Fal Sepeti Deneyimleri

Nasıl yani, şimdi 40 Tl tarot falı diyor 40 Tl için kaç dk telefonda bakım yapıyor ?

Talia geçmişle ilgili nokta atışlı hep. Mesela Mayısta ilişkiye başladımsa Mayısta başlamışsın diyebiliyor direkt. Geçmiş ve an konusunda iyi baya. Ama gelecek hep fos

N
10 dakika dan sonra 2 lira kesiyor dakika başı
Site ile anlaştığı nasıl belli. O kadar mesaj atılırsa tabi Talia nerede diye olacağı buydu. Neyse ben baktırmam artık Talia'ya. Benim inandığım hisli bir insan bu tip işler peşinde olmaz. Yüklediğim krediyi başka bir falcıda denerim artık.

Nasıl yani, şimdi 40 Tl tarot falı diyor 40 Tl için kaç dk telefonda bakım yapıyor ?
40 tl ye baktırıyorsun 10 dakika hakkın var. Ama eğer uzun sürerse birde hesabında kredi varsa devam ediyor. Dakikası 4 kredi .Şöyle söyleyim talia 40 a baktığı için dakikası 4 tl. Ama mesela 20 tl bakan birinin dakikası 2 tl. Fal bakan kişinin fala baktığı ücrete göre

Bu rekabet işi ve bu olay binnazda uzun zamandir var.Zaten biliyorsundur orda 10 dk. 100 yada 150 tl telefon falını bende sevmem eldeki kredilerde gidiyor.

Bu rekabet işi ve bu olay binnazda uzun zamandir var.Zaten biliyorsundur orda 10 dk. 100 yada 150 tl telefon falını bende sevmem eldeki kredilerde gidiyor.
Binnazabla sitesini bir iki kere kullandım bence siteler arasında en kötü iş yapan site, hala ilk olmanın avantajını ve tvlerde reklamlarının dönmesinin ekmeğini yiyor.

size danışayım,
şimdi canım hiç kahve içmek istemiyor, dün içtiğim kahvenin resimlerini atsam sizce bir şey olur mu?

Cansu nerelerdesin? Iyi misin? En son yukaridaki post sonrasi yazmayinca merak ettim. Ayrintili anlatimini da bekliyoruz :) Hepimizin cogu fali patliyor zaten...
Tesekkur ederiim iyiyiiim
Valla yazip moral bozmakta istemem ama soyleyim kisaca ben bugune kadar cok fazla kisiye baktirdim ve kuzenimde baktirdi onunkileri de dinledim cikti diyebilcegimiz hic bir sey olmadi malesef ki ben mesela talia, alex gibi burda en bilinenlere bile baktirdim onlarda dahil cikmayanlara. Mesela utku, yusuf, asli cinar ve bir iki kisi daha vardi hep ayni zamani soyluyolardi eylul- ekim gibi bir kadinin yaninda ise baslicakmisim cok iyi olacakmis maasim sonra da artacakmis gibi seylerde soylediler, iste bende hepsi ayni seyi soyleyince baya umitlenmisim demekki o vakitlerde aslinda bi kadinla gorustum ama boyle mesleginde ün yapmis biriydi bende tanismak ve belki yardimci olur diye gittim gorustum kadin beni maassiz stajyer olarak almak istedi. Ben bu sene mezun oldum bayadir is uzerine baktiriyorun yani hepsinin soyledigi sey is anlaminda onum cok acikmis sansliymisim vs vs mayis haziran gibi attigimda temmuz agustosa bulacagimi soylediler, temmuz agustos gibi attigimda eylul ekim gibi bulacagimi soylediler simdi atincada kasim aralik diyolar. Cok sansliymisim mubarek sene bitecek ben hala is bulamadim. Bi de isten sonra birisiyle tanisip sevgili olacakmisim hepsi ayni seyi soyluyolar bi de o kisiyi tarif ediyolar bana is buldum da orasi kaldi ki o kisi icin verdikleri vadelerde surekli sarkiyor.

Kuzenim de is icin atiyor bide exleri icin exlerinin karakterini allah var tutturuyorlar ama is icin onun ki de hic tutmadi hala is bulamadi o da maalesef. Yani ex olunca karakters analiziymis onu cogunlugu tutturuyor doncekmi donmeyecek mi yuzde elli sanslari var zaten. Ama is gibi sadece gelecege odakli bir sey icin baktiriyosak bilemiyolar atiyolar yada ufak birsey hissedip ordan senorya yaziyolar olan bizim umutlarimiza oluyor valla. Bir de cogu yazdiklarimizdan yola cikarak soyluyor bence biz eminim mesela medeni durumumuzu evli diye gostersek yada baska bisey ona gore yorum yaparlar.

Belki stajyer olarak kabul etseydiniz sonradan maaşlı olarak çalışan yaparlardı. Hayatta ne olacağı belli olmaz demişler. Belki öngördükleri şey buydu. Ya da yanıldılar gerçekten tabii bilemiyorum sadece naçizane kendi fikrimi belirtmek istedim:)

Ben eskiden inaniyomusum aslinda yani kaptirmisim kendimi baya, kendimi ona gore sartliyomusum bilmeden, simdi bayadir baktirmiyorum kendimi daha ozgur ve rahat hissediyorum acikcasi. Ha yine baktiririm ama oyle 15 lik bakalm ne dicek diye. Reelde cok iyi falcilar vardir medeni durumumuzu zirt diye biz hicbisey soylemeden herseyimizi bilecek falcilar. İlerde baktirirsam onlara baktirim diye dusunuyorum.

Yok kadin bastan almayacagini da soyledi ben boyle iyiyim yerim yok zaten ofisimde vs dedi ama istersen iki hafta staj yapabilirsin demisti,?kadini bildiler ama kalani hic tutmadi falcilarin tek tuttu diyebilecegim seyi bir kadin oldugunu gormeleri djdj

Canım çingene bu adam için ne demişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…