fal olayında yeniyim hangi türü önerirsiniz
Facebook dan bulabilirsin onuGeysu nerde bakiyor?
Ayy çok berbat o aman aman uzak dur bana kalırsaHanımlar merhaba hepinizeFalsepeti sitesinde Nadide Hanzade’nin yorumları dikkatimi çekti. Çok beğenmişler ve çok övülmüş. O hanıma baktıran, memnun kalan var mı ? Falları çıkıyor mu ?
![]()
Falı mı çıkmadı, yoksa anda falan mı iyi değil. Nasıldı ki ?Ayy çok berbat o aman aman uzak dur bana kalırsa
Nadide çok dengesizdir, çok abartır,vadeleri tutmaz. Falın başında aynı konuyla alakalı başka,sonunda başka şey söyler.Falı mı çıkmadı, yoksa anda falan mı iyi değil. Nasıldı ki ?Ve hangi falı tercih etmiştin acaba ?
Merhabalar. Öncelikle sizden bir konuda yardım destek istiyorum. Ben psikiyatriste gidecek kadar fal bağımlısı oldum. Yani kumar gibi düşünün. Bataklığa battım çıkamıyorum. Olumsuz konuşulunca inanıyorum,moralimi bozuyorum. Öncelikle bu konuda ne önerirsiniz?