- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Aslan irkreee fukara sümüğü gibin yapuşur sevince boşa çabalamasınokuyunca beynim durdu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslan irkreee fukara sümüğü gibin yapuşur sevince boşa çabalamasınokuyunca beynim durdu![]()
Burda ban yok dimi münişNe olacak kuzum, tamam iş site kurallarını uygulamaya gelince yapmam gerekeni yaparım, canınıza bile okurumama yine de severim sizleri, kadın kadına 2 kafa dağıtmaya geliyoruz buraya, şakalarınızı, takılmalarınızı da kaldıramayıp ben şöyleyimmm ben böyleyimmmm dersem yanmışız
Ne demek efendim, sabır bizim işimiz, serde zalimlik olsa da
Öpüldünüz hürmetleeeer saygılaaarr![]()
Aslan irkreee fukara sümüğü gibin yapuşur sevince boşa çabalamasın![]()
Ya abıla
Bizde istiyoz profiliz de kuş olsun,ördek olsun..
Hele ugurböcüü olsun
..
Hep akıllı duruyorum
Nicedir ban yemedim
Bi müfakat.
Ceza sistemi varda ödül sistemi neden yok :?
Saol cnm.. nedir bu konunun ana konusu :)
Burda ban yok dimi münişvalla derdim olursa burada anlatıcam artik. Resmen stres atıyoruz gülmekten
Geçen ciddi bir konu vardı bdv'de. Bizi kizlar yine komik komik ironili yorumlar yapiyor, Bende oha yorumlara bak diye okuyorumarada bir sen geliyordun hanımlar lütfen diye
ordada kıyamamışsın. Kendinde anlamışsın konunun komik olduğunu
müne'lik bunu gerektirir işte
iyiki varsin.
Her ne kadar haftada bir banlansamda
Sende öpüldünSevgiler
![]()
Saol cnm.. nedir bu konunun ana konusu :)
Kız haftada bir selam versem banlamıyorumYıkama yaglama kac para dostum
Neyse parası vercem
Nihahah
Hem hani paran yoktuYıkama yaglama kac para dostum
Neyse parası vercem
Nihahah
Senin agzini yirim ben
Profil bakiyodum
Geldim
O zmn size katilamiycam pis fakirlerrrr :)))Fakirliğimizi konusturuyoz işte nolsun ya
Geyikte din, siyaset, kavga, küfürleşme, hakaret olmazsa banlama olmuyor, mesela birbirinize hakaret etmek maksadıyla olmadığı sürece hafif argo sözlerinizde müdahale etmiyoruz, misal bir arkadaşınıza takılmak için kız x b...nu çıkarma yazarsanız banlanmazsınız burada, e sizde saç saça baş başa girmeyeceğinize göre sıkıntı yok :)))Burda ban yok dimi münişvalla derdim olursa burada anlatıcam artik. Resmen stres atıyoruz gülmekten
Geçen ciddi bir konu vardı bdv'de. Bizi kizlar yine komik komik ironili yorumlar yapiyor, Bende oha yorumlara bak diye okuyorumarada bir sen geliyordun hanımlar lütfen diye
ordada kıyamamışsın. Kendinde anlamışsın konunun komik olduğunu
müne'lik bunu gerektirir işte
iyiki varsin.
Her ne kadar haftada bir banlansamda
Sende öpüldünSevgiler
![]()
O zmn size katilamiycam pis fakirlerrrr :)))
Geyikte din, siyaset, kavga, küfürleşme, hakaret olmazsa banlama olmuyor, mesela birbirinize hakaret etmek maksadıyla olmadığı sürece hafif argo sözlerinizde müdahale etmiyoruz, misal bir arkadaşınıza takılmak için kız x b...nu çıkarma yazarsanız banlanmazsınız burada, e sizde saç saça baş başa girmeyeceğinize göre sıkıntı yok :)))
Milleti taciz etme lan
Hahaha yok ben size ayak uydururum cnm:)))Tüü buda zengin cıktı
Elimi kime atsam zengin cıkıyo
Yavrum hepiniz buraya toplastiniz yeminlen darildim demirbas olmusuz dvde herife saracagina gelip size sarardim yaniii:)))
Geyikte din, siyaset, kavga, küfürleşme, hakaret olmazsa banlama olmuyor, mesela birbirinize hakaret etmek maksadıyla olmadığı sürece hafif argo sözlerinizde müdahale etmiyoruz, misal bir arkadaşınıza takılmak için kız x b...nu çıkarma yazarsanız banlanmazsınız burada, e sizde saç saça baş başa girmeyeceğinize göre sıkıntı yok :)))