- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Türkteelekomsan gir sendee al gb larını kızzzzzzzz .Ayy bugünlerde böyle güzel haberlere ihtiyacımız var bana geçen ay 1 gb hediye geldi dünyalar benim oldu agaha
Kaç yıl Türktelekomluysan *3 hedıye verıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkteelekomsan gir sendee al gb larını kızzzzzzzz .Ayy bugünlerde böyle güzel haberlere ihtiyacımız var bana geçen ay 1 gb hediye geldi dünyalar benim oldu agaha
Geçen ay annemin faturayı kabartmışlar internetle tam 7tl dikkat et :)ahh fakirrrr benliğim bugun çok sevınclii .
4 gb internetımın 2 sini kullanıdydım .
Türktelekomcugumm kampanya yapmış . 12 gb internet hediye geldi . 3 aya bölmüş bide ayyy ben senı yerrımmm TT
Onları yolaarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGeçen ay annemin faturayı kabartmışlar internetle tam 7tl dikkat et :)
Ben yurtdisindayim canım ya burda günahlarını vermiyorlarTürkteelekomsan gir sendee al gb larını kızzzzzzzz .
Beleşse biz de alak nasıl alcazTürkteelekomsan gir sendee al gb larını kızzzzzzzz .
Türktelekomun onlıne işlmler uygulaamsı varmı teelefonunda .Beleşse biz de alak nasıl alcaz
Vardı yer kalmadı bellek alcak para yok sildik geri yükleyim o zaman :)Türktelekomun onlıne işlmler uygulaamsı varmı teelefonunda .
Varsa güncelleme geldı onu güncelle sora zaten yazıyo orda
Beleşse biz de alak nasıl alcaz
Vıyyy tirbiyesılerr ahh gurbettt ahhhhhhBen yurtdisindayim canım ya burda günahlarını vermiyorlar
Telefonun belleği dolu sildim yükleyemiyom şimdi kahrolsun beleş bişey düşürcez ayda yılda bir yaEki Görüntüle 2099107 Bak mavi kısımı tıklıyosun .
Ayy havan batsın. Benim ilk iki haftada internet bitiyor ahahhaah bu ay iki hafta evdeydimde kaldıEki Görüntüle 2099107 Bak mavi kısımı tıklıyosun .
Kıvırcık Ali 3. Gurbeti armağan ediyorum sana sıradaki şarkı benim olsun :) ya ne güzeldi eskiden radyo dinlerken yapardık bunuBen yurtdisindayim canım ya burda günahlarını vermiyorlar
Benn eşimden didikliyorumAyy havan batsın. Benim ilk iki haftada internet bitiyor ahahhaah bu ay iki hafta evdeydimde kaldı
Ahahahaha evet ya birde şey vardi. Herhangi bir kanala acmadan. Sıradaki adam senin kocan olacak. Sonra açıyorduk salak salak gülüyorduk ahahahaKıvırcık Ali 3. Gurbeti armağan ediyorum sana sıradaki şarkı benim olsun :) ya ne güzeldi eskiden radyo dinlerken yapardık bunu
ne düşünceli arkadaslarin var ♡ ben telde konuşmaktan nefret ettiğim icin benimkide full duruyor her ayBenn eşimden didikliyorum
Yoksa haaytta yetmezzzzz .
Ama farkındaysan dk larım oldugu gibi duruyor
Kimi arasam benı megsgule atıp arıyorlar nasıl bir fakrsem herkesler farkındaaaa
Kopy + Pasttne düşünceli arkadaslarin var ♡ ben telde konuşmaktan nefret ettiğim icin benimkide full duruyor her ay
Ayy seninki daha fena. Ben nisanlımdan ayrılacaktım artık gına gelmişti. Msj at diyordum sevmiyorum diyordum. 2 yıl sonra anladi ciddi olduğumu. Kadınlar sever normalde diyor. Bilmiyorum biz mi anormalizKopy + Pastt
Nefret ederım ama ön muhasebeyım 7 / 24 konusuyorum ınsanlarla bazen kuscaaam gelıyo konusmaktan :))