Fal Sepeti Deneyimleri

bugüne kadar baktırdıklarımızdan kimler süper geleceği tutturdu yani bence sıkma canını :) Ayrıca evet yeni isim deneyerek risk alma bencede :)

Kızlar Oya Boranın falları çıkıyor mu? Moralimi bozdu
Yeni baktırdığım için çıkıp çıkmadığı konusunda birşey diyemiyorum. Ama falın yarısı basit ve sıradan tavsiyelerle doluydu (Sen değerlisin....iç sesini dinle ..gibi) İade istedim.
Siz yorumunu nasıl buldunuz? Şu anda iyi mi kötü mü sizce?

İlk mesajımı falı okur okumaz mod düşüklüğüyle atmıştım. Şimdi sakin kafaya falı tekrar okudum. Anlık öngörüsü moralimi bozmuştu. Ama iyi değil.
Bende tavsiyesi bir cümle. Yarısı yeni birini görmüş, onu anlatıyor. Nokta atışı, spesifik bildiği bir şey yok. 2020 senin yılın, güç sende ... vs vs klasik fal cümleleri ile bezeli upuzun bir fal. Hiç önemsenecek bir fal değil.

bana da benzer durum olmultu Talia da ama anlıkta dediğin gibi iyi

Böyle yazmışlar yorum kısmına.
Talia ya yapılan son yoruma bakın lütfen başka birine daha yapmış her kimse çok kızmış
Fala 3 gün önce bakıp soruya 3 gün sonra döndünüz falinizi 4 kez dinledim.sadece tarihler var bu tarihlere dikkat edin uyarısı ne olcagini dediginiz gibi belirtmediniz. Falda kimle ne olcagi belli değil. Hatta bu kişiyi unut önüne bak demiyorum dediniz.soruya cevapta unut önüne bak diyorsunuz. Hangisini dikkate alayım? Aynı anda 10 fal bakınca böyle karışıklık oluyor demekki. Yine de teşekkürler

Kızlar siteye yeni gelen yorumculardan denediniz mi hiç? Ben kahve falı göndericem bugün ama hangisine göndersem bilemedim..Yoksa yine bildiklerimize mi göndersek eskilere ama yenileri de merak ettim açıkçası

Yani bence haklı ama sitem etmekte. Daha önce de dedim bazıları çok nadir sisteme girip ulaşılmaz falcı imajı yaratmak istiyorlar sanki. Ama girince bir seferde 10 fal alıyorlar, bu şekilde çok sağlıksız. 2-3 günde bir gir en azından 2-3 fal al kapat yani böyle karışıklıklar olmaz. Hadi onu da yapmıyorsan o fala gelen soruya maksimum 1 gün içinde dönmek lazım, 4 gün sonra gelen cevaptan ne hayır gelir

Kesinlikle öyle bence ses kaydını dinlemeye üşendi ve aynı yorumları yaptı.. Zaten buraya attığım son yorumu da silmişler :)

Cevap icin 4 gün gene bir dereceye kadar kabul edilebilir belki ya fal alıp 2 gün bekletenler sinir oluyorum. Sabahtan alır gece yarilarina kadar bekletenler mi aradın tuhaf

Cevap icin 4 gün gene bir dereceye kadar kabul edilebilir belki ya fal alıp 2 gün bekletenler sinir oluyorum. Sabahtan alır gece yarilarina kadar bekletenler mi aradın tuhaf
Ben de fal konusunda sabırsızım ya canım o gün baktırmak istiyorsa o gün içinde bakılsın isterim haklı olarak :/

Kızlar ben dayanamadım su mutluya kahve falı attım yorumladı hemen çok beklemedim. valla baya bildi hem de akıcı konuşuyor...bundan sonra tercih edebilirim yine gibi geliyor...

Sende de yeni falcıları veya tercih edilmeyenleri övme gibi birşey var ama dur bakalım hayırlısı

yok canım ya sordum sabahtan kimi önerirsiniz kızlar diye ama kimseden bir şey yok..kahvemi içtim bir baktırayım dedim..çok canım sıkkın sorunlar var epey hayatımda..eskileri deniyoruz da baksana mısırlı hakkında 2-3 gün bekleyenler var sorusuna cevap alamayanlar olmuş...denenmişi denemiycem artık çünkü birkaç kere aynı falcılara attım fal ama zaten onlar biliyor beni artık yenileri bakalım bilmeden neler söylüycek dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…