Fal Sepeti Deneyimleri

Vadesinden daha geç birşeyler oldu ama dediği şekilde değil lâkin ben alttan almadım,dengesiz biri karşımdaki.tahammül edemedim.ben suyuna gitse idim belki durum farklı olur muydu emin değilim
hıı anladım
benim kuzenim öyle bişey yaşamıştı seneler evvel
falcı gelicek konuşacaksın ben güzel olacağını görüyorum ama sana bağlı, bunla sorun çıkarır adım atmazsan uzuuun seneler yalnız kalıcaksın demişti.
o da görüştüklerinde dayanamayıp kavga etmişti tamamen kopmuştu, aradan zaman geçince çocuğun arkadaşından öğrenmişti, öyle davranmasa evlenme teklif edicektim o gün die.
ve gerçekten o olaydan tam 10 sene sonra evlendi..

Bizim dış etkenlerden kaynaklanıyor genelde sıkıntılar artık bunaldım,bıktım gel git durumlarından.ne seninle ne de sensiz...ama az kaldı tamamen bitirip kapatıcam o sayfayı..

Bizim dış etkenlerden kaynaklanıyor genelde sıkıntılar artık bunaldım,bıktım gel git durumlarından.ne seninle ne de sensiz...ama az kaldı tamamen bitirip kapatıcam o sayfayı..
hayırlısı olsun...
o zaman evet belki de sizin tutumunuzdan kaynaklı sonuç değişmiş olabilir.
çünkü anladığım kadarıyla zaten düzelmesi amaçlı gelmiş karşı taraf.
umarım herşey gönlünüzde olur.

Teşekkür edrm canm,inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlı olur,hayatımızın hiçbir döneminde fal baktirma gereği duymayız...

Nas'i asla tavsiye etmem. Cok gereksiz bir yorumcu bence kendisi. Gordugu bir iki vizyon var belki ama kesinlikle bunlari bir yerlere oturtup yapabildigi bir dogru duzgun bi yorum yok. Gormus oldugu vizyonlarla ilgili sacma sapan tahminler yurutup, fiziki ozellikleri abartip dogru olmayan seyler soyluyor. Ornegin gozleri cok belirgin bir erkek var cok yakininda, sevgilin bu kisi diyor ama biliyorsun ki soz ettigi kisi is yerinden arkadasin... gibi...

benim de içimden gelmedi baktırmadm. teşekkür ederim:))

Nas: Üslup açısından hiç beğenmediğini geçmişte ve anda iyi olmadığından gelecekte de iyi olacağını düşünmediğim bir yorumcu.

Efsun Zengin : Tatlı bir üslubu var anda iyiydi ama henüz verdiği vadelere daha var zor durum olursa denenebilir.

Ahenk Özüm : Yazılı baktığı için başlarda denemek istememiştim ama uzun ve net yorumları var olumsuz olarak 2 dediğini yaşadım ihtimal bile vermiyordum ama gelecek için ne olur bilemem , ücretide yüksek olduğundan belki ayda 1 denerim.

Anette : Bana göre uzak durun , o faldan bu fala yönlendirme yapıyor en uyuz olduğum şeydir.

Ahmet Cansoy : Oda aynı şekilde yönlendirme yapıyor ama geçmişte anda iyiydi diyebilirim bir kaç bildiği şey oldu ama gelecek için çok pembeci geldi bana.

Liya : Evirip çevirip aynı şeyleri söylemiş , kart falı atmıştım kart anlamlarından yoruma sıra gelmemişti.

Özgür Can , Oylum Genç : Kesinlikle uzak durun.

Kızlar yusuf kayaya tarot attım iş açılımı seçtim bakalim ne olucak yeni bir yorumcu sanırım kimse denememiş ben bi deniyim dedim durumları anlatırım

Kızlar yusuf kayaya tarot attım iş açılımı seçtim bakalim ne olucak yeni bir yorumcu sanırım kimse denememiş ben bi deniyim dedim durumları anlatırım
Kızlar yusufun falı geldi kart falıydı biraz kötü gelmiş ama hisleriyle desteklemiş ben beğendim durum noktaları iyi analizleri iyiydi boş bi yorumcu değil gibi geldi haberiniz olaun

Kızlar didar evrene fal atmıştım. Bana cevap dönmüş tarotla gel yok bu falda bu sorulara bakamam. Ablan yada kuzenin hamile demiş bende ikisi de yok! Babanın aklı sende önünde bir borç var demiş babam hayatta değil! Tam bir hayal kırıklıgı yanından bile geçmem!! Bilginiz olsun istedim sizin de. 4.30 dk gal göndermiş yarısı sacmalık yarısında bana tarotla gel demiş

Yuh dedirtecek cinstenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…