- 2 Şubat 2013
- 2.690
- 518
- 28
-
- Konu Sahibi _donukpudra_
canımmmmmmmmBende atiyim karsilikli bakariz
Bende atiyim karsilikli bakariz
Hadi ya.benimde başimdan kazalar geçiyor.ayagim çok kõtü burkuldu.lif yirtilmasi oldu.15 gün alçida kaldi.Ayni ayağimin üzerinden araba geçti.ezikle kurtuldum.Birkaç ay sonra da bu sefer diger ayagimi burktum.tesadüf mü?bilemedim.korktumkart işi yaş iş kart falı bakmaya başladıdan beri borclarım odenmez oldu ailemden biri. hasta oldu ve erkek arkdsmla ayrıldım hemde cok kotu oldu oda hasta oldu zincirleme olaylar peşpeşe geldi ilk bakmaya başlabıldıgında boyle şeyler çoı olur inanmakla alaalı demişsiniz ama bu kartlsr gercekten ugursuz soyleyip insnslık gorevimi yapayım dedim denize atmakla iyi yapmışlar bende yakıbda denizden gecerken atıcam
Hadi ya.benimde başimdan kazalar geçiyor.ayagim çok kõtü burkuldu.lif yirtilmasi oldu.15 gün alçida kaldi.Ayni ayağimin üzerinden araba geçti.ezikle kurtuldum.Birkaç ay sonra da bu sefer diger ayagimi burktum.tesadüf mü?bilemedim.korktum
Bende attım bakarım dedi Fakat bakmadıÖzel mesaj bakarmısınız beni unuttunuz herhalde
Banada bakar misinizz bakarsaniz cokkkk sevinirimmKızlar bence inançla alakalı. Benim liseden beri tarot destem var daha sonra Peri, Katina ve Zen tarotuda aldım. Ben kartları yastığımın altına koyarım hatta benim enerjimi daha iyi alsın diye
Bayanlar vaktim çok yok. Bakamadım kusura bakmayın. Bana bakan kişilerden bakamadığım vardı. Ona baktım. L lovimi B bahargelecek
Ben size bakmıştım ama atladınız sanırım mesaj çokluğundan olabilir, müsait olduğunuzda yorumunuzu beklerim.Bayanlar vaktim çok yok. Bakamadım kusura bakmayın. Bana bakan kişilerden bakamadığım vardı. Ona baktım. L lovimi B bahargelecek
Gece mesajları kontrol edip sildim. Göremedim. Kusura bakmayın. Bakıp yollarım.Ben size bakmıştım ama atladınız sanırım mesaj çokluğundan olabilir, müsait olduğunuzda yorumunuzu beklerim.
Banada bakar misiniz bende gece msj atmistimGece mesajları kontrol edip sildim. Göremedim. Kusura bakmayın. Bakıp yollarım.
karşılıklı mı bakıyon falBende msj atmşstim banada bakar misiniz
Ben bakmayi bbilmiyorum ama bana birinin bakmasina cokk ihtiyacim vat. Kendimi hic iyi hissetmiyorumkarşılıklı mı bakıyon fal
Karşılıklı kahve falı bakıyorum.Fallaşmak isteyen yazabilirMerhabalar bayanlar. :) Kahve ve tarot falı bakıyorum ama kartlarım yok. O yüzden şu sıralar sadece kahve falı bakıyorum. Bugün tam tarot kartı alacakken yerine bıraktım. Çünkü okulum var ve çok fazla zaman harcıyorum tarotla ilgilenirken.
Bu topiği muhabbet etmek, birlikte fal bakmak ve yorumlamak için açtım. Sizler de buyurun gelin. :)