lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi lotus_ #1 Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ??
Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ??
arwen85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 500 19 38 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi lotus_ #2 ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii
eylos_25 Nirvana Kayıtlı Üye 2 Kasım 2007 837 67 41 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi lotus_ #3 lotus_ .!.: Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ?? Genişletmek için tıkla... koptummmmmmmmmmm :roflol:
lotus_ .!.: Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ?? Genişletmek için tıkla... koptummmmmmmmmmm :roflol:
lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi lotus_ #4 arwen85 .!.: ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii Genişletmek için tıkla... Bir atın üzerinde genç bir kadın gördüm etrafında başka bir at daha var.. Birde fincanın dibi tamamen kahve kaplı yalnızca 2 tane daha nokta var o kadar belirgin ki Daha bir çok şey vardı hatırladıklarım bunlar kaydirigubbakcemile3
arwen85 .!.: ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii Genişletmek için tıkla... Bir atın üzerinde genç bir kadın gördüm etrafında başka bir at daha var.. Birde fincanın dibi tamamen kahve kaplı yalnızca 2 tane daha nokta var o kadar belirgin ki Daha bir çok şey vardı hatırladıklarım bunlar kaydirigubbakcemile3
lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi lotus_ #5 eylos_25 .!.: koptummmmmmmmmmm :roflol: Genişletmek için tıkla... Genelde kahve içince hep kaparım kendi kendime yorumlarım ama dünki fincan tam bir nimetti, bir dünya şey vardı yorumlayamadım da , sinir oldum, dedimki kesin KK da bilen arkadaşlar vardır
eylos_25 .!.: koptummmmmmmmmmm :roflol: Genişletmek için tıkla... Genelde kahve içince hep kaparım kendi kendime yorumlarım ama dünki fincan tam bir nimetti, bir dünya şey vardı yorumlayamadım da , sinir oldum, dedimki kesin KK da bilen arkadaşlar vardır
C cdm162 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2009 30 0 35 21 Haziran 2009 Konu Sahibi lotus_ #6 xxxxxxxxxxx.com dN baktırabilirsin Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2009