Fal baktırmak isteyenler :))

merhaba canim bana iliskim hakkinda katina acarmisin
ben siyah sacli koyu kahve gözlü esmer tenliyim
sevgilim acik kahve sacli ela gözlü kumral

simdiden tesekkürler :)

Canım geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir babaannen..
İyi haberlerini bekliyoruz..

çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. dua edeceğim sizin için.

​canm çok geçmiş olsun. babaannene acil şifalar diliyorum. iyi haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle..

msjını yeni gördüm bugün ilk defa giriyorum banada fal bakmıştın önceden .siteye bi bakim dedim öyle noluyo ne bitiyo . ama şu yazını görünce üzüldüm allah acil şifalar versin canım.bozmamaya calıs moralini zor tabi ama allah yardımcın olsun.babannen inşallah en kısa zamanda çok ama çok iyi olur.insanlar birden iyiyken hasta olabiliyo çok hastaykende bir bakmışsın hemen iyileşmiş.inşallah babannende bir an önce iyileşir dualarım seninle.

slm cnm benım ve aşkım içinde bakarmısın.D beyaz tenlıyım kahve rengi gözlüyüm sarı saçıyım cnm çokkkkkk tşk ederım tarot ve dıger faldan senın içinden hangisi geçiyorsa tatlım muck

slm cnm benım ve aşkım içinde bakarmısın.D beyaz tenlıyım kahve rengi gözlüyüm sarı saçıyım cnm çokkkkkk tşk ederım tarot ve dıger faldan senın içinden hangisi geçiyorsa tatlım muck

cnm babanene geçmiş olsun şimdi gördüm yazınıda ALLAH acıl şifalar versin uzun ömürler versin

bende fal baktırmak isterimm :) göz rengim kahverengi, saçım şuan kırmızı ama normalde siyah :), esmerim..
bide zahmet olmazsa eski sevgilimi arayıp aramama konusunda çok kararsızım bunada tarot açarsan çok sevinirim..
Ayrıca çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. Şimdiden teşekkür ederimm.

Çok ama çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir. Dönüşünüzü heyecanla bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum,inşallah biran önce iyileşir babannen,dualarım sizinle

bende katina istiyorumm
kumralım kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm beyaz tenliyim (gerçi katinada kişi kartımın urmiaa olduğunu düşünmüştüm bakınca ama bilmiyorum :))
aşk hayatımda neler olacak gibi bir soru sorsam olar mı acaba? :)

bu arada şimdi gördüm babannenize çok geçmiş olsun umarım iyi haberlerle dönersin tatlım

merhabalar evlenmeme az kaldı nasıl bir evlilik hayatım olacak ve işyerinde işler sakatta yani işçi çıkarmaları falan olacak ben bu durumdan nasıl etkilenecem yanıtlarsan sevinirim cnm her ikisinede bakmanı rica edicem cnm
göz rengim kahverengi

saç rengim kahverengi

tenim açık buğday

ağzına sağlık cnm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin inş

merhaba bende fal baktırmak istiyorum size neyapabilirim özeldenmi yazyaım yönlendireblirmisniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…