Fal Sepeti Deneyimleri

Ben geçenlerde Didar'a kahve falı baktırdım çok olumlu şeyler söyledi. Dedikleri inşallah çıkar kızlar. Aranızda baktıran var mı Didar'a dedikleri çıkıyormu?

Ben de baktirmak istiyorum Talia'ya ama cok fazla almaya baslamis, o kadarina enerjisini nasil toplayacak merak ediyorum. Gerci Eylul ilk iki hafta olacak dedigi seyler olmadan fal atmasam daha iyi olacak ama fal krizim geliyor sanirim :))

Talia hakkında bayağı yorum okudum ama neden bu kadar popüler olduğunu tam anlayamadım. Geleceği mi tutturduğu çok oldu sizlerde? Ya da anla ilgili bilinmedik şeyleri mi söyledi ? Ben geçen kış baktırdığımda çok olumsuz bir durumla ilgili süper olumlu konuşmuştu. Geçen ay başka bir kişiyle alakalı bir kez daha fal attım. Düzelecek dediği tarihlerde adamla tüm iletişimimim koptu. Falcılar rağbet görmeye başlayınca haddinden fazla fal alıp sonra da yoğunlaşamamaya başlıyorlar bence. Bu arada Melisa Donukuk için de bir sürü farklı yorum okudum ama çok pembeci olmadığına emin olabilirsiniz. Geçen sene tüm falcıların hayatında kimse yok dedikleri adamın sevgilisi olduğunu sadece Melisa bildi. O dönem uyuz olup bir daha fal atmamıştım tabii. Fakat bu yaz başka bir kişiyle ilgili fal attığımda bu sefer olumlu konuştu ve kısa vadede dedikleri oldu. Ama yine de tavsiye ediyorum diyemem, size hiç bir şey bilemeyebilir de.

Ben de begensem bile gonlum rahat oneremiyorum hic kimseyi burada.
Ama yorumunla ilgili ben de bir kac cumle yazayim.
Melisa donukuk 1 veya 1.5 yil once bana bakmis,o gunlerde tanistigim biriyle ilgili cok olumlu konustu.
Sevdigini,evlilik istedigini,netice oyle olmadi tabi.
Taliayla ilgili yorumum şoyle;
Ani iyi analiz ediyor,gelecekle ilgili 1, 2 aylik durumlarda yorum yapiyor sonrasina sonra bakariz diyor.
Misal aklinizda biri varsa 1 ay sonra arayacak ama sonrasi icin tekrar bakariz...
Ani iyi orumladigi icin bizlerde evet dogru diyor demek ki diyoruz.
Diger falcilar gibi bu kisiyle evlenirsin/evlenmezsin 2 cocugun olur vs demedigi icin ve keskin cumleler kurmadigindan net bir sekilde cikmadi diyemiyor kimse.
Bana baktigi fallarda ;
Ilk falinda ayni donemde 3 kisi vardi aklimi karistiran ucunude dogru analiz edip bir kisiyi olumlu soyledi oyle de oldu.
Ikinci falda sorun yasadik tabi o kisiyle 2 hafta sonra iletisim var dedi.
Aynen 2 hafta sonra aradi ama iletisimden sonra keskin cumleler kurmadigindan fal sirasi oluyor evet.
Bu iyi birsey mi kotu bir sey mi ben de karar veremiyorum.

Alex bana olumlu konuştu. Dedikleri çıkıyor mu? Öyle olmusuz sivri dili yok bence..
Alexin normalde de sivri dili yok,kirmadan anlatir ama olaylara olumsuz yonjnden yaklasir ki bence bizim ihtiyacimiz olan bir sey bu :)
Yani bir falci şu kisi seni seviyor derken alex seviyor ama gelse şoyle sorunlar yasanir der.
Olumsuz soyledikleri olumsuz sonuclanir genelde burada 1,2 kisi gordum dedigi olmadi diyen.
Sana olumlu konusmasi guzel...

Şoyle de bir durum var fallarda.kader kismet olayini ya da degiskenligini bilemem pek misal bana bir konuda cok olumlu konustu zamaninda.
Tabi yine uyarilarini yapti.
Ama 2. Falda olumsuzlastigini artik olmasinin zor oldugunu soyledi.oyle de oldu...
Yani davranislarimiza gore de degisiyor sanki bu konularda kafam karisik :)

Talianın ilk falını ben de beğenmedim. Anda iyi değildi ve dediği olmadı maalesef.
Fakat burada çok fazla çıktı diyen var, haliyle insan acaba o anki enerjisi mi düşüktü diye merak ediyor Ya da an mı uygun değildi bilmiyorum. Bakalım ben bir kez daha yorum almayı düşünüyorum bu sebeple, bir ümit...
Sonra bir müddet fal olayını kapatmayı düşünüyorum.

Anladım:) Aslında gelecekle ilgili çok kesin konuşmaması bir bakıma iyi, zaten böyle konuşup da dedikleri çıkan falcı yok. Ama bir bakıma da kötü, çünkü olayın ucunu açık bırakması risk almaktan kaçınması ve yeni fal göndermeye teşvik etmesi olarak da yorumlanabilir. Ben de bilemedim şimdi

Alex’in olumsuz falı yesilcingene kadar etkilemiyor da beni.
Yani söyle, cingene yazılı baktığı için midir nedir bilmiyorum ama en basitinden o şartlı fal isteği gelince ben zaten ağlamaklı moda geçiyorum
Alex ise sesli fal attığından dolayı olumsuzu bile çok katı olarak algılamıyorum yani olmaması iyi olacak, demek ki bu hayırlısı deyip üzülmeden kabulleniyorum durumu
İkisi de nokta atışları yapan kişiler, (çingenenin bende olmadı ama başkalarında olmuş) ama eğer birini seçeceksem ben alexi tercih ederim.
Melisa için de pembeci denmiş. Aslında ben de 1-2 ay önce böyle bir şey söylemiştim, yani geçmiş ve anı çok iyi biliyor ama gelecekte bi pembelik katıyor diye. Benim falımda ex dönecek ama yine gidecek, bağlanma bu çocuğa falan demişti yani. Pembeci olsa bizi ciddi bi ilişkiye bindirirdi sanırımm

Melisa’nın böyle demesine sevindim, bana da hem an hem gelecek için epey olumlu konuştu. Demek ki herkese aynı şeyi söylemiyormuş.
Bu arada Yeşilçingeneye fal baktırmayı becerenlere çok şaşırıyorum. 2 kez fal yolladım ona, ikisinde de anında geri çevirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…