- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.741
Canım fal yorumum gelmiş açıkçası övüldüğü kadar iyi olduğunu düşünmüyorum... benim ve sorduğum kişinin hislerinden bahsetmiş uzun uzun... gelecek odaklı veya gidişatla alakalı hiçbirşey söylememiş... pek beğenmedim...Canım ben gecmiş yorumlara baktım onu çok övmüşler zamanında. Yorumlyınca bilgiverirmisin sende
valantinaya ne attınızUzun bir aradan sonra falsepetinde 3 kisiden yorum aldim
Utku inanç burdaki yorumlardan yola cikarak baktirdim hic begenmedim alakasiz yorumlar yapti soru kisminda durumun boyle olmadigini aciklamama ragmen ister inanin ister inanmayin demis.benim aklumla dalga geciyor.falci degil bwnce o.
Valantina wolf.Melisa donukok bu ikiside guzeldi ozellikle melisa karsi taraf dusuncesinde oldukca basarili buldum.valantinayida begendim.burayi takip eden kisiler icin yazma geregi hissettim ozellikle utku ya fal atmak isteyenler icin bu yazim
Alex konusunda katiliyorum sana.Bunlar da Fal Sepetinde baktırdıklarım.
Zülal Şen: Hiç beğenmedim. Kişi analizleri, geçmiş ilişkiyle ilgili anlattıkları tamamen tersti. Gayet yüzeysel bir yorum. Gayet isabetsiz tespitler. ( Hayatımda gördüğüm-görebileceğim en sorumsuz adam için ilişkinin tüm sorumluluğunu alan taraf olmuş, aranızda o kadar sevgi saygı dolu bir iletişim varmış ki....şeklindeki yorumlarını dinlediğimde koptum:)) Küfür, fiziksel şiddet bizde gırla giderdi)
Alex: Yeni baktırdım. Vade veren bir yorumcu değil. Ama kişiyle ilgili tespitleri, buna dayalı olarak yaptığı çıkarımlar, tahminler çok iyi ve doğru. Baktırdığım çoğu falcıya göre meselelere bakışı ve yorumlayışı çok derin ve anlamlı. Ayrıca, belli ki Alex kaliteli bir insan.
Senanur Tan: Kısmen tuttu. İletişim için söylediği vade, 2 ay gecikti ama dediği gibi bir iletişim oldu ve yine Senanur'un dediği gibi bu iletişimde, kendimi çok isteksiz ve soğumuş hissettim. Ben bile kendime şaştım. Bunun dışında benim ve ex'in çok genel karakter özelliklerini bildi diyeceğim ama emin olamıyorum. Karakterlerimizin çok farklı olduğunu söyledi ki zaten taban tabana zıt tipler birlikte olmayı başaramazlar ve çoğunlukla ayrılırlar. Bunu tahmin etmek hiç zor değil. Buna karşılık Temmuzda yeni birisiyle tanışma gibi bir şey olmadı. Maddi iyileşme anlamında söyledikleri de olmadı.
Mısırlı Talia: Sanki bazen kartlardaki resimleri olduğu gibi aldığını düşündüm. Hiç de geniş omuzlu olmayan ex'i, geniş omuzlu diye tarif etti. Kartlarda 2'si erkek figürüydü. (Kart isimlerini bilmediğim için böyle yazdım) Bunlardan 1'sini eski eşim, diğerini de ex'im olarak yorumladı. Hatta yaşadığım bazı sorunları evliliğime bağladı ama ben boşanalı çok uzun yıllar oldu ve üzerimde buna dair olumsuz bir etki hiç yok. Küs olduğum bir akrabamla barışacağımı söyledi. Böyle bir şey de olmadı çünkü küs olduğum bir akrabam zaten yok. Ex ile bir iletişim olacağını bildi. Sonrası içinse, bundan sonrası belirsiz, tartışma götürür dedi. İletişim için verdiği tarih, 2 ay sonraya sarktı.
Buğra: Falı dinlediğimde, sanki daha önceden hazırlanmış bir yazılı metinden okuyor gibi bir hisse kapıldım. Anlattıklarında gerek bana özel, gerekse ex'e özel hiç bir şey yoktu. Yani hasarlı bir şekilde ilişkisi biten herkese söylenebilecek, çok genel tespit ve tavsiyeler. Soruma verdiği cevapta, ex'in çok duyarlı, çok sevgi dolu ve duygulu olarak değişeceğini söylemesi var ki bu olanak dışı. Bir daha fal baktırmayı düşünmeyeceğim bir yorumcu.
Artik fal baktirmiyorum ama Alex e cok kereler ve yillardir fal atmişligim vardir.Fal sepetinin en kaliteli yorumcularindan bence de.Bir kere cok kültürlü,cok zeki bir adam.Fal bakmasa bile anlattiklarinizdan yola cikarak size cok doğru ve müthiş güzel tavsiyeler vetiyor.Vade asla vermez.Keşke alex gibi vir dostum olsa diye bile düşünmüşlüğüm vardir :)Alex konusunda katiliyorum sana.
2 senedir 3 kez attim,zaman vermedigi icin cikip cikmamasi soz konusu degil ama olmayacak dedigi olaylar olmaidigi gibi analiz ettigi konular cok iyiydi.
Yani benim bile cumleye dokemedigim konulari nasil anlatmis falan diyorum.
Tabi fali dinledigin an anlamayabilirsiniz misal ben 1 ay onceki falini bugun dinledim ve daha saglikli anlayabildigimi dusunuyorum.
Vadelere takilmasam da cogu falcinin eylul dedigi yorumlarini burada analiz etmek icin henuz bekliyorum ama alex su an icin favorim.
Hahaha aynen iyi bir arkadas olurdu ama surekli hatalarimizi soyler dururdu,bizler gibi gaza getirmezdi :):)Artik fal baktirmiyorum ama Alex e cok kereler ve yillardir fal atmişligim vardir.Fal sepetinin en kaliteli yorumcularindan bence de.Bir kere cok kültürlü,cok zeki bir adam.Fal bakmasa bile anlattiklarinizdan yola cikarak size cok doğru ve müthiş güzel tavsiyeler vetiyor.Vade asla vermez.Keşke alex gibi vir dostum olsa diye bile düşünmüşlüğüm vardir :)
valantinaya ne attınız
Hahaha aynen iyi bir arkadas olurdu ama surekli hatalarimizi soyler dururdu,bizler gibi gaza getirmezdi :):)
Donem donem her falci ovuluyor kotuleniyor ya burda,sira alexte su an farkettim de,dun aksam da sirada cok kisi varmis duydum arkadasimdan :)
Evet cok doğru,hem ücreti de makul yorumlarina göre.Klasik fal bakmiyor .oyle yolun var,,hamile var vs:)) Analizi cok güzel .Kullandigi kelimeler bile cok kitap okumuş ve sürekli update yapan biri gibi imaji çiziyor.Hisleri dogrultusunda bakan ve bana cok kereler çikan bir diger yorumcu da Zeus.hic cikmayanlari da oldu ama cogunluk cikti.3.siraya da Talia yi ekleyiveriim bagri :) o da profesyonel bakiyor. En cok aklimda kalan bunlar.Hahaha aynen iyi bir arkadas olurdu ama surekli hatalarimizi soyler dururdu,bizler gibi gaza getirmezdi :):)
Donem donem her falci ovuluyor kotuleniyor ya burda,sira alexte su an farkettim de,dun aksam da sirada cok kisi varmis duydum arkadasimdan :)
Sevgili üye utkuyu ben dışardan tanıyorum sana olumsuz yorum yaptı diye bu şekil de onu rencide edemessin enerjim uymadi der gecersin ben begenmedim der gecersib ama sonuna kadar boyle yazi yazman sahsen talep i fazla oldugu icin de bence onun rakibi yani sende bi yorumcu olma potansiyelin yuksek cunki ben şahsen onu yerinde gördüm ve kuyruk vardı yani sakın ola senin arkadaşın arkadaş olmuşsun koruyorsun gibi durumlar ı aklına getirme ben bu yazında ne kadarda valentina melisa donukukgibi kişileri aktardığını gorsemde yazsanda bence utku inanç a bi garezin oluşmuş..Uzun bir aradan sonra falsepetinde 3 kisiden yorum aldim
Utku inanç burdaki yorumlardan yola cikarak baktirdim hic begenmedim alakasiz yorumlar yapti soru kisminda durumun boyle olmadigini aciklamama ragmen ister inanin ister inanmayin demis.benim aklumla dalga geciyor.falci degil bwnce o.
Valantina wolf.Melisa donukok bu ikiside guzeldi ozellikle melisa karsi taraf dusuncesinde oldukca basarili buldum.valantinayida begendim.burayi takip eden kisiler icin yazma geregi hissettim ozellikle utku ya fal atmak isteyenler icin bu yazim
Evet cok doğru,hem ücreti de makul yorumlarina göre.Klasik fal bakmiyor .oyle yolun var,,hamile var vs:)) Analizi cok güzel .Kullandigi kelimeler bile cok kitap okumuş ve sürekli update yapan biri gibi imaji çiziyor.Hisleri dogrultusunda bakan ve bana cok kereler çikan bir diger yorumcu da Zeus.hic cikmayanlari da oldu ama cogunluk cikti.3.siraya da Talia yi ekleyiveriim bagri :) o da profesyonel bakiyor. En cok aklimda kalan bunlar.
Bunu bende merak ediyoruum. Fulyadan yorum alan var mi birdeGizem Venüs hakkında yorumu olan var mı acaba
Selam:) bu üçüne bence ne atarsanız atın değişmez.Kartları ile destekliyorlar zaten ekstra.Bir de bi ara Ankarali Neslihan vardi .onun da Ankara da fal cefesi varmis ve sitesi vardi özel.Cok baktirirdik telefonda bakiyordu.önce parayi yatiriyorduk sonra ariyordu sizi.Bizim bi sahil kasabasina yerlesecegimizi falan bilmişti :) cok enteresan.Halen bakiiyor mu hic bilmiyorum.Selam canım. Alex, Zeus ve Talia hangi fal türünde iyiler ya da sen ne attın genelde?
Gizem in falı geldi beğenmedim ama baktıran varsa düşüncesini paylaşırsa çok sevinirimBunu bende merak ediyoruum. Fulyadan yorum alan var mi birde
Ben de Alex e iki sefer attım. İlki yaklaşık 2 ay önceydi. 2 yıl önce görüştüğüm biri hayatıma girmeye çalışıyodu. Ama sevgili olmadan birbiirmizi tanıyalım anlaşırsak ciddi bi yola gireriz demişti. Bende bu şekilde bahsettim alex e. Ve sevgili olmadan da görüşmek istemiyorum dedim. Alex şans vermem konusunda baya bi uyarıda bulundu. Ama ben şans vermedim. Neyse en son falı mı üzerinden baya bi yıl geçmiş erkek arkadaşım için attım. yani onunla barışmak istediğimi söyledim. Alex dedi duygusal boşluğundan böyle. Yoksa aklına bile gelmez adam. Öyle değil işte yıllarca hep aklıma geldi. Sevgililerim varken mutlu olduğum zamanlarda dahi keşke onunla olsaydı diye aklımdan geçiriyodum. Yani anlayamadım. Yorumlar mantıken mi yapılıyo yoksa gerçekçi mi :) Yani tabi biride bana dese yıllar öncesi sevgilime dönmek istiyorum. aman ne gerek var olmaz o iş der geçerim. :))) ama işin içindeyken öyle olmuyo.Ben ona 2 kere attim bos bi falci diyemem ama yanildigi noktalarda oldu..yinede bos degil hissiyatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?