- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.981
parayı geçtim enerjimi emiyorlar :) enerjim herşeyden önemli :)Ben bu ayı kapadım 1 hafta evvel, sen de sık dişini, totem yap. Eylül gelsin aylık maksimum 2-3 kişiye baktırırız. Bitiremiyorsan azalt demişler
Aynen işin bir de o kısmı var , ne kadar az kişiye açarsak o kadar sağlıklı. Gerçi bu fal işinin neresi sağlıklı da orayı karıştırmayalımparayı geçtim enerjimi emiyorlar :) enerjim herşeyden önemli :)
talia nın katinasını denemiştim anlık ve geçmiş iyiydi ama gelecek tutmadı.. Şimdide tarot denemek istedim benim de bu son olacak artık bir süre baktırmayacağım :) Analizlerimi de yazarım elbette :) Ama Alex ile çatışırsa falları sıkıntı büyükYorumlanınca haber et analiz şeysini falan...
Evet bende ilk katina atmıştım ve tıpkı yazdığın gibi oldutalia nın katinasını denemiştim anlık ve geçmiş iyiydi ama gelecek tutmadı.. Şimdide tarot denemek istedim benim de bu son olacak artık bir süre baktırmayacağım :) Analizlerimi de yazarım elbette :) Ama Alex ile çatışırsa falları sıkıntı büyük
alex adım atacak ama bu adam çok tutarlı değil demişti hem olumlu hem olumsuzdu yaniEvet bende ilk katina atmıştım ve tıpkı yazdığın gibi oldu
Alex olumlu mu konuştu ?
Alex demişse bir bildiği vardıralex adım atacak ama bu adam çok tutarlı değil demişti hem olumlu hem olumsuzdu yanitalia dan sonra ikisini karşılaştırcam :d
özellikle sana yazacağım öyleyse hahahahAlex demişse bir bildiği vardırValla en az sen kadar Talianın falını merak ediyorum
Zevkle beklerimözellikle sana yazacağım öyleyse hahahah
Yyya buraya da yaz bebiş biz de merak ediyoruz analiziniiiözellikle sana yazacağım öyleyse hahahah
tabiki deeeYyya buraya da yaz bebiş biz de merak ediyoruz analiziniii
yazdın mı yönetimeağlayacağım, talia ya attığım falı iptal edemedim, alex de şimdi çevrimiçi olduneyse artık..
yazdım, iptal edemeyeceklerini talia nın gönderilen falların hepsini bugğn yorumlayacağını söylediler. Bir an dedim acaba alex’e de göndersem mi diye ama zaten melisa donukuk’a da atmıştıö gün içinde karıştır mıyım enerjiyi hem de parayazdın mı yönetime
aaa bugün bakacakmıymış fallara vay beyazdım, iptal edemeyeceklerini talia nın gönderilen falların hepsini bugğn yorumlayacağını söylediler. Bir an dedim acaba alex’e de göndersem mi diye ama zaten melisa donukuk’a da atmıştıö gün içinde karıştır mıyım enerjiyi hem de para
Baskasi olmasi sana ilgisi olmadigi anlamina gelmez aslinda.Canım Melisa durkan ve Melisa donukuk a bu adamla ilgili baktırdım... ikiside ilgisi var dedi... üzgünüm
KatılıyorumBaskasi olmasi sana ilgisi olmadigi anlamina gelmez aslinda.
çok mantıklı geldi şuan bana daBaskasi olmasi sana ilgisi olmadigi anlamina gelmez aslinda.
benim fal daha 11. sıradatalianın yorumu gelenler bir toparlayıp yazsınlar lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?