Fal Konusunda Bilinmeyenin Ötesi !

melekizmir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
65
0
Sevgili arkadaşlar,

biliyorum hepimiz günah olduğunu bile bile deli gibi fal merakı içindeyiz,
geleceği Allah'tan başkası bilemez diyoruz ya hani, Allah'ın sunduğu nimetlerden haberimiz var mı?

sizlere ilerleyen günlerde daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim ama şimdi birkaç açıklama yapacağım,

aslında bunlar hepimizin bildiği şeyler ama henüz bilmeyen gençlerimiz olabilir;

fal nasıl bakılır; kimler bakabilir,

- aslında fala herkes bakabilir, komşular altın gününde bir araya geldiğinde, ağzı en çok laf yapanın eline tutuşturuverirler fincanı. o da amannn döktürmeye başlar..

ama durum öyle değildir tabi. ona bunları söyleyen/söyleten egodur. tam konsantre olup da söylemeye ve tutturmaya başlar ise işte bu durugörü/meleklerdir.

ya da üç harfliler.

- bunu nasıl anlarsınız? bakan kişinin gözlerinden. eğer direk karşıya bakıyorsa; durugörü sayesinde görüyordur,
eğer; hafif sağa ya da sola başını eğerse (yani biri kulağına birşey fısıldıyormuş gibi) duruses olarak duyuyordur (melekler kulağına fısıldıyordur)
ya da; yukarlara bakıyor ise ( acaba ne yalan atsam diye düşünüyordur)

gözlerini patlatarak arada sessiz kalarak konuşuyorsa, o zaman üç harflilerden kopya çekiyordur.

ya da sakin durup, ara ara konuşuyorsa o zaman içine doğanla söylüyordur ki bunlardan fazla birşey çıkmaz ( az yorum yaparlar)

arkadaşlar benim 6. hissim yüksek. fakat okudukça araştırdıkça anlıyorum bazı şeylerin yani neyin ne olduğunu.

bazı fal bakanlar var ki fal baktırmak özellikle de fincan kapatmak evet günah, Allah affetsin ki bende meraklıyımdır. geleceği öğrensek ne olacak ki, ama insanın bazen birşeyler duymaya ihtiyacı oluyor. baktırın, ama mümkün olduğunda fincan kapatmayın, hisleri kuvvetli olanlara danışın; mesela; şu konu hakkında şöyle yapsam nasıl olur?

ve özellikle de Melekler ile irtibata geçenlerle konuşmaya çalışın.

Melekler Yüce Allah'ın yeryüzüne uzanan elleridir.

Saygı ve Sevgilerimle...

Filiz.

Son düzenleme:
okudum ve ben bunları bilmiyordum filiz abla o zaman bana yardım et :)

sanırım burada msn ve diğer adres bilgileri verilmiyor. vakit buldukça buradan sizleri bilgilendiririm arkadaşlar.

siz doğru yoldan, annenizin ve babanızın sözünden ayrılmayın yeter. iyiliği seçtiğiniz sürece kazanırsınız.
iç seslerinizi dinleyin! biri iyi birşey söyler diğeri kötü. her zaman iyiden yana olun.

sevgiler...

ö.m ile facebook olabilir :))

Peki melekler niye Allah'ın günah saydığı bir şeyin yapılmasına vesile olsun.Bana mantıklı gelmedi..

6hisleree güvernirim benii yanıltmazzamaa kahver günahtır 40ğün namazı kabul olmuyomuş bakanında baktırasnında fala , 3 harflilerr fal konusdunda söylermelri birnebze dogru oaliblir ama melekler yasak olan şeyi yapmazlar

Peki melekler niye Allah'ın günah saydığı bir şeyin yapılmasına vesile olsun.Bana mantıklı gelmedi..

melekler, doğada bir afet meydana geleceği zaman canlıların daha az zarar görmesi için engellemeye çalışırlarmış. ama Allah emrettiği için o olur.

şimdi, iç seslerimize gelince, bir ses hadi hadi yap şunu diye yüksek sesle mesela; öfkeliyiz ve elimizde bardak var " at şunu" diye söyler, aslında biz bu sesi duymayız, sadece aklımıza gelir ve yaparız! sonuç: daha büyük bir olay, kavga vs.

ama diğer ses ise; hayır, yapma sakin ol! der, ve bu kısık bir sestir. ( sağ taraftan seslenen iyilik meleğimiz)

melekler içerisinde gökten düşmüş, dışlanmış melekler vardır ki ARTIK BUNLAR MELEK KATEGORİSİNDE DEĞİLDİR! Allah'a karşı gelmiştir ego (modern ismi ile ego, esas ismi şeytan) ve sonsuza kadar insanları kandırmak için uğraşacağım demiştir Allah'a. ve günümüzde artık egomuza yeniliyoruz. tıpkı, hani deriz ya of canım sıkıldı, cebimde param da var hadi fal baktırayım, işte bunu bize söyleten egomuzdur. diğer yanımız ise bize; bak şuraya para yatırman lazım, zaten paran da az, ama biz bunu dinlemeyiz bile. bazı insanlar bu ayrımı kolay yaparlar.

eğer böyle bir ayrım durumu olmasaydı o zaman Cennet- Cehennem ayrımı olmazdı.

DÜNYA BİR SINAV YERİ! her gün deneniyoruz. öyle an geliyor ki hayatta, bir takım şeylerin farkına varıyoruz. şu durumu bana birkaç sene önce söyleselerdi (melekler, ego) hadi canım derdim. çünkü araştırıyorum, okuyorum, tarikat falan değil asla da katılmam. Allah akıl vermiş ve aklımı kullanıyorum. sizler de araştırın. iyilik ile atılan tüm adımlardan karlı çıkarsınız.

Son düzenleme:
yani kısacası, seçim bize ait, onlar öneri verirler, biri olumlu biri olumsuz, durup bir düşünün! biri öfkeye sizi yöneltir, diğeri ise sakinliğe!

seçim sizin! doğru seçimi yapın ki sevap hanenize puan işlesin.

ha bu arada, kapalı, köylü cahil falan sanmayın. son derece modern açık görüşlü biriyim ama günümüzde dinden, okumaktan falan bahsedince dinci diye damga vuruyorlar ki keşke herkes okusa ama günümüz Türkiyesinde insan Atatürküçüyüm ve müslümanım demeye korkuyor.

hayırlı geceler.

evet, sanırım anlatımımdan yanlış anlaşılmış, melekler bizlere iyiyi doğruyu yöneltir. kötü olanı, içimize kötü hisler bıraktıran melekler yaptırmaz.

iyi melek, kötü melek yoktur. sadece iyi melek vardır. melekler iyilikten yanadır.

Amentü duasının anlamını okuyun!

Allahın varlığına, birliğine, meleklerine, peygamberlerine... inanırız!!!

o bir söylemdir şeytan da bir melek, buna inanmayın! şeytan bir melek değildir! Cennetten kovulmuştur. kötüdür, insanları ebediyete kadar kötülüğe sürükleyecektir!

modern ismi egodur. ego'sunu tatmin etmek!! diye duymuşsunuzdur bu söylemi hepimiz kullanırız. ego=şeytan.

bu melek değildir.

yolladım adı soyadı bu arada hisleri kuvvetli olan insanlara inanırım gerçekten yapma dedikleri bir şey zarar verici olabiliyor..

üyelere özel konu açmak yasaksa eğer, peki bu bölüm neden kapatılmadı! bunu da ben açtım!

sanırsam burada gerçekleri söylemeyeceksiniz

evet ben falcıyım buyrun yazsaydım o zaman raiting durumundan dolayı sayfada fazla tıklanma olacaktı.

ben falcı değilim diye yazdım yazı bölümüm kapatılmış... ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…