Fal Sepeti Deneyimleri

Yaa üçüncü defa bende böyle durum olsaydı çıldırırdım sanırım ben nolur bugün tekrar girsin diye yazdım mailde. Cevapta bu ara her akşam gireceği yazıyor umarım doğrudur
Bende sürekli mail attım. Şaka gibi seçiyorum birde soruyu önceden yazdım hazır bekliyorum ben seçipde yollayana kadar çevrimdışı oluyor. Sinirlerim bozuldu iyice 3 keredir aynısı oluyor.Delirdimmm

Binnazda ama çok nadir onlıne oluyor. Sanırım Anna vedunya olarak Facebooku var. Oradan mesaj atarsanız. Özelde bakabilir. Çünkü o profösyönel yorumcu.

BEn dün hem talia ya hem de kalan kredime ekleyip alexe fal attım. İkisine de daha önce hiç baktırmamıştım. Alex çok genel bakmış ve talia dan farklı şekilde olayı yorumlamış (ben iş için baktırmıştım) ama talia hiç vermediğim detayları bile bilmiş hem de tarih olarak benim hissettiklerim olarak ve detay yorumlama yapmış . Şimdi sizin yorumlarınızı da alayım var mı daha önce bu iki falcının falı çakışan? Umarım talia nın dediği şekilde ilerler bakalım artık...

Bana Talia gelecek hiç çıkmadı 4 kere baktıdım hatta en son falında kendisine söyledim dayanamayıp an ve geçmiş çok iyi ama gelecek öngörüleriniz çıkmıyor diye.
talianın falları cıkıyor mu arkadaslar?

Alex daha mantıklı gelecek için çıktığı da oldu.

Bende sürekli mail attım. Şaka gibi seçiyorum birde soruyu önceden yazdım hazır bekliyorum ben seçipde yollayana kadar çevrimdışı oluyor. Sinirlerim bozuldu iyice 3 keredir aynısı oluyor.Delirdimmm
Sen yine onceden baktirmistin sanirim. Ben butun yaz bekledim de en sonunda onun icin aldigim kredileri gittim baskasina harcadim. Bir iki hafta once tesaduf online gorunce anca gonderebildim ama ben de cok sorun yasadim. Tel.den olmadi bir turlu, laptoptan gonderebildim.

Kişilerin enerjisine bağlıymış bu durum herkeste farklı sonuç verebilir vs vs. Öngörülerim çoğunlukla tutuyor dedi ama burada çok görmedim tutanı. Bende an ve geçmiş olumsuz yorumluyor mesela ama gelecek hep olumlu konuşuyor sanırım bu yüzden tutmuyor. Çok olumsuz konuşmak istemiyor bence Nilufer_4U

İlginçtir ki bende de son iki falı tarihlerle tuttu. Enerji meselesi sanırım. İlk falı tutmamıştı ama yazın bir attığım fal ve en son attığım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…