- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.101
Ooo bu ne ki ben geçen ay 200 tl odedimGerçekten falcilara bu kadar dökecek paranız mi var
Bunlar benim baktırdığım falcıların 3te 1i bide sadece tutturanlar. İnsan çaresizlik görmesin yemin ederimGerçekten falcilara bu kadar dökecek paranız mi var
Yani benim de çaresiz olduğum durumlar oldu.falciya da gittim. Ama çıkmıyor ki boşuna para.boşuna ümit. O paraya yemek yemek beni daha çok tatmin ediyor :)Bunlar benim baktırdığım falcıların 3te 1i bide sadece tutturanlar. İnsan çaresizlik görmesin yemin ederim
Demek ki exten next olmaz diye bosuna dememisler7-8 aylık aşk acısı ve ağır depresyondan sonra ben bile unutup önüme bakmaya basladıysam, bunu hepimiz basarabiliriz kızlar
Exlerden hayir yok..
Benim, eximin ve beğendiğim çocuğun analizlerini çok iyi yapmış. O yüzden inanasım geldiBanada olumlu konuşmuştu geçen ay zülal ama vadesi tutmadı hatta üstünden 20 gün geçti yani
Kahve attım ben. Önceki de kahveydi. Ben de dediklerini yaşadım dediği tarihlerde. Sadece inatla ex ile iletişim olacak, pişman olduğunu göreceksin diyorNe falı atmıştın ben ona tarot ve horoskop atmıştım benide çok iyi değerlendirmişti ve bi kaç olayınıza yaşamıştım ayrıca geçenlerde nolduki
Hım anladim ben iki yorum almsitim gayet tutarliydi yorumları imkan vermediğim durumları da yaşadım zaten 1 2 kişi var orda bana göre utku zülal talia gerçekçi yorumlar vs ve bence bu üç kişi işini ciddiye alıyorKahve attım ben. Önceki de kahveydi. Ben de dediklerini yaşadım dediği tarihlerde. Sadece inatla ex ile iletişim olacak, pişman olduğunu göreceksin diyor
İlk fal attığımda hiç soru sormadığım halde bilip kendi söylemişti..
20 gün geçti evet ama belki ilerleyen durumlarda çıkar diye ümit ediyorum zulalin cunki tutarliydi odaBenim, eximin ve beğendiğim çocuğun analizlerini çok iyi yapmış. O yüzden inanasım geldiexim umrumda değil ama beğrndiğim çocukla bir şey olmadını çok istiyorum ve utku da olumlu konuştu onun hakkında. Ki utku’nun zehir gibi fallar attığını da bilirim yani realist biri
Evet, yorumlayabiliyor isteyen yorumcularbir şey soracağım çevrimdışı gözükürken fal yorumluyorlar mı?
Bu Yeni çocukla ilgili iyiki baktirmamisim hislerimde yanılmamışım ve bitti 3 haftada .. ama en azında exi unutmama yaradı köprü oldu saolsun... şimdi fal hevesim bitti yaa.. akılda biri olmayınca baktıramayanlardanim... yeni kişi nasi olcak merak etmiyorum cunki... :/
En geç 1-2 saate atmış olur diye düşünüyorum. Bazen sabaha karşı yorumladığı da oluyor ama bu kez öyle olmaz umarım.22:30 gibi attım Alexe ben hala gelmedi.Ben attığımda tek kişi vardı önümdeÇok mu uzun sürüyor Alexe baktıran kızlar ?
Bence şimdiye gelmesi gerekti iki saat olmuş bir fal bence 1 saate yorumlanmalı diye düşünüyorum ki birde bekleyen az ise çok ise enerji bakımından bu saat uzaya bilir yönetime istersen mail at ben bikere atmıştım akabinde yirmi dakikada fal gelmişti22:30 gibi attım Alexe ben hala gelmedi.Ben attığımda tek kişi vardı önümdeÇok mu uzun sürüyor Alexe baktıran kızlar ?
Hayatının pişmanlığı olur benceNesibe tekbaser diye biri 100 tlbağıran varmi yaa 100 tl ilk defa görüyorum fal sepetinde
Yaw yemin ediyorum çıksa paraya da acımam... Öyle karmaşık öyle dolambaçlı ki, sanki anlamamamız için direniyorYok canım belli zaten 100 tl nedir sanki . Yok tutuyorum kendimi yeni biri olana dek baktirmicam cebimde kalsin param :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?