Fal baktırmak ve bakmak isteyenler buyursun gelsin. :)

rica etsem bana da bakabilir misin??

Eklentiler

• 8d658fed-e415-47de-bd36-8368ae3cc037.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 8c07eebb-211a-432e-91f5-d931e0a9bb6b.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 28
  • ab970e41-a075-4589-bdd0-404f20016d2a.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 35
kart işi yaş iş kart falı bakmaya başladıdan beri borclarım odenmez oldu ailemden biri. hasta oldu ve erkek arkdsmla ayrıldım hemde cok kotu oldu oda hasta oldu zincirleme olaylar peşpeşe geldi ilk bakmaya başlabıldıgında boyle şeyler çoı olur inanmakla alaalı demişsiniz ama bu kartlsr gercekten ugursuz soyleyip insnslık gorevimi yapayım dedim denize atmakla iyi yapmışlar bende yakıbda denizden gecerken atıcam

Hadi ya.benimde başimdan kazalar geçiyor.ayagim çok kõtü burkuldu.lif yirtilmasi oldu.15 gün alçida kaldi.Ayni ayağimin üzerinden araba geçti.ezikle kurtuldum.Birkaç ay sonra da bu sefer diger ayagimi burktum.tesadüf mü?bilemedim.korktum

tesadüf değil bence çünkü benmde başıma çok şey geldi rn kötüsü erkek arkdsmla ayrılıgm çok kotu oldu birde borclarım hep aksadı odeyemedim felan filan aksilikler hızlı birşekilde geldi hemen atın bence tarot kahveden daha tehlikeli ecnebi icadı fal zaten

Özel mesaj bakarmısınız beni unuttunuz herhalde

Karşılıklı kahve falı bakıyorum.Fallaşmak isteyen yazabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…