Fal Sepeti Deneyimleri

Banada olumlu konuşmuştu geçen ay zülal ama vadesi tutmadı hatta üstünden 20 gün geçti yani
Benim, eximin ve beğendiğim çocuğun analizlerini çok iyi yapmış. O yüzden inanasım geldi exim umrumda değil ama beğrndiğim çocukla bir şey olmadını çok istiyorum ve utku da olumlu konuştu onun hakkında. Ki utku’nun zehir gibi fallar attığını da bilirim yani realist biri

Ne falı atmıştın ben ona tarot ve horoskop atmıştım benide çok iyi değerlendirmişti ve bi kaç olayınıza yaşamıştım ayrıca geçenlerde nolduki
Kahve attım ben. Önceki de kahveydi. Ben de dediklerini yaşadım dediği tarihlerde. Sadece inatla ex ile iletişim olacak, pişman olduğunu göreceksin diyor
İlk fal attığımda hiç soru sormadığım halde bilip kendi söylemişti..

Hım anladim ben iki yorum almsitim gayet tutarliydi yorumları imkan vermediğim durumları da yaşadım zaten 1 2 kişi var orda bana göre utku zülal talia gerçekçi yorumlar vs ve bence bu üç kişi işini ciddiye alıyor

20 gün geçti evet ama belki ilerleyen durumlarda çıkar diye ümit ediyorum zulalin cunki tutarliydi oda

Bu Yeni çocukla ilgili iyiki baktirmamisim hislerimde yanılmamışım ve bitti 3 haftada .. ama en azında exi unutmama yaradı köprü oldu saolsun... şimdi fal hevesim bitti yaa.. akılda biri olmayınca baktıramayanlardanim... yeni kişi nasi olcak merak etmiyorum cunki... :/

22:30 gibi attım Alexe ben hala gelmedi.Ben attığımda tek kişi vardı önümde Çok mu uzun sürüyor Alexe baktıran kızlar ?
Bence şimdiye gelmesi gerekti iki saat olmuş bir fal bence 1 saate yorumlanmalı diye düşünüyorum ki birde bekleyen az ise çok ise enerji bakımından bu saat uzaya bilir yönetime istersen mail at ben bikere atmıştım akabinde yirmi dakikada fal gelmişti

Yok canım belli zaten 100 tl nedir sanki . Yok tutuyorum kendimi yeni biri olana dek baktirmicam cebimde kalsin param :)
Yaw yemin ediyorum çıksa paraya da acımam... Öyle karmaşık öyle dolambaçlı ki, sanki anlamamamız için direniyor dedikleri çıkmadı bana onun. Ücreti yüksek görünce insan bu böyle nasıl fal bakıyo diyor ama bir deniyosun boş. Ha şu da var enerjisi meselesi. Belki seninki tutabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…