Fal Sepeti Deneyimleri

Anaaa ona atacaktım sonra vaz geçtim. İyi ki vazgeçmişim :)

Bende söylemek istiyorum yeni falcilardan Meryem vaux' a kahve fali atmistim 2 gün önce, baya gec yorumladi. 3 soru sormustum 2 tanesi is ile ilgili biri de iliskiyle ilgiliydi. Yorumunda bastan sona olumsuz ve ruhsuz bir sesle konusmus. Modumu o kadar dusurduki. Kahve falinda zaten hersey cikmaz sen ne gordun de herseyi olumsuz soyluyosun. O kadar kisiye fal baktirdim talia alex vs onlar bile boyle seyler demedi. Hatta bir cumlesi soyleydi is ile alakali "burda tam cikmamis ama saglik problemin olabilir giremeyebilirsin ama dene vs." Bu sitede aldigim en kötü yorumlardan biriydi, cok fazla detay vermistim beni karamsar olarak mi algilamis ne, bence birsey gorememis benim yazdiklarima gore biseyler atti gibi geldi.

Kuzenim 3 gun once didara kahve atmisti bende dinledim gercekten hic begenmedim ama yorumlari cok iyiydi, kotu yorum ve puanlari göstermiyolar mi ne

Merhaba, bende herbir ilişkim sonrası fallara sarıldığım için, falsepeti deneyimlerimi yazmak istedim..
Dennis; aşk görüşlerinin büyük kısmı gerçekleşmiş, iş anlamında da aynı şekilde.. yeni biriyle tanışacaksın tahmini olmamış
Melisa; en çok danıştığım kişi, anlık tahmin ve analizlerde beğendiğim biri ama geçmiş fallarına baktım gelecek tahminlerinin sadece biri dışında olmadığını gördüm..
Nesibe; hiç bir tahmini olmadı
Yağmur Sothis; genelde enerji , bilinçaltı gibi konularda tavsiye vermiş genelde
Yağmur; hiç bir tahmini gerçekleşmedi
Bade Doğan ; sıradan genel
Emre Dinç, çok boş genel, şifa için enerji veriyor ama sonrası ücret konusunda talebi olabiliyor
Zeliş; çok genel olmadı
Şenanur Tan; sadece bir öngörüsü olmuş
Alara Gri; sadece sorulara odaklı, olmamış ama
Buse Yıll, boş
Zeus, geçmiş ve anda iyi, gelecekte bir olay tahmini gerçekleşmiş
Medyum Gizem, hiç beğenmedim
Oylum Genç, hiç bir öngörüsü olmadı
SEvgi Derman, bu yıl evlilik demişti ayrıldım sevgilimle, genel anlatım olmuş
Melek Kara, sıradan genel, tahminleri olmadı
Utku inanç, tatmin etmedi, olumluydu ama bakalım
Alex, gerçekçiydi ama daha vade gelmedi
Çiğdem Atlı, 1 hafta arayla baktığı falları çok çelişik ,

Baktirdiklarin arasında utku ve alex ı ben beğenmiştim medyum gizem ise üç harflilerle bakiyomus öyle duyum almıştım bir arkadaşım söylemişti

Kuzenim 3 gun once didara kahve atmisti bende dinledim gercekten hic begenmedim ama yorumlari cok iyiydi, kotu yorum ve puanlari göstermiyolar mi ne
Valla ben falsepetine yazdım canım. Değerlendirin desim. Zaten yarısında tlfonuna mesaj geliyor dıt dıt yarısında bana tarotla gel diyor diye. Bakalım fal sepetinden dönüş bekliyorum. Gelsin yazcam sonucu sizede

Kızlar falı patlayanlar ve çıkanlar oldu !!!
Arada ortaya çıkıp falım çkktı cikmadi yazıp gizemde birakıp sonra hic yazmıyorsun sen de yalnız Detay beklemiyoruz ama merakta kalıyoruz boyle. Kısaca şunlar şunlar bildi şunlar bilmedi yazarsan seviniriz.

Kızlar Nas Kendinehas 4 hafta ya da 4 ay vade vermişti hatta içini döke döke, hatalarını söyleye söyleye demişti aynen öyle oldu fakat 6 hafta oldu. Burnunun belirginliğini bile bilmişti. Şimdi tüm yorumcuların falı çıkmış mı diye detaylı yazacağım. Zaman çıkmamış ama olur o kadar Nas hanım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…