- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Yatamimmmmmmİyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatamimmmmmmİyi geceler
Dokmeden ye.Cok zeytinde koyma alismasinlar bol bol.Gunaydıııın
Çay suyunu koydum yımırta haşlıcaam 1 yumurta 2 kisi yiyecek
Guzel temizlik yapmışsın PabucumunNicki
Bak resmen işlemiş temizliği niye sen yapıyon madem zengin oldunya yazdığınız maddeler fakirlik değil ki
tutumlu yetiştik bence ondan kaynaklanıyor (tatlı kenarındaki nane yapraklarını yemeyi görmezden geldim ama
annemler hala masadaki sarılı kesme şekeri alır çantaya atar babam kürdan alır çantaya atarevde yok mu dolu alamıyor muyuz yaa gayet rahat alıyoruz ama farketmeden refleks olmuş bunlar yaşanmışlıklardan dolayı.
ama ruhum fakirdik bak
çok zengin olunca yemekte sushi hazırlıcam koltuklarımı yüksek ve altı açık alıcam ki süpürmek silmek kolay olsun
hahaaaaa ciddi sandım heee yazık gıı anneeeem gene mi fakir uyandın seeen gıyamam loooowKızlar sabah bitcoinlerimi sattım porşeme bindim şirketime gidiyordum ki kurmalı saatin alarmı çaldı
41 kere maşallah artık bir yıl önünden geçmessin bimin.Fakirler bi kalkin gariii sıkıldım yalnız fakirlikten yav sabah sabah bime gidip 41 tl harcadim kızımla cigerim yaniyo zati bi moralman neym verin
tövbeler olsuuuun resmen cigerimi attim kasaya41 kere maşallah artık bir yıl önünden geçmessin bimin.
Şansını dene derim hayirli olsun bu arada ♡gece kafama ne takildı ay bi dinleyin şimdi ben dulum bi kizim var ve sozlüyüm ya simdi benim yeni ceyiz hazir hersey fazla fazla örüldü yatak örtüm battaniyem neym alındı ( zengin sanmayin battaniye oriflame eşantiyon madam coconun ) bi yemek takimi 3lü seti kaldi onu da damada kitlesem nolur param yokta 3 bin 500 diyolar böbregimi satsam o kadar etmez