- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.981
Üff sıra çok var onda yapatladı bende o. hem baya bi önceki exim konusunda, hem de başka bir konuda..
falın gelince sen de analiz yaparsın :)
ya işine karışmak gibi olmasın ama paranı boşuna harcamıyor musunÜff sıra çok var onda ya
Ya bana olumsuz konuşacak belli de
Çünkü çok eski bir ilişkimi sordum
Yok cnm işime karışmak gibi olmuyor haklısınya işine karışmak gibi olmasın ama paranı boşuna harcamıyor musun
şu an daha yeni ayrıldığın bile belli olmayan exin için baktırmak yerine hiç umrunda olmayan exlerin niyetine fal atıyosun
hayır derdin ne cidden giden paralarına üzülüyorum cidden
derdin olan kişi ile ilgili baktırıp kendini motive etsen anlarım da
çok garip geldi yani
kırgın ve üzgün olman çok normalYok cnm işime karışmak gibi olmuyor haklısın
Doğru söylüyorsun
Ama son ilişkimde bitti zaten Yani onun için çok fal attım .şun için ondan bir geri dönüş yok.olsada o iş bitti benim için o yüzden artık onun için baktırmıyorum.çünkü çok kırgınım.10 gündür iki kelime dahi birşey yazmadı bana.demek ki bitirmiş.
O eski kişiye çok aşık olmuştum.merak ediyorum hayatını beklentim zaten yok.
O yüzden popüler falcılara baktırayım dedim kafam dağılsın biraz.
Çünkü çok kırgın ve üzgünüm .
Haklısın öyle yapıcamkırgın ve üzgün olman çok normal
uzun bir ilşkin nedensizce bitti. ki bitip bitmediğini bile bilmiyordun buraya yazdığında, tam bi konuşma olmadı aranızda
kafanı dağıt ama paranı böyle saçma sapan harcayarak değil
dışarı çık hava al, spora başla, arkadaşlarınla gez toz
en azından elle tutulur bir şeye para harca ki boş gitmesin
naçizane tavsiyem tabii...
Niye kız olumsuz muyduAyışığına fal baktırdım .
Yok artık ya o kadar attı ki bu kadar olur.
Hayatımda baktırdığım en kötü faldı
Berbattı ya
Ağzım açık kaldı .
Yavrum ben ex ex icin atmıştımNiye kız olumsuz muydu
Benimki de çok kötüydü zaten dediğim gibi 2 dediği patladı
Yuh 13 kisi mialex onlineeeeeeeeeeeeéeeee
Yuh 13 kisi miOh my gosh!!
Sık girmediği için fazla alim yapıyor ,buda onu gizemli merak edilesi bir hale getiriyor.Talia da aynı...Vuhuuu desene Alex elden gitti
Bu fal gerçekten enerji işi size bakan bana bakamıyor bana bakan size.. alex daha önceki senelerde baktirmisim hiç çıkmamış..Bende baktırdım Alex'e tekrardan gerçekten çok mantıklı konuşmuş bende de. İş için baktırdım hem olumlu tarafları vardı hemde olumsuz. Kasıma kadar vade verdi bakalım
Ben ilk 2016 da baktırmıştım çok çok olumsuz bir faldı eski sevgilim için baktırmıştım. Herkes ama herkese fal baktırdım. Herkes olumlu konuşmuştu. Bir tek alex ve çingene olmayacak demişlerdi. Dedikleri gibi de olmadı. Sonra bir kişiyle tanışmıştım 1 sene sonra alex e fal atmıştım orda olumluydu ama olmadı.Mesele o tanışacağım kişiyi çingene bilmişti ismindeki harflerden tutta fizikler özelliklere kadar. Ha 2 gün konuştuk sürmedi fazlaBu fal gerçekten enerji işi size bakan bana bakamıyor bana bakan size.. alex daha önceki senelerde baktirmisim hiç çıkmamış..
Sana bilen kimler canım? Alexe dün baktırdım. Tamam karakter analizinde iyi yerleri kesinlikle vardı ama saçma yerlerde vardı daBu fal gerçekten enerji işi size bakan bana bakamıyor bana bakan size.. alex daha önceki senelerde baktirmisim hiç çıkmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?