- 11 Eylül 2017
- 1.878
- 2.536
- 30
Bence kimyasallar pis kokuyor
Insanlar ve egolari iste. Kim kokuyor görüyoruz toplu tasimalarda. Keske herkes sirke kokaydi dedirtiyorlar insana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kimyasallar pis kokuyor
Ben alış veriş yaptığım avm ve markaları söylemeyim ama ropörtajı çocuklar uyanınca izleyecemAma roportaji bi gorseniz sanki in cin top oynayan magazalar onlar degil gibi. Bizde hep gobite gideriz mesela onlar bozdu balikci da her seferinde firin patatesimizi vermiyor onlara da gicik olduk şandan kiymali pide yiyoruz. Mc donalds hamburgeri ikea gibi yolluyor. Kutudan çıkan parcalari kendin birlestiriyorsun
Bu da roportaj
https://www.ankamall.com.tr/video/ankamallda-en-sevdiginiz-3-magaza-hangisi
@Puxhu Zıhım olsun uyan artık
Ben alış veriş yaptığım avm ve markaları söylemeyim ama ropörtajı çocuklar uyanınca izleyecem
Bence dukkanlarda kaliteyi bozdu iyice ..pazarda satilan mallar daha kaliteli..hem ucuz dukkanlar polyestere dondu ...guzel olanlar yuz liradan başlıyor .. eğer imkanım varsa pazara gidip alışveriş yapıyorum.. Çok mecbur kalırsam dükkanlara gidiyorumBen alış veriş yaptığım avm ve markaları söylemeyim ama ropörtajı çocuklar uyanınca izleyecem
Ne dıyon gı uyandım demizlik yaptım
Benim eve de gel yaa
Kac para vercen gunluge ona gore gelirim
Piyasan ne?
Valla 2 kere istersen 200 TL ama 1 gun gel performansına gore dersen 100 TL
Bence dukkanlarda kaliteyi bozdu iyice ..pazarda satilan mallar daha kaliteli..hem ucuz dukkanlar polyestere dondu ...guzel olanlar yuz liradan başlıyor .. eğer imkanım varsa pazara gidip alışveriş yapıyorum.. Çok mecbur kalırsam dükkanlara gidiyorum
Performansını beğenmezsem...
O zaman sen bana öğretcen para iadesi yok totonu yırtma
Tamam sen gel hele
Anlaşırız bi şekil :)))
Kızzzzzzz napem fakrlikten evımızde ınternet yok . Film indiriyorum evde izlemek için .
Kızzzzzzz napem fakrlikten evımızde ınternet yok . Film indiriyorum evde izlemek için .
İnstigramda güzel tesettür mağazaları var. Birde bu butik mağazalar açılması çok iyi oldu bir hafta 10 günde bir ürünleri değiştiriyorlar bakmanı tavsiye ederim:) benim soyleyebilecegim magaza bile yok. Tesetture uygun bir magaza bulamiyorum. Buluyorum da onlar da zevkime uygun degil. Ankamall bana gore koca bir yiyecek mekani :)) tabi tabak canak takintim var alt kat benim hepsi benim magazam
Taam cadırın adresinı vir