- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
Buz gibi klozete otur olan uyku. Da gitsin hiç gerek yok hem yapmayınca sabah kalkmak zorunda kalıyomBen gece hiç uyanmam yaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buz gibi klozete otur olan uyku. Da gitsin hiç gerek yok hem yapmayınca sabah kalkmak zorunda kalıyomBen gece hiç uyanmam yaaa :)))
Aynı ben o kadar yoruluyorum ki o gece kalkması işkence gibiÇişe bile kalkmaya üşeniyorum ben :)
Geldim hemmencikkkPink_Flamingo Sende gel bakem yamacıma :))
Geldim hemmencikkk
Hoşbulduk canım ayy çok şükür iyi herşey temiz çıktı sizde ne var ne yok bakalımmHosgeldin tatlım
Nasıl oldu minik kuçu :)
Hoşbulduk canım ayy çok şükür iyi herşey temiz çıktı sizde ne var ne yok bakalımm
Ay evet ya evlat gibi işte resmen çocuk hiç farkı yok :) eee bende size takılayım bari çok bunaldım ne sıkıcı bir gün yahu havada karanlık zatenCokk sevindim yaa
Nasıl tedirgin olmuştun sen oyle
Kıyamam :)
Bizde ne olsun takılmaca,daralmaca :)))
Selam hanimlar iki cocuklu memur maasli kocasiyla ev odare eden benide kabul edin..konu cok eğlenceliymis
Ay evet ya evlat gibi işte resmen çocuk hiç farkı yok :) eee bende size takılayım bari çok bunaldım ne sıkıcı bir gün yahu havada karanlık zaten
Hos bulduk...size ev ekonomisiyle ilgili uzmanlik bilgilerimi sunmaya geldim
Geldim geldimmmm ben valla biten dis macunumu bile ortadan kesip tekrar kullanıorum sampuanıma bitsede su doldurup kullanıorum valla kızlar sakın beni yimeyinnnFarkirsen gel yoksa seni yirler burda
Ben bile kurtaramam :)))
1-kilo alimi oluyor ve sagliksiz beslenme diye hamur isi malzemeleri eve almiyoruz..karatay teyze sagolsun
2-deterjani minimuma indirip evin her yerini kendi yaptigimiz enzimle temizliyoruz..karbonat arap sabunu beyaz sabun bas tacimiz...
Geldim geldimmmm ben valla biten dis macunumu bile ortadan kesip tekrar kullanıorum sampuanıma bitsede su doldurup kullanıorum valla kızlar sakın beni yimeyinnn
Kaçıncı kademe memur ona göreSelam hanimlar iki cocuklu memur maasli kocasiyla ev odare eden benide kabul edin..konu cok eğlenceliymis