Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de öyle yapıyorum. Soruyu soruyorum, cevabı okuduktan sonra puanlarım hemen ve yorum yazarım. Nadir de olsa oluyor sonraya bıraktığım

Venus atesi deneyen begenen/begenmeyen var miii?
Yakın gelecek konusunda haklı çıktı, vadeyi bile günü gününe tutturdu bana. Sorduğum kişiyle de ilgili çok tutarlı konuştu. Ama çok iyi falcıdır mutlaka baktırın diyemem, belki de tesadüftür bana çıkması.

Ooo super aslinda benim tesadufle bile hicbir sey cikmiyor ha bu arada yakin gelecek dediginiz 1 aya kadar gibi mi yoksa gun felan mi 10 gun felan

Vade mi vermişti canım yoksa genel olarak olayı yorumlamış mıydı?
Direkt 2 hafta içinde iletişim dedi
Eski bi flörtümü sormuştum, aklı sende ve onu cezbediyosun ama gideceğin için ciddi düşünmüyo diye sallamıltı baya da çocuğun kaç senelik ciddi ilişkisi var yani ilk andan patlamıştı zaten

Ayışığın aşkla ilgili patladı
Ayışığın bundan önceki senelerde çok nadir online olan ve nedense deli gibi övülen bir falcıydı. Artık neredeyse her gün sitede ve anladığım kadarıyla gayet de sıradan bir falcı. Belki çok az fal aldığı dönemlerde daha iyi konsantre oluyordu bilemiyorum.

Hadi ya. Banada genel oladak böyle böyle düşünüyo zaten o boyle yapacak şekilinde konuşmuştu. Ben olacagını pek sanmıyorum..

Şu bi hafta içinde belli olacak çingene, bubastis, ayışığın ile ilgili fallar bide alex patlayan/patlamayanlar içinnn
Bebeğim sen şu engelleri mi açsan acaba? Hani o zaman daha net bir şey söyleyebilirsin fallar için

Ben de onun falının bazı noktalarını beğenir gibi olmuştum, buraya da yazmıştım. Sanırım o sırada kafam iyiydi ya da ondan bir önce berbat birine baktırmış olabilirim. Başka türlü açıklayamıyorum çünkü neden beğenmiş olabileceğimi... Ya da galiba yanlış hatırlamıyorsam geçmişle ilgili 1-2 söylediği şey isabetliydi, ondan etkilenmiş olabilirim.

Bir arkadaşım Liya'ya fal atmış şimdi söyledi kum falı da bakıyormuş..bakalım neler söyleyecek meraktayız bekliyoruz valla sonra yazıcam size kızlar

Kızlar günaydın..Arkadaşa sordum falı gelmiş. Liya buna baya tarif etmiş hayatındaki kişiyi sorunlarını anlatmış kum falı ile desteklediği falında anne ismini falan sormuş istemiş. hayatındaki kişinin sorunlarını ve ikisinin ortak sorunlarını söyleyip beklemesini ve ekim sonuna kadar yüzük olayının olacağını falan söylemiş. Biraz da bunun kötü huylarına da değinmiş e bence haklı Valla arkadaşım memnun kalmış epey mutlu bakalım neler olacak..

Eski hesabıma girince tüm falları tek tek okumuştum bildiğiniz gibi
Ve ne dediyse tutan bir falcı var cidden abartmıyorum
Benim hesaptan kuzenim için de atmıştık, onda da aynı şekilde tutmuş
Ama burda açıkça yazamam yoğunluğu olur diye
Bu mesajı da “o kadar fal baktırdım bi tane bile tutmadı” diyenler için yazıyorum, umudunuzu kaybetmemeniz adına

Duru Sonegey i deneyen var mı aranızda...Dün gördüm sitede merak ettim. Memnun kalan varsa çevrimiçi olunca kahve falı atıcam..Dün sırada bekleyenler bile vardı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…