- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.541
hıı anladımVadesinden daha geç birşeyler oldu ama dediği şekilde değil lâkin ben alttan almadım,dengesiz biri karşımdaki.tahammül edemedim.ben suyuna gitse idim belki durum farklı olur muydu emin değilim
Bizim dış etkenlerden kaynaklanıyor genelde sıkıntılar artık bunaldım,bıktım gel git durumlarından.ne seninle ne de sensiz...ama az kaldı tamamen bitirip kapatıcam o sayfayı..hıı anladım
benim kuzenim öyle bişey yaşamıştı seneler evvel
falcı gelicek konuşacaksın ben güzel olacağını görüyorum ama sana bağlı, bunla sorun çıkarır adım atmazsan uzuuun seneler yalnız kalıcaksın demişti.
o da görüştüklerinde dayanamayıp kavga etmişti tamamen kopmuştu, aradan zaman geçince çocuğun arkadaşından öğrenmişti, öyle davranmasa evlenme teklif edicektim o gün die.
ve gerçekten o olaydan tam 10 sene sonra evlendi..
hayırlısı olsun...Bizim dış etkenlerden kaynaklanıyor genelde sıkıntılar artık bunaldım,bıktım gel git durumlarından.ne seninle ne de sensiz...ama az kaldı tamamen bitirip kapatıcam o sayfayı..
Teşekkür edrm canm,inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlı olur,hayatımızın hiçbir döneminde fal baktirma gereği duymayız...hayırlısı olsun...
o zaman evet belki de sizin tutumunuzdan kaynaklı sonuç değişmiş olabilir.
çünkü anladığım kadarıyla zaten düzelmesi amaçlı gelmiş karşı taraf.
umarım herşey gönlünüzde olur.
Nas'i asla tavsiye etmem. Cok gereksiz bir yorumcu bence kendisi. Gordugu bir iki vizyon var belki ama kesinlikle bunlari bir yerlere oturtup yapabildigi bir dogru duzgun bi yorum yok. Gormus oldugu vizyonlarla ilgili sacma sapan tahminler yurutup, fiziki ozellikleri abartip dogru olmayan seyler soyluyor. Ornegin gozleri cok belirgin bir erkek var cok yakininda, sevgilin bu kisi diyor ama biliyorsun ki soz ettigi kisi is yerinden arkadasin... gibi...bana hiç vade vermedi. direk çok egolu fln dedi ama karsımdakı hakıkaten öyle biri değil
ben de sürekli dal baktıran biriyim böyle delirdikçe. istediğimi söylemesin ama en azından brz daha inandırıcı olabılırdı ama işte emerji meselesi bana olmaz baskasına harfiyen cıkar bsy diyemiyorum.
bu arada hiç baktırmadm nas kendine has nasıl bilgisi olan var mı
benim de içimden gelmedi baktırmadm. teşekkür ederim:))Nas'i asla tavsiye etmem. Cok gereksiz bir yorumcu bence kendisi. Gordugu bir iki vizyon var belki ama kesinlikle bunlari bir yerlere oturtup yapabildigi bir dogru duzgun bi yorum yok. Gormus oldugu vizyonlarla ilgili sacma sapan tahminler yurutup, fiziki ozellikleri abartip dogru olmayan seyler soyluyor. Ornegin gozleri cok belirgin bir erkek var cok yakininda, sevgilin bu kisi diyor ama biliyorsun ki soz ettigi kisi is yerinden arkadasin... gibi...
Ben melisayi beğeniyorum,duygu ya da baktirirdim bir ara onuda eledim artıkBana onerebileceginiz yorumcu varmi kredim birikmisti durmasin boşa
Melisa donukok mu baktirdim acikcasi pek begenmemistimBen melisayi beğeniyorum,duygu ya da baktirirdim bir ara onuda eledim artık
Evet canm o,enerjin tutmadı belki.bir arkadaşıma tam tutturmuştu melisa,bana da isabetli yorumları olmuştu tam olmasa da.tarzı değişik birazMelisa donukok mu baktirdim acikcasi pek begenmemistim
Kızlar yusufun falı geldi kart falıydı biraz kötü gelmiş ama hisleriyle desteklemiş ben beğendim durum noktaları iyi analizleri iyiydi boş bi yorumcu değil gibi geldi haberiniz olaunKızlar yusuf kayaya tarot attım iş açılımı seçtim bakalim ne olucak yeni bir yorumcu sanırım kimse denememiş ben bi deniyim dedim durumları anlatırım
İş konusunda mı yorum aldınızKızlar yusufun falı geldi kart falıydı biraz kötü gelmiş ama hisleriyle desteklemiş ben beğendim durum noktaları iyi analizleri iyiydi boş bi yorumcu değil gibi geldi haberiniz olaun
Evet ben iş konusunda yorum aldım deginmedigim şeyleride söyledi ki bi hoşuma gitti kendi adimaİş konusunda mı yorum aldınız
Ben ehisteGaus a fal baktıran oldu mu aranızda kızlar? Hisli biri mi sizce?
Kızlar didar evrene fal atmıştım. Bana cevap dönmüş tarotla gel yok bu falda bu sorulara bakamam. Ablan yada kuzenin hamile demiş bende ikisi de yok! Babanın aklı sende önünde bir borç var demiş babam hayatta değil! Tam bir hayal kırıklıgı yanından bile geçmem!! Bilginiz olsun istedim sizin de. 4.30 dk gal göndermiş yarısı sacmalık yarısında bana tarotla gel demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?