Fal Sepeti Deneyimleri

h
pes diyorum gercekten pes... kartları rastgele secmiş olmama rağmen o kadar iyi bilmiş ki inanamadım gercekten kendime gelemedim suanda benim icin geysuyla eşdeğer falcılığı
Geysuya nasıl baktırdın canım?Eskidenmi baktırmıştın?Artık yok tellwedede
 

Doğru, ben de ona yolladığım 3 faldan 2’sinde konunun yarım kaldığını ya da aniden kesildiğini hissettim :)
 
Alexe

alexe baktırmış mıydınız ? Kafayı yedim ikili baktıranları bulup karşılaştırıyorum

Evet, ilk kez birkaç gün önce baktırdım. Talia’nın söyledikleriyle uyumlu sayılırdı, ama Alex çok daha sert konuşmuş. Geçmiş ve mevcut durum konusunda çok beğendim, gelecek içinse vade vermedi.

İletişim olmuş işte süper.. Sonucu olumsuz söylediği kimse var mı acaba

Aslında danıştığım ilk konu için öngördüğü sonuç olumsuzdu. Ama falın sonuna doğru biraz yön değiştirip “şu bu tarihlerde umut var, durum iyiye gidebilir” demişti. O kısım tutmadı işte. Alex ise aynı konuda falın başından sonuna kadar aynı kararlılıkla olumsuz konuştu.
 
Doğru, ben de ona yolladığım 3 faldan 2’sinde konunun yarım kaldığını ya da aniden kesildiğini hissettim :)
Talianın 30 falda bir türlü söylemediği sonucu ve süreci,ilk falında şakk diye söylemiş başka bir kaç kişi..Ama onlarda yakın dönem detay anlatmıyor pek,Taliaysa bir iki aylık süreçleri taksit taksit ama detaylı verip sürekli bağlı tutmaya çalışıyor insanları kendisine
 
Bana baştan sona aynı kararlılıktan konuşmuş talia. Alex de kendi falında aynı şekilde. Paralel söylemleri de var ama farklılıklar da var bakalım artık... ama talia galiba buradan okuduğum kadarıyla daha pembeci, ben de onun dedikleri çıksın istiyorum
Fal baktırmayı da bırakacağım en azından uzun süre ara vereceğim resmen kendi kendimi yedim kaç gündür fal yüzünden
 
Hah işte tam olarak bundan bahsediyorum. Talia Falın sonunda umutlandırıyor mutlaka bütün engeller kalkacak diyo ya da olumsuz görseydim söylerdim diyo ne bileyim.. Kavansit

Maalesef. Yani belki kapkara bir tablo çizip karşısındakini iyice çökertmek istemiyor ya da Suzanne’ın dediği gibi biraz stratejik bir şey. Gerçi şunu da ifade eder hep: kader diye bir şey var belki ama ona saplanmamak gerek, bazı hamlelerle onu değiştirebiliriz vs. Belki onunla da ilgilidir. Yine de beni de falın sonunda boş yere umutlandırmış oldu :)

Zulal Şen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona baktirip memnun kalan var mi?

Tarz, özen, geçmiş ve an olarak beğenmiştim ama gelecek çıkmadı (kısa vade vermişti). Bir daha dinleyeyim olmazsa çünkü sanki tamamen patlamadı diye de hatırlıyorum.

Onca fal baktırınca hatlar karışıyor tabii :))
 
Zulal Şen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona baktirip memnun kalan var mi?

Dinlemeye başladım. Sabırlı kadınmış çünkü gözüm dönmüş ve 3 konu birden sormuşum Temmuz’da bir kez baktırmışım ve “kesin ve net olarak 1 ay sonra olacak” dediği ilk şey tamamen patladı.
İkinci konu biraz tutmuş gibi.
Üçüncü konu için de 3 vade demiş. Eğer kastettiği 3 yılsa, daha zamanı var :)) O 3 vade içerisinde olacak dediği daha ufak başka bir şeyse tuttu sayılır.

Yine de iyi yani çünkü daha önce kimseye yapmadığım kadar fazla soru yağmuruna tutmuşum :)))
 
Patlayan konunuz ilişki mi peki
 
Hep 2 vade dedi genelde hafta oluyor ama son falında aralık başına kadar dedi asıl konu için.. Uzun vadeler vermiyor
Talianın son falı bana çıkmamış,bugün dinledim güya ekimde güzel olacakmış hersey,görüşmeler artacakmış,yok daha önce yapamadığımız planlar yapılacakmış falan filan..Aksine oldu tam..Ekim başından beri yeniden uzaklaştık,totalde 1 defa falan görüştük
 
️ 23.10.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Neva Demir (2): Kendisine baktırdığım ikinci kahve falıydı çünkü ilk kahve falında beğendiğim tespitleri vardı. Sorduğum kişinin hayatında incelediği, tanımaya çalıştığı birileri daha varmış. Hiç üzülmemem gerekiyormuş çünkü bu benim lehimeymiş. Bu kişi beni cepte görmüyormuş, asıl ben onu cepte görmeliymişim çünkü geleceği yer benim yanım olacakmış. İlerleyen dönemde beni bu kişiyle gayet mutlu görüyormuş. Ocak ayının sonunda buluşma olacakmış. İki tane iş fırsatım olacakmış. Yeni yılın ilk aylarından sonra çalışıyor olacakmışım.
 
talia benim exin görüstüğü kisiyle ilgili suan aralarında konusma var ama ask yok dedi kızın fiziksel özelliklerini tarif etti, ama bana ulaşacağını da söyledi ama bu kızla olmayacakmıs sonra ulaşacakmış.
yesilcingene bu kız riskli ilişkiye baslayabilirler henüz hoslanma yok ama beğeni var ve sık görüsüyorlar ama kesinlikle sana ulaşacak öncesinde net görüyorum dedi aklı sende kalmıs son bir mesaj olacak dedi sonbahar dönemi bitmeden, bu arada yesilcingenenin bütün fallarını basından sonuna kadar yaşadım onu dinleseydim biraz suan adamla belki nisanlıydım öyle söyleyeyim.
geysu da kızı tarif etmiş detaylı sekilde ama olmayacak bunlar elektrik alamayacak düsündüğü gibi demiş sana kesinlikle ulaşacağını gördüm dedi kızı ve nasıl tanıstırıldıklarını bütün herşeyi fazlasıyla an olarak cok iyi bilmiş, geysunun benim ilişkim bozulmadan önce bana su zamanda sana mesaj atacak sakin ol ılımlı davran yoksa ilişkiniz asırı zarar görür ya da sizin ileride surpriz günü birlik gezileriniz olacak demesi ya da herşey iyiyken sana evlenme teklif etme planı var yaz gibi dediği herşey cıktı bana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…