- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.721
Ben de öyle yapıyorum. Soruyu soruyorum, cevabı okuduktan sonra puanlarım hemen ve yorum yazarım. Nadir de olsa oluyor sonraya bıraktığımbaya iyiymis... binnaz abla tellwe filan hep sureli de ondan sordum. En son falimda yorumcu soruma cvp vermeden puanlamak istemedim, ama puanlamadan aldigimiz o bir puan bile bir sonrak yorum icin kritik olabildiginden hic puanlamadan birakmak da istemedim...
Yakın gelecek konusunda haklı çıktı, vadeyi bile günü gününe tutturdu bana. Sorduğum kişiyle de ilgili çok tutarlı konuştu. Ama çok iyi falcıdır mutlaka baktırın diyemem, belki de tesadüftür bana çıkması.Venus atesi deneyen begenen/begenmeyen var miii?
Hmmm bi dusunuyodum baktirmayii da biraz daha dusunuyumBen baktirmıştim çok yüzeysel yorum göndermişti,vadesi de çıkmadı
Ooo super aslinda benim tesadufle bile hicbir sey cikmiyorYakın gelecek konusunda haklı çıktı, vadeyi bile günü gününe tutturdu bana. Sorduğum kişiyle de ilgili çok tutarlı konuştu. Ama çok iyi falcıdır mutlaka baktırın diyemem, belki de tesadüftür bana çıkması.
Siz bilirsiniz tabii engel olmuş olmayayım ama şimdi tekrar baktım yorumuna,zaten yazılı yorumlamıştı 2 paragraf ve aynı şeyleri dolaştırıp anlatmış.agustossonuna kadar demiş,maalesef....herkesin durumu farklı,size belki tutar.bilemiyorum....Hmmm bi dusunuyodum baktirmayii da biraz daha dusunuyum
3 hafta demişti, tam 3 hafta sonra dediği oldu :)Ooo super aslinda benim tesadufle bile hicbir sey cikmiyorha bu arada yakin gelecek dediginiz 1 aya kadar gibi mi yoksa gun felan mi 10 gun felan
Ayışığın aşkla ilgili patladı
Direkt 2 hafta içinde iletişim dediVade mi vermişti canım yoksa genel olarak olayı yorumlamış mıydı?
Ayışığın bundan önceki senelerde çok nadir online olan ve nedense deli gibi övülen bir falcıydı. Artık neredeyse her gün sitede ve anladığım kadarıyla gayet de sıradan bir falcı. Belki çok az fal aldığı dönemlerde daha iyi konsantre oluyordu bilemiyorum.Ayışığın aşkla ilgili patladı
Direkt 2 hafta içinde iletişim dedi
Eski bi flörtümü sormuştum, aklı sende ve onu cezbediyosun ama gideceğin için ciddi düşünmüyo diye sallamıltı baya da çocuğun kaç senelik ciddi ilişkisi var yani ilk andan patlamıştı zaten
Bebeğim sen şu engelleri mi açsan acaba? Hani o zaman daha net bir şey söyleyebilirsin fallar içinŞu bi hafta içinde belli olacak çingene, bubastis, ayışığın ile ilgili fallar bide alexpatlayan/patlamayanlar içinnn
Ayışığın bundan önceki senelerde çok nadir online olan ve nedense deli gibi övülen bir falcıydı. Artık neredeyse her gün sitede ve anladığım kadarıyla gayet de sıradan bir falcı. Belki çok az fal aldığı dönemlerde daha iyi konsantre oluyordu bilemiyorum.
İşte o yüzden haftaya belli olucak diyorum..Bebeğim sen şu engelleri mi açsan acaba? Hani o zaman daha net bir şey söyleyebilirsin fallar için
Bir arkadaşım Liya'ya fal atmış şimdi söyledi kum falı da bakıyormuş..bakalım neler söyleyecek meraktayız bekliyoruz valla sonra yazıcam size kızlar
Bu mesajı da “o kadar fal baktırdım bi tane bile tutmadı” diyenler için yazıyorum, umudunuzu kaybetmemeniz adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?