Fal Sepeti Deneyimleri

Derin Hisler’e attım

Fal sepetinde attığım ikinci kişi, öncesinde de Zülal Şen’e atmıştım sadece tecrübesizim yorumcularla ilgili o yüzden, hayırlısı

aynen çok girmiyor o gelecek çıkmasa da anı düşünceleri mükemmel yorumluyor bence
Geleceği seçimlerimizle ve yaptıklarımızla da değiştiriyoruz ama bi kaç ay sonrasını da bilsinler bi zahmet madem fal baktırıyoruz:) Anlık konuda his yorumlama vs Melis Durkan ı da beğenmiştim. Onu da online bulamıyorum :) Ağustos ayı için hayatına birini alıcaksın demişti. Şuan hayatıma birini almak istiyorum ama bu kişi dediği kişi mi bilmiyorum :)) ya da talia denk gelirse ona atarım artık :)

Geleceği seçimlerimizle ve yaptıklarımızla da değiştiriyoruz ama bi kaç ay sonrasını da bilsinler bi zahmet madem fal baktırıyoruz:)
Haklısın valla madem kelebek etkisi madem en ufak seçimimizle gelecek değişebilir ne diye fal baktırıyoruz ki yemin ederim kendimden bezdim Bitki gibi evde hiç hareket etmeden durup bekleyince gerçekleşecek mi yani nedir

Peki bu duruma isyan edip yarım saat önce fal atmam kaç puan

Ben de attım ben de :) Asu çiftçi ye attım. Onu da bi deniyim :)

Utku yu instagramda takip etmiştim ben baya benim bu durumlarimdan faldan filan bahsettik istanbul kadiköyde yasiyor orda bi cafede isletme sahibiymis ayni zamanda sozlestik realde gittim gordum orda da fal bakıyor orda da baktirdim ben kaçar mı benden kaçmaz tabiiii Sosyal yani sanal medya olarak falsepetin de çalısıyomus soylıyım dedim.

Ben de ona tıkladım bir kararsız kaldım ama sonra geçmiş yorumları okudum vazgeçtim ya sana iyi bakar umarım, yazarsın yorumlayınca
Asu Çiftçi nin falı geldi. Geleceğe yönelik olumlu vermiş. Şimdi ki anı da genel yorumlamış. Hani şöyle sıkıntı var böyle sabır süreci olursa sonu şu şekil olur gibi. Çok tatmin olmadım.

Benimki de geldi derin hislerden, uzunca yazmış emek vermiş belli. Karşı tarafın ruh halini anlatmış tabi teyit edemiyorum adam belki de gününü gün ediyordur Nokta atışı olarak şu var ben çalıştığım sektörü söylememiştim. Yeni biri var şu sektörden görüyorum dedi ve benim sektör çıktı yani tanışma olasılığı yüksek olabilir, onlarca sektör arasından bulabilmesi iyiydi bence. Denenebilir

Biriken kredimle utku inanc a fal atmistim bir yildan fazladir her ismi gecen kisiya fal attim bir telefonda bir bayan vardi onu saymiyorum sitelerde baktirdiklerimda ilk defa utku olumsuz soyledi kimlerin fali cikmisti utkunun baktigi, gerci olumlu olumsuz farketmiyor benim içinde artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…