Fal baktırmak isteyenler :))

Babaannenize acil şifalar dilerim..

merhabalar :KK55: rıca etsem her ıkısınede bakar mısın

beyaz tenlıyım, saçlarım kumral gözler koyu kahve
erkek arkadaşımla durumlar nasıl olacak? Farklı ülkelerdeyız kendısı hemen evlenmek ıstıyor, ne yapmalıyım :KK50:
İlişkımız nasıl..
Birde ış konusunda şuan çalışıyorum ama bazı teklıfler var, değerlendırsem mı :26:

Birşeyler söylersen eğer mutlu olurum :KK54:

şımdı okudum pardon, babaannen hastaymış, çok geçmış olsun

Son düzenleme:
QUOTE=pupiqq;28854193]Kizlar bir kac gun girmeyecegim foruma.
Bugun babaannemin beyin kanamasi gecirdigini ogrendim.
Onun yanina gidecegim.
Topicigi size emanet ediyorum, insallah iyi haberlerle donerim.
Dondugumde kaldigim yerden devam edecegim.
Su an moralim o kadar bozuk ki ne yazacagimi bile bilmiyorum
Cok bekleyen arkadas var onlar bosuna beklemsin diye haber vermek istedim.
Hepinizi cok opuyorum, eger babaannem icin iyi seyler dilerseniz minnettar kalirim.
Hoscakalin.[/QUOTE]

Rica etsem banada bakar msınız? tarot falı istiyorum. konuda da anne olmak istiyorum olabilecek miyim?:44:

CANM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİERİM bana ikisini debakar mısın koyu kahve saçlı kahve gözlü esmerim iş durumum ne olacak aile içi sorunlarım da var tesekkürler

pupiqq babannen nasıl oldu uzun zamandır girmemişsin buraya inşallah en kısa zamanda iyileşir eskisinden daha sağlıklı olur.

pupi merhaba ,rica etsem banada bakarmısın,6 yıldır bebeğim olmasını istiyorum,bakarmısın,yüreğine sağlık.ben uzun boylu beyaz tenli kahverengi gözlüyüm..

Son düzenleme:
bana da bakarmısın lütfennn.....
işe girebilicemmi aşk ve evlilik konusunda ne olacak (bi de eski sevgilimle aramızda tekrar bişey olacakmı çok merak ediyorum bunu )
bu arada gözlerim kahverengi uzun boylu zayıfım açık tenliyim

babannene de acil şifalar diliyorum

Son düzenleme:
merhaba.. Rica etsem bana da tarot falı bakar mısınız?
Konu: Anne olmak istiyorum ? :26:

bana da katina aşk falı bakar mısın canım
göz rengim yeşil mavi arası değişiyor, ten rengim buğday, saç rengim orta kahve..
konu: kavuşabilecek miyiz ?

Ben de baktırmak isterim. Ben kumral, kahverengi gözlü, beyaz tenliyim. Eşim kızıla dönük, ela gözlü. Evliliğimiz ne olacak? Onu merak ediyorum.

Kizlar bir kac gun girmeyecegim foruma.
Bugun babaannemin beyin kanamasi gecirdigini ogrendim.
Onun yanina gidecegim.
Topicigi size emanet ediyorum, insallah iyi haberlerle donerim.
Dondugumde kaldigim yerden devam edecegim.
Su an moralim o kadar bozuk ki ne yazacagimi bile bilmiyorum
Cok bekleyen arkadas var onlar bosuna beklemsin diye haber vermek istedim.
Hepinizi cok opuyorum, eger babaannem icin iyi seyler dilerseniz minnettar kalirim.
Hoscakalin.

canım kendi derdimize düşmüşüz geçmiş mesajları okumamışız
babaannen bir an önce iyileşir inşallahh
güzel haberlerini bekliyoruz canım

bende katina istiyorumm :KK31:
kumralım kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm beyaz tenliyim (gerçi katinada kişi kartımın urmiaa olduğunu düşünmüştüm bakınca ama bilmiyorum :))
aşk hayatımda neler olacak gibi bir soru sorsam olar mı acaba? :)

ben sorumu değiştirebilirmiyim nasıl bir evliliğim olacak mutlu bir evliliğim olacak mı?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun babannene acil şifalar dilerim,Banada hem katina hemde tarot bakarmısın lütfen? Saç rengim:Koyu kahve siyaha yakın,ten rengim beyaz,göz rengim açık kahverengi Konu; iki kişi arasında kaldım aşk bazında mantığım birine evet diyor gibi duygularım karmakarışık teşekkürler tatlım

banada bakarmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK52:
konu sağlık

banada bakarmisiz?(( sevgilimle evlenmek uzereyken annesi ayirdi cok seviyorduk, kavushacakmiyiz diye bakarsan cok memnun olurum canim onceden teshekkurler

Kızlar uzunca bir süre görüşemedik.

Sonunda gelebildim yanınıza :KK3:

Çok düşüncelisiniz sağolun, hepiniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz babaannem için.

Vaktim olmuyordu cevap yazmaya ama en ufak fırsatta gelip okuyordum yazdıklarınızı.

Özelden mesaj atan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.

Babaannem kurtuldu çok şükür, kısmi felç oldu yalnızca.

Fizik tedaviye başladı günden güne daha iyi oluyor.

Ben de bir kaç hafta onun yanındaydım sonra okulum başladığı için Ankaraya geldim.

Vizelerim başlıyor pazartesi günü o yüzden pek foruma giremeyebilirim bu aralar ancak vakit buldukça burdayım. :KK16:

katina falı istiyoruum :) göz rengim yeşil, saç rengim açık kahve, tenim kumral, konu da gerçekten bana karşı bişeyler hissediyor mu? bi geleceğimiz olack mı? .s

bi heyecan bastı :) ayrıca babaannen için acil şifalar diliyorum,çok çok geçmiş olsun.

X