- 24 Ekim 2012
- 791
- 938
- 408
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.381
Destekli paket var 10 kredilik ondan alabilirsin 2 taneTALia soruları cevaplıyor mu? Birdefal sepetinde 20 kredi alınabiliyor mu
O nerden alınıyor telefonda bulamadım daDestekli paket var 10 kredilik ondan alabilirsin 2 tane
Yaa üçüncü defa bende böyle durum olsaydı çıldırırdım sanırımEvet tekrardan girdi bende mail atmıştım. Gene ben kartları seçene kadar çıktı. Şaka gibi gene atamadım.
Buldum çok teşekkür ederim ☺Destekli paket var 10 kredilik ondan alabilirsin 2 tane
Canım şimdi kendi ismine tıklayıpta bakılan falların bekleyen falların olduğu bir sayfa çıkıyor ya o sayfada. Kredilerin en aşağısında 10 kredilik destek paketi var :) İnşallah doğru tarif etmişimdirO nerden alınıyor telefonda bulamadım datarif edebilir misiniz
Bende sürekli mail attım. Şaka gibi seçiyorum birde soruyu önceden yazdım hazır bekliyorumYaa üçüncü defa bende böyle durum olsaydı çıldırırdım sanırımben nolur bugün tekrar girsin diye yazdım mailde. Cevapta bu ara her akşam gireceği yazıyor umarım doğrudur
Talianın Facebook umuBinnazda ama çok nadir onlıne oluyor. Sanırım Anna vedunya olarak Facebooku var. Oradan mesaj atarsanız. Özelde bakabilir. Çünkü o profösyönel yorumcu.
BEn dün hem talia ya hem de kalan kredime ekleyip alexe fal attım. İkisine de daha önce hiç baktırmamıştım. Alex çok genel bakmış ve talia dan farklı şekilde olayı yorumlamış (ben iş için baktırmıştım) ama talia hiç vermediğim detayları bile bilmiş hem de tarih olarak benim hissettiklerim olarak ve detay yorumlama yapmış . Şimdi sizin yorumlarınızı da alayım var mı daha önce bu iki falcının falı çakışan? Umarım talia nın dediği şekilde ilerler bakalım artık...
talianın falları cıkıyor mu arkadaslar?
BEn dün hem talia ya hem de kalan kredime ekleyip alexe fal attım. İkisine de daha önce hiç baktırmamıştım. Alex çok genel bakmış ve talia dan farklı şekilde olayı yorumlamış (ben iş için baktırmıştım) ama talia hiç vermediğim detayları bile bilmiş hem de tarih olarak benim hissettiklerim olarak ve detay yorumlama yapmış . Şimdi sizin yorumlarınızı da alayım var mı daha önce bu iki falcının falı çakışan? Umarım talia nın dediği şekilde ilerler bakalım artık...
Sen yine onceden baktirmistin sanirim. Ben butun yaz bekledim de en sonunda onun icin aldigim kredileri gittim baskasina harcadim. Bir iki hafta once tesaduf online gorunce anca gonderebildim ama ben de cok sorun yasadim. Tel.den olmadi bir turlu, laptoptan gonderebildim.Bende sürekli mail attım. Şaka gibi seçiyorum birde soruyu önceden yazdım hazır bekliyorumben seçipde yollayana kadar çevrimdışı oluyor. Sinirlerim bozuldu iyice 3 keredir aynısı oluyor.Delirdimmm
Hadi ya, ne dedi peki?Bana Talia gelecek hiç çıkmadı 4 kere baktıdım hatta en son falında kendisine söyledim dayanamayıp an ve geçmiş çok iyi ama gelecek öngörüleriniz çıkmıyor diye.
İlginçtir ki bende de son iki falı tarihlerle tuttu. Enerji meselesi sanırım. İlk falı tutmamıştı ama yazın bir attığım fal ve en son attığım çıktıKişilerin enerjisine bağlıymış bu durum herkeste farklı sonuç verebilir vs vs. Öngörülerim çoğunlukla tutuyor dedi ama burada çok görmedim tutanı. Bende an ve geçmiş olumsuz yorumluyor mesela ama gelecek hep olumlu konuşuyor sanırım bu yüzden tutmuyor. Çok olumsuz konuşmak istemiyor benceNilufer_4U
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?