orasi kesin zaten canim haram olan gunah olan seyler hep daha fazla merak edilir insanin yapisi bu yapamayacagini dusundugun seyi daha fazla talep edersin.
ama su da var ki fala neden ihtiyac duyuyoruz? yani ne bileyim birisinin benim gelecegim hakkinda atip tutmasina neden ihtiyacmiz var?
bir arkadasim vardi lisede fal baktirmisti faliinda ciktigi cocuktan bir baskasinin hayatina gircegini solemis kadin. surekli zihnini kemirirdi bu olay. kim bu cocuk su mu bu mu seklinde. kendini uzerdi.. normal de degil bu.. ama soylenen herbiseyin sana zarar verme ihtimali cok yuksek. cunku hepimizin zaafidir gelecegimiz.
nedne ihtiyaç duyuyoruz biliyomusun , kendimden örnek vereyim..
ekek arkadaşımlar aram açıktır..şüphelerim vardır..
ofiste işler kötüdür..tedirginimdir..
ailemle aram bozuktur ..musuzumdur..
butür negatif duygular içindeyken , olumsuz düşünürken o anda bana bırak falcıyı sokaktan geçen yaşkı bir teyze güzel birşey söylese iyi gelir..
bizimö sokaktan geçen yaşlı teyzelerimizde sapıttığı için artık ( haberlerden okuyoruz neler olduğunu ) güzel birşeyler duymak , sadece o gün biraz sakinleşebilmek için gidiyorum..
kahvemi içiyorum..sohbet ediyorum..o soruyor ben söylüyorum vs..
fal baktırırken de çok eğleniyorum cidden.
kötü şeyler söylesede !!
bak ben zaten biliyodum hımm... modunda oluyorum fal bakanın karşısında onu kırmamak içn :) o anda kendime gülüyorum pis yalancı die :)
olumsuz birşey yaşadığın zaman ilk şoku atlatınca ben zaten sakin kafayla oturup düşünürüum şimdi ne olmalı die.
senin verdiğin örnekte arkadaşın buna kendi fazla kaptıranlardan..
benım gibi değil..
ciddiye alıyor..
bak sana bişey anlatayım , erkek arkadaşımla kapışmışız , fal baktırıyorum..
kadın bi sürü şey söyledi..birçoğuda doğru :)) böyle olunca insan daha bir heyecanlanıtor bak kadın işinin ehli diyorsun..
birden bana ama bu çocuk evli dedi :1shok:
sen olsan naparsın ?
ben bunu ciddiye alsam elimi kana bularım kesin..
ciddiye almadım tabiki..
çünkü öyle birşey, olmadığını biliyorum :)
doğru söyledi dediklerimde genel bilgilerdi sonradan farkettim zaten .
herkezin kaba taslak bildiği şeyleri..
velhasıl..
ince ve derin konular bunlar..
ama kalpte başlar..
kalpte biter..