Fal Sepeti Deneyimleri

Bu mesaj beni çok yaraladı..

Bu mesaj beni çok yaraladı..
Üzülmeyin lütfen, herkesin aynı olacak diye bir şey yok ki. Hikayeler çok farklı olabilir. :)
Sadece falcıların söylediklerine tam olarak inanmayın diyorum. Ben o dönem falcılar cinsel amaçlı birlikte diyor, kesin bana dönecek diye düşünüyordum, rahat rahat takılıyordum. :)

Yalnız avunduğumuz şeylere bile ben inanamıyorum ya Diyelim ki bunu diyen falcılar doğru söylüyor, bizi haftalarca aylarca arayıp sormayan adamlar başka kadınlarla yatağa giriyor diye şükredecek hallere düşmüşüz. Bir kadınla ilişkisi varmış ama sadece cinsel boyuttaymış oh Allahım çok şükür kadına aşık değilmiş en azından diye Ki hepimiz aşağı yukarı bu durumdayız. Allah bizi ıslah etsin gerçekten.

Ayhan nerede bakan falcıydı, Istanbul’da Taksim Bakırkoy civarında mı? Bir falcı biliyorum da aynı kişi mi diye merak ettim.

Yaa dimi, aslında ne kadar acınası bir durum. Adamlar orada gününü gün ediyor, onunla bununla takılıyor biz de ‘olsun bana dönecek ya’ diyip kabulleniyoruz ve dediğin gibi çok şükür diyecek hale geliyoruz. Halbuki adamların çoğunun umrunda bile değil.

Bu konu nereden açıldı ya doğruların böyle yüzüme çarpılmasına hazır değildim henüz

Falcılar bizim ex’lerin yeni ilişkilerini görür mü görmez mi diye tartışırken iş daha dramatik bir boyut kazandı
O ilk taşı ben attım galiba

Ama iyi dertleştik bugün topluca döküldük. İnşallah teker teker ben aradığım adamı buldum, fal baktırma ihtiyacım kalmadı dediğimiz günler gelir, o cümleleri buraya her birimiz yazarız

Ahmet mesaj olarak cok devrik yaziyor evet. Bende bazi cumlelerini anlamiyorum. Saniyorum o anda ne goruyor ve hissediyorsa hemen yaziyor.
Ama sesli hic denediniz mi? O kadar guzel konusuyorki. Beni resmen buyuledi sesiyle diyebilirim. Mesajiyla hic ilgisi yok. Bence onu cok begenenler, ben dahil, sesli mesajlarina olan hayranligimizdan begeniyoruz.

Kesinlikle iyi oldu. Geçen kış buraya üye olmadan önce komplekse girmiştim, "bu kadar değmeyecek bir olay için kendini yerden yere vuran tek insan benim herhalde" diye. Meğerse hiç öyle değilmiş.

Her zaman söylediğim gibi, söz konusu şahısları resmen şöhret ettik ama şu bakımdan iyi oldu: Bunca zamandır haklarında onca falcıya danıştık, dillendirip durduk. Bu sayede kesin enerjileri allak bullak olmuştur ✌ Düşünsenize, hiç istemedikleri halde falcısı balcısı sürekli onların iç dünyasına dalmaya çalışıyor ahajsjlkg. İnsanda huzur kalmaz. Bedduadan bile etkili.

O dediğin cümleleri buraya yazmadan forumu bırakmak yok! :)))

Hahaha ikinci paragrafında yazdıkların çok hoşuma gitti, olaya hiç o açıdan bakmamıştım

Aynen bol olumlama yapıp, birbirimize destek olup, umudumuzu taze tutalım, sırayla yazalım

Hahaha ikinci paragrafında yazdıkların çok hoşuma gitti, olaya hiç o açıdan bakmamıştım

Aynen bol olumlama yapıp, birbirimize destek olup, umudumuzu taze tutalım, sırayla yazalım

Ve hatta saat kararlaştırıp aynı anda toplu meditasyon yapalım :))) Öyle daha etkili oluyor diyenler var. Organizasyon da o işlerden anlayan arkadaşlara havale...

Cidden yalnız olmadığımı anladım ben burada.. benle aynı derdi paylaşan ve aynı durumda olduğumuz kişilerle konuşmak insanın yalnizligini aliyor..
Ikinci paragrafta cok guzel bir bakis acisi katmissin bu arada Beteeerrr olsun köpek

Ve hatta saat kararlaştırıp aynı anda toplu meditasyon yapalım :))) Öyle daha etkili oluyor diyenler var. Organizasyon da o işlerden anlayan arkadaşlara havale...
Ben her gün yapıyorum Yoga mat’ım bile var böyle bir havalara giriyorum

Yarın akşamkini hepimiz için yapacağım

Ben her gün yapıyorum Yoga mat’ım bile var böyle bir havalara giriyorum

Yarın akşamkini hepimiz için yapacağım
Ben de gaza gelip almıştım da duruyor köşede daha kullanmak nasip olmadı
Olumlama denedin mi hiç? Deneyen var mı?
Olumlama sayfalarına girip okuyunca şok oluyorum millet 20 gün sonra istediğim oldu falan yazıyor hep..

Olumlama dinlemeye yeni başladım aslında , meditasyona da yeni başladım gerçi. Plasebo etkisi değilse kendimi daha iyi hissediyorum

Aslında olay ilgiyi dağıtmak, spor olur, hobi olur. İş ya da eğitim hayatının dışına mutlaka rutin birşey oturtmamız lazım. Fal atma isteğinin şiddetini bile böyle böyle azaltabiliriz gibi geliyor

Spor, olumlama, mantra, dua, esma, hobi, meditasyon hepsi gerçekten çok işe yarıyor. Dönemi atlatma açısından, daha huzurlu olma açısından faydaları oluyor. Size hangisi iyi geliyorsa onu yapın, tavsiye ederim. :)

Hanımlar, çok bunaldığım bir dönemde bu hayal etme ve imgeleme olayını ben denedim. Ve inanın beynimiz, düşüncelerimiz çok güçlü... Ben o tarz şeylere inanıyorum. Gerçekten de oluyor. Ben denedim ve mucize gibiydi, yaklaşık bir hafta sonra tam da dilediğim gibi ve imgelediğim gibi oldu.
Çok da anlatmak istemiyorum konu başlığından kayacak diye konu. Ve burada reklam mı olur bilmiyorum, YouTube da bir kanalı takip ediyordum, oradaki kızın dediği gibi yapmıştım.
Böyle şeyler kesinlikle var ve yaydığımız enerji çok güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…