Fal Sepeti Deneyimleri

ben de yesilcingenenin bütün falları cıktı ama talia suan bu kisinin benden uzak oldugunu 2 vadelik süreçte iletisim olacağını belirtti ama yesilcingene iletisim görmüş ikiside konustugu kadını tarif ettiler esgal olarak bekleyip görücem

Bana da 2 vade diyo hep
Ben birkaç gün önce baktırdım Talia’yla. Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde benim iletişime geçeceğimi söylemişti. Ben de inanmadım, ben asla yazmam diyordum. Ama dün akşam ani bir durum ortaya çıktı ve ben ona yazmak zorunda kaldım. Falının bir kısmı çıktı yani. Umarım netice de onun dediği gibi olur.

İletişim olmuş işte süper.. Sonucu olumsuz söylediği kimse var mı acaba

İletişim olmuş işte süper.. Sonucu olumsuz söylediği kimse var mı acaba
İnan bana durumun olumsuz olsaydı söylerdim demiş bana. İletişim oldu ama ben yazdım adam da cevap verdi hepsi bu yani. Geçen ay aramızda çok kötü şeyler geçmişti, o olaylar göz önüne alındığında bayağı sakin ve ılımlı bir konuşma oldu aslında. Ama hepsi benim sayemde. Yoksa aslında durumun kendiliğinden düzeldiği falan yok yani. Olumsuz düşünüp enerjiyi tıkamak da istemiyorum ama bilemedim

Durumun olumsuz olsaydi soylerdim diye bana da demisti Talia yorumumda. Bekleyip gorecegiz artik... Umarim istedigimiz gibi gelismeler olur.

Talia bana da çıkmadı, öngörüde bulunduğu her 2 konuda da.
Talianın bende şöyle bir intibası oldu,mesela daha uzun süreçleri görüyor ama sana hepsini söylemiyor,bir noktaya kadar söylüyorki sonra yine gldesin..
Birde böyle gizem yaratıp falın ucunu açık bırakarak bitiriyor yada tam bitirirken birşey ima ederek soru işareti uyandırıyorki ona tekrar sor baktır..
Stratejik ve taktiksel tarafları var,bunlardan hoşlanmıyorum pek..Kendince marketing strategy işte :)
Çok nokta atışlı çıkan falları oldu,çıkmayan şeyleride oldu,ama süründürüyor işte insanı kısa dönem söyleyip söyleyip sürekli fal atasın bekliyor..

dodude Talia'nin sana vadesiyle çıkan fallarında verdiği vadeler kısa miydi yani birkac hafta gibi yoksa daha uzun muydu birkac ay gibi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…