- 19 Nisan 2019
- 303
- 764
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.721
Böyle böyle yaşlandık yahu vadeleri beklerken , zaten çok genç sayılmambana da sorduğum konuyla ilgili 1gün 1hafta 1ay demişti olmadı bir ayı çoktan geçti
bekleyince gelmiyorlar işte tam vazgeçtim derken dibimde bitiyor benimkilerBöyle böyle yaşlandık yahu vadeleri beklerken , zaten çok genç sayılmam ☹kendimi akıllı zannederdim tez vakit kendimize gelelim ne diyeyim:)
Talia o zamanGerçi bana şuan gelecek odaklı değil de tamamen düşünce ve his okuyan birisi lazım :)
Denk getiremiyorum ki onu da :) Sık sık girmiyo sanırım. Yoksa 3-4gündür bekliyorum aslında onu :)Talia o zaman
aynen çok girmiyor oDenk getiremiyorum ki onu da :) Sık sık girmiyo sanırım. Yoksa 3-4gündür bekliyorum aslında onu :)
Geleceği seçimlerimizle ve yaptıklarımızla da değiştiriyoruz ama bi kaç ay sonrasını da bilsinler bi zahmet madem fal baktırıyoruz:) Anlık konuda his yorumlama vs Melis Durkan ı da beğenmiştim. Onu da online bulamıyorum :) Ağustos ayı için hayatına birini alıcaksın demişti. Şuan hayatıma birini almak istiyorum ama bu kişi dediği kişi mi bilmiyorum :)) ya da talia denk gelirse ona atarım artık :)aynen çok girmiyor ogelecek çıkmasa da anı düşünceleri mükemmel yorumluyor bence
Haklısın valla madem kelebek etkisi madem en ufak seçimimizle gelecek değişebilir ne diye fal baktırıyoruz ki yemin ederim kendimden bezdimGeleceği seçimlerimizle ve yaptıklarımızla da değiştiriyoruz ama bi kaç ay sonrasını da bilsinler bi zahmet madem fal baktırıyoruz:)
Ben de attım ben de :) Asu çiftçi ye attım. Onu da bi deniyim :)Haklısın valla madem kelebek etkisi madem en ufak seçimimizle gelecek değişebilir ne diye fal baktırıyoruz ki yemin ederim kendimden bezdimBitki gibi evde hiç hareket etmeden durup bekleyince gerçekleşecek mi yani nedir
Peki bu duruma isyan edip yarım saat önce fal atmam kaç puan
Ben de ona tıkladım bir kararsız kaldım ama sonra geçmiş yorumları okudum vazgeçtim ya sana iyi bakar umarım, yazarsın yorumlayıncaBen de attım ben de :) Asu çiftçi ye attım. Onu da bi deniyim :)
Ben baktirdim tarot iyiydi tarot attım sadece kahvesini bilememyok mu Yusuf Kaya ya baktıran :))
Utku yu instagramda takip etmiştim ben baya benim bu durumlarimdan faldan filan bahsettik istanbul kadiköyde yasiyor orda bi cafede isletme sahibiymis ayni zamanda sozlestik realde gittim gordum orda da fal bakıyor orda da baktirdim benUtku inanç a kahve baktırdım ben. Ağustos eylül gibi haber gelicek dedi. Hep gelecek odaklıydı. Çıkıp çıkmıyacağını bilemiyorum. Eskiden binnaz ablada bir adam vardı sesini ona benzettim.Bende mısırlı talia'yı bekliyorum bir türlü online olmuyor kadın. Kredi aldım birde açsada bitirsem krediyi.
Asu Çiftçi nin falı geldi. Geleceğe yönelik olumlu vermiş. Şimdi ki anı da genel yorumlamış. Hani şöyle sıkıntı var böyle sabır süreci olursa sonu şu şekil olur gibi. Çok tatmin olmadım.Ben de ona tıkladım bir kararsız kaldım ama sonra geçmiş yorumları okudum vazgeçtim ya sana iyi bakar umarım, yazarsın yorumlayınca
Binnaz abla beter bi site yaa. Orda bence falcı filan yok :)Begendim acikcasi
Benimki de geldi derin hislerden, uzunca yazmış emek vermiş belli. Karşı tarafın ruh halini anlatmış tabi teyit edemiyorum adam belki de gününü gün ediyordurAsu Çiftçi nin falı geldi. Geleceğe yönelik olumlu vermiş. Şimdi ki anı da genel yorumlamış. Hani şöyle sıkıntı var böyle sabır süreci olursa sonu şu şekil olur gibi. Çok tatmin olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?