Fal Sepeti Deneyimleri

Yeni falcilardan özlem yilmaza fal baktiran var mi? Ben simdi kahve atmistim biraz hikayemsi geldi, genel olarak cok ileri tarihlerle konusmus cok begenmedim, 6 ay sonrasi 3 yil vs gibi bunlari gercekten bilebilir mi bilemiyorum..

Yeni falcilardan özlem yilmaza fal baktiran var mi? Ben simdi kahve atmistim biraz hikayemsi geldi, genel olarak cok ileri tarihlerle konusmus cok begenmedim, 6 ay sonrasi 3 yil vs gibi bunlari gercekten bilebilir mi bilemiyorum..
Bu arada yakin tarihte vardi yanlis anlasilmasin begenmeme sebebim o degil; utku, yusuf, asli cinara, ahmete gore farkli seyler soyledi cok fazla sey soylemis ama hikaye okuyomus gibi hissettim, tatmin etmedi beni acikcasi

Ben asli cinari begendim acikcasi; utkuyla, yusufla benzer yorum ve vade verdi gelecek odakliydilar ama belki de onlarin ki cikmayacak bilemiyorum tabi.. vadelererine daha var ama
Patlarlarsa ücü birden patlamis olacak tabi jsjsj bu arada, olumluydular dedikleri olmasi suan icin okadar zor geliyor ki patlarlarsa ve ya cikarsa buraya mutlaka yazarim

Aslı Çınar bayağı iyi miydi mesela Nokta atışları var mıydı ve ne falı atmıştın?
Kahve atmistim butun sorularimi yanitladi ama benimki ex icin felan olmadigi icin pek analiz yoktu oyuzden oo cok iyidi vs diyemiyorum, gelecek odakli bir faldi, beklentim cok yuksek olmadigi icin de begenmis olabilirim tabi jsjs

Bende Aysima'ya attım biraz tuttu dedikleri ama zamanla diğerleri de olur inşallah başka tutarlı bakan yada dedkleri çıkan falcı var mı hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…