- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.421
Geysuya nasıl baktırdın canım?Eskidenmi baktırmıştın?Artık yok tellwededepes diyorum gercekten pes... kartları rastgele secmiş olmama rağmen o kadar iyi bilmiş ki inanamadım gercekten kendime gelemedim suanda benim icin geysuyla eşdeğer falcılığı
Talianın bende şöyle bir intibası oldu,mesela daha uzun süreçleri görüyor ama sana hepsini söylemiyor,bir noktaya kadar söylüyorki sonra yine gldesin..
Birde böyle gizem yaratıp falın ucunu açık bırakarak bitiriyor yada tam bitirirken birşey ima ederek soru işareti uyandırıyorki ona tekrar sor baktır..
Stratejik ve taktiksel tarafları var,bunlardan hoşlanmıyorum pek..Kendince marketing strategy işte :)
Çok nokta atışlı çıkan falları oldu,çıkmayan şeyleride oldu,ama süründürüyor işte insanı kısa dönem söyleyip söyleyip sürekli fal atasın bekliyor..
Alexe
alexe baktırmış mıydınız ? Kafayı yedimikili baktıranları bulup karşılaştırıyorum
İletişim olmuş işte süper.. Sonucu olumsuz söylediği kimse var mı acaba
Talianın 30 falda bir türlü söylemediği sonucu ve süreci,ilk falında şakk diye söylemiş başka bir kaç kişi..Ama onlarda yakın dönem detay anlatmıyor pek,Taliaysa bir iki aylık süreçleri taksit taksit ama detaylı verip sürekli bağlı tutmaya çalışıyor insanları kendisineDoğru, ben de ona yolladığım 3 faldan 2’sinde konunun yarım kaldığını ya da aniden kesildiğini hissettim :)
Cnm sana fa sorayim, Talia'nin sana cikmayan fallarainda verdigi vadeler kisa miydi yoksa uzun muydu?Hah işte tam olarak bundan bahsediyorum. Talia Falın sonunda umutlandırıyor mutlaka bütün engeller kalkacak diyo ya da olumsuz görseydim söylerdim diyo ne bileyim..Kavansit
Hep 2 vade dedi genelde hafta oluyor ama son falında aralık başına kadar dedi asıl konu için.. Uzun vadeler vermiyorCnm sana fa sorayim, Talia'nin sana cikmayan fallarainda verdigi vadeler kisa miydi yoksa uzun muydu?
Hah işte tam olarak bundan bahsediyorum. Talia Falın sonunda umutlandırıyor mutlaka bütün engeller kalkacak diyo ya da olumsuz görseydim söylerdim diyo ne bileyim..Kavansit
Zulal Şen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona baktirip memnun kalan var mi?
Zulal Şen hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ona baktirip memnun kalan var mi?
Patlayan konunuz ilişki mi pekiDinlemeye başladım. Sabırlı kadınmış çünkü gözüm dönmüş ve 3 konu birden sormuşumTemmuz’da bir kez baktırmışım ve “kesin ve net olarak 1 ay sonra olacak” dediği ilk şey tamamen patladı.
İkinci konu biraz tutmuş gibi.
Üçüncü konu için de 3 vade demiş. Eğer kastettiği 3 yılsa, daha zamanı var :)) O 3 vade içerisinde olacak dediği daha ufak başka bir şeyse tuttu sayılır.
Yine de iyi yani çünkü daha önce kimseye yapmadığım kadar fazla soru yağmuruna tutmuşum :)))
Talianın son falı bana çıkmamış,bugün dinledim güya ekimde güzel olacakmış hersey,görüşmeler artacakmış,yok daha önce yapamadığımız planlar yapılacakmış falan filan..Aksine oldu tam..Ekim başından beri yeniden uzaklaştık,totalde 1 defa falan görüştükHep 2 vade dedi genelde hafta oluyor ama son falında aralık başına kadar dedi asıl konu için.. Uzun vadeler vermiyor
Bugun gonderebildin sanirim? :)Talia şu an online oldu kızlar bekleyen varsa
Evet gönderdim sonunda.Bugun gonderebildin sanirim? :)
Patlayan konunuz ilişki mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?