- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.381
Reklam olmaz kız söyle hangi kanal?Hanımlar, çok bunaldığım bir dönemde bu hayal etme ve imgeleme olayını ben denedim. Ve inanın beynimiz, düşüncelerimiz çok güçlü... Ben o tarz şeylere inanıyorum. Gerçekten de oluyor. Ben denedim ve mucize gibiydi, yaklaşık bir hafta sonra tam da dilediğim gibi ve imgelediğim gibi oldu.
Çok da anlatmak istemiyorum konu başlığından kayacak diye konu. Ve burada reklam mı olur bilmiyorum, YouTube da bir kanalı takip ediyordum, oradaki kızın dediği gibi yapmıştım.
Böyle şeyler kesinlikle var ve yaydığımız enerji çok güçlü
Engin gümüş iyi mi cidden? 120 tl ye değer mi ya çok pahalıYani itiraf etmiş adam buna rağmen yok dememeleri lazım artık. Kaldı ki çok da duygusal bağ yok diyelim yahu bu adamlar başka bir kadınla el ele tutuşuyor, ona dokunuyor, sinemaya yemeğe gidiyor. Bunlar sanki çok basit şeyler, duygu var yok, şu paylaşımları yaptıktan sonra kalbi bende olsa ne olurO yüzden çat çat neyse onu söylesinler.
Bu arada Engin Gümüş’ü dün okudum yan sayfada da, online fal için 120 tl çok geliyor bana. Yüz yüzede ya da telde en azından soru alıyorlar çok daha fazla. Sen memnunsun ama anladığım kadarıyla canım. Vadesiyle tutturduğu şey spesifik bir durum muydu yoksa atsa da tutturabileceği bir şey miydi?
Kareli Vlog hanımlarReklam olmaz kız söyle hangi kanal?
ay tam onun adını yazacaktım hahaha denk gelmiştim daha önce ama denemedim bakayım biKareli Vlog hanımlar
Sizin için hangi video olduğunu da saydım şimdi, baştan 33. video. Yapmak isterseniz bence mum da yakın, daha iyi konsantre olursunuz
Kesinlikle deneyin, işe yarıyoray tam onun adını yazacaktım hahaha denk gelmiştim daha önce ama denemedim bakayım bi
Ben de yaklaşık 2 aydir baktirmadim ve hem ruhsal hem de bütçesel olarak rahatladim:) Geçmişte baktırmış olduğum tüm falları düşündüğümde bana bir sey katmayı bırakın cok şeyler götürmüş olduğunu farkettim.Gereksiz yere umut verenlerden tutun,gereksiz yere iyi olmayan şeyler düşündürenlere kadar her falin sonu bir belirsizlikti..O an yaptıgimiz aslinda duygusal olarak rahatlama ,bir psikologla konuşma ihtiyaci kadar yaşamsaldı..Pek cok fal baktirmis biri olarak diyorum ki ; bir süre sonra doyuma ulasiyorsunuz mutlaka.Herkesde farkli olur süresi ama er ya da gec yasaniyor bu.O kadar cok baktirmisim ki burayi bile halen arada takip ediyorum :) Hani katil mutlaka olay yerine geri döner gibi :)) Umarim bu faldan uzak gecen zamanlarim daim oluryaklaşık 20 gündür online fal baktırmadım. yüzünü görmediğim, aldığı minicik yüzde yüzünden parasını arttırmak için günde 500 kişiye bakmaya çalışan, iyi bir falcı olsa da bu yüzden enerjisi kalmayan ve kalmayan enerjisiyle bana yüklenen tüm tuhaf insanlardan kurtuldum.
ben sayamadım videonun başlığı ne tam olarakKesinlikle deneyin, işe yarıyor ❤
açıkçası çıkmadı hiçbir falım diyemem. geçmişte de çok çıkanlar oldu. ama öncelikle inanılmaz pahalı. hele ki binnaz gibi siteler. maddi anlamda düzenim bozulunca benim psikolojim daha çok bozuluyor :) o parayı kendime harcamayı tercih ederim :)Ben de yaklaşık 2 aydir baktirmadim ve hem ruhsal hem de bütçesel olarak rahatladim:) Geçmişte baktırmış olduğum tüm falları düşündüğümde bana bir sey katmayı bırakın cok şeyler götürmüş olduğunu farkettim.Gereksiz yere umut verenlerden tutun,gereksiz yere iyi olmayan şeyler düşündürenlere kadar her falin sonu bir belirsizlikti..O an yaptıgimiz aslinda duygusal olarak rahatlama ,bir psikologla konuşma ihtiyaci kadar yaşamsaldı..Pek cok fal baktirmis biri olarak diyorum ki ; bir süre sonra doyuma ulasiyorsunuz mutlaka.Herkesde farkli olur süresi ama er ya da gec yasaniyor bu.O kadar cok baktirmisim ki burayi bile halen arada takip ediyorum :) Hani katil mutlaka olay yerine geri döner gibi :)) Umarim bu faldan uzak gecen zamanlarim daim olur
yüz yüze var mı önerebileceğiniz falcıaçıkçası çıkmadı hiçbir falım diyemem. geçmişte de çok çıkanlar oldu. ama öncelikle inanılmaz pahalı. hele ki binnaz gibi siteler. maddi anlamda düzenim bozulunca benim psikolojim daha çok bozuluyor :) o parayı kendime harcamayı tercih ederim :)
çok baktırmak istersem gizli 1-2 kişim var makul bir tutara gidiyorum. hem muhabbet ediyorum, içim açılıyor. bir de tanıdığım insanlar.
ama online de tanımıyorsun. benim sıkıntım o. bi de bazıları sürekli rumuz değiştiriyor falan. tuhaf.
Kızlar ahmet ve utku inanç' a sordugum konu icin verdikleri vadelerden önce oldu.. Şimdi bu fallar patlamış oluyor galiba offf
İnşallah istediğin bi gelişmedir canımBu arada ares ve yeşil çingene verdiği vade tuttu ama konu onlarin dediği gibi olmadı
Utku eylül sonu dedi yeşil çingene 20 gün oldu baktirali.. uykuyu beğendim anlık ama çünkü ben mutlu son görmüyorumİnşallah istediğin bi gelişmedir canım
Utku ne vade vermişti?
Çingene’ye yakın zamanda mı baktırdın bilmiyorum ama bu aralar enerjisi düşük onun galiba ya da benle uymadı
Utku normalde olumsuz fallarıyla bilinir aslında pembeci değildir ama bakalım zamanla belli olur her şey. İstediğin gibi gelişir ve sonuçlanır umarımUtku eylül sonu dedi yeşil çingene 20 gün oldu baktirali.. uykuyu beğendim anlık ama çünkü ben mutlu son görmüyorum
Evet kesinlikle olumsuz bakiyor bana tek olumsuz soymeyen o ama belkide onun dedigi dogrudur ☺☺Utku normalde olumsuz fallarıyla bilinir aslında pembeci değildir ama bakalım zamanla belli olur her şey. İstediğin gibi gelişir ve sonuçlanır umarım
Aaa olumsuz mu bakiyor benimkine pek olumsuz bakmamisti sasirdimUtku normalde olumsuz fallarıyla bilinir aslında pembeci değildir ama bakalım zamanla belli olur her şey. İstediğin gibi gelişir ve sonuçlanır umarım
Bana da olumsuz değildi. Yani ex için dönecek ama yine gidecek falan dedi. Benim için olumlu bu geldiğini görmekAaa olumsuz mu bakiyor benimkine pek olumsuz bakmamisti sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?