- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.941
Evet yönetime de yazdım zaten. Bir daha yorum almayı düşünmüyorum dedikleri de çıkmazsa...5 gün mü bekletti yani..? İşte ben o yüzden yenileri denemeye başladım artık..Baksana 5 gün diyorsunuz...En azından bu kadar beklemedim buna da şükür..
Evet yönetime de yazdım zaten. Bir daha yorum almayı düşünmüyorum dedikleri de çıkmazsa...
Denemedim ama açıkçası iyi baktığını sanmıyorum. Youtube da çoğu kanalı takip ediyorum tarotla ilgili ama inanın çoğu anlamıyor bakmaktan. Sanıyorlar ki Tarot Falında kartlar tek tek yorumlanıyor. Netten anlamlarını öğrenince oldu bitti zannediyorlar. Tarot olsun Katina olsun fal öyle yorumlanmıyor. Kartlar birbiriyle birleştirilip harmanlanmalı ve hisler de katılmalı. Zaten her kartın anlamı yanına gelen kartla değişiyor.Merhaba. Youtube da yuminin tarotu isimli bir tarot bakıcısı var. Önceden kişisel bakmıyordu şimdi bakıyor. Deneyen var mı ? Telefonla canlı bakıyormuş.
Aman sanki cevap verdi de noldu bütün falı çöp gibi şuan benim gözümde çünkü kendiyle çeliştiEvet 5 gün oldu
Aman sanki cevap verdi de noldu bütün falı çöp gibi şuan benim gözümde çünkü kendiyle çelişti
Denemedim ama açıkçası iyi baktığını sanmıyorum. Youtube da çoğu kanalı takip ediyorum tarotla ilgili ama inanın çoğu anlamıyor bakmaktan. Sanıyorlar ki Tarot Falında kartlar tek tek yorumlanıyor. Netten anlamlarını öğrenince oldu bitti zannediyorlar. Tarot olsun Katina olsun fal öyle yorumlanmıyor. Kartlar birbiriyle birleştirilip harmanlanmalı ve hisler de katılmalı. Zaten her kartın anlamı yanına gelen kartla değişiyor.
Çok kanal takip ediyorum ama en beğendim İris. İrisle tarottu galiba kanalının adı. Güzel yorumluyor.
AhahahEvet adı İrisle Tarot. Benimde en beğendiğim oydu. İyi hatırlattın, yeni video sık atmıyordu bir ara takipten çıkmıştım. Unutup gitmişim. Gideyim yeni videosu vardır herhalde kart seçeyim
Bana da hala cevap vermedi bekliyorumYaw kızlar Taliaya baktıran hanımlar, hepinizin fal sonrası sorusunu yanıtladı mı Talia ?
Aynen, benim soruyu da cevaplamış.Pardon kızlar baktım yeni yazmış.
Benimki de uyumluydu. Hatta gelişmeler oldu. Ve bu gelişmelerle paralel söyledikleri. Tabi geç yazmış oldu, olay yaşandı. Ekim benim için önemliymiş bakalımAynen, benim soruyu da cevaplamış.
Gayet baktığı fal ile uyumluydu. Absürt veya farklı bir şey söylememiş
ekim herkes için önemli herhaldeBenimki de uyumluydu. Hatta gelişmeler oldu. Ve bu gelişmelerle paralel söyledikleri. Tabi geç yazmış oldu, olay yaşandı. Ekim benim için önemliymiş bakalım
Alex analizde iyi. Is konusunda nokta atisi yapmisti ama vade patladi sayilirkızlar aranızda alex'e baktırıpta memnun kalmayan var mı ya da falı çıkmayan
aaaa alex vade mi verdi hayretttAlex analizde iyi. Is konusunda nokta atisi yapmisti ama vade patladi sayilir
benim sınavımla ilgili söyledikleri çıkmıştı ve karakter analizi çok iyiydi ve ilk falında aşkla ilgli uyardığı bi konu vardı o gerçekleşti malesef.. Son falındaki olumlu gelişmeleri yaşamadım henüz.. Vade de vermedi ama aylar sürmez dedi bakaklım :)kızlar aranızda alex'e baktırıpta memnun kalmayan var mı ya da falı çıkmayan
Aylar surmez diye eximle sevgilisine demisti. 4-5 ay devam etmislerdibenim sınavımla ilgili söyledikleri çıkmıştı ve karakter analizi çok iyiydi ve ilk falında aşkla ilgli uyardığı bi konu vardı o gerçekleşti malesef.. Son falındaki olumlu gelişmeleri yaşamadım henüz.. Vade de vermedi ama aylar sürmez dedi bakaklım :)
Yani soyle direkt 2 vade degildi. Uzun surmeyecek mesela 6 ay degil max 2-3 ay demisti patladiaaaa alex vade mi verdi hayrettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?