Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba. Youtube da yuminin tarotu isimli bir tarot bakıcısı var. Önceden kişisel bakmıyordu şimdi bakıyor. Deneyen var mı ? Telefonla canlı bakıyormuş.

Merhaba. Youtube da yuminin tarotu isimli bir tarot bakıcısı var. Önceden kişisel bakmıyordu şimdi bakıyor. Deneyen var mı ? Telefonla canlı bakıyormuş.
Denemedim ama açıkçası iyi baktığını sanmıyorum. Youtube da çoğu kanalı takip ediyorum tarotla ilgili ama inanın çoğu anlamıyor bakmaktan. Sanıyorlar ki Tarot Falında kartlar tek tek yorumlanıyor. Netten anlamlarını öğrenince oldu bitti zannediyorlar. Tarot olsun Katina olsun fal öyle yorumlanmıyor. Kartlar birbiriyle birleştirilip harmanlanmalı ve hisler de katılmalı. Zaten her kartın anlamı yanına gelen kartla değişiyor.

Çok kanal takip ediyorum ama en beğendim İris. İrisle tarottu galiba kanalının adı. Güzel yorumluyor.

Evet adı İrisle Tarot. Benimde en beğendiğim oydu. İyi hatırlattın, yeni video sık atmıyordu bir ara takipten çıkmıştım. Unutup gitmişim. Gideyim yeni videosu vardır herhalde kart seçeyim

kızlar aranızda alex'e baktırıpta memnun kalmayan var mı ya da falı çıkmayan
benim sınavımla ilgili söyledikleri çıkmıştı ve karakter analizi çok iyiydi ve ilk falında aşkla ilgli uyardığı bi konu vardı o gerçekleşti malesef.. Son falındaki olumlu gelişmeleri yaşamadım henüz.. Vade de vermedi ama aylar sürmez dedi bakaklım :)

Aylar surmez diye eximle sevgilisine demisti. 4-5 ay devam etmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…