Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda cok alan olduÖyle duymuştum ama tabi şimdiki durumlar biraz daha esnetilmiş olabilir Allah razı olsun sizden herkese örnek olursunuz umarım
O kelımeyı sevmıyom pek
Evladım oldu deyım tatlım ben
Bana da lazım zaten 46lıkBen deliriveriyom ha
Dikkat et bana : )
Benı en gıcık eden aldatılıpte bosanıyımmı dıye soranGörmedim bu sıra baya saçmalayan var herkesin psikolojisi bozuk (
tam bir merve umarim burayi gormez inşallah fakir degildir
Sevgilim beni ellemiyorcular peki zorla şeetcekler yaniBenı en gıcık eden aldatılıpte bosanıyımmı dıye soran
Sonrada yan cızen kocışçiler
Sahiii o nerde yaaa
Birde hayalperest vardı
Kocası surekli bırt yapan
Benımkıler danalastıydı bu mınnos maskot olduYazarken banada hos gelmedi yeminle ama baska kelime bulamadim, yalis anlama lütfen.
Cok güzel bir sey yapmissiniz, benim taaaa cocuklugumdan beri hayalim...simdi sükpr 3 evladim var ama yinede insallah bir kolaylik olursa cok isstiyorum
İçlik al demiştim aldı heralde sıcak tutunca adam osturmadı bi daha demek kiSahiii o nerde yaaa
Birde hayalperest vardı
Kocası surekli bırt yapan
Sevgilim beni ellemiyorcular peki zorla şeetcekler yani
Benı en gıcık eden aldatılıpte bosanıyımmı dıye soran
Sonrada yan cızen kocışçiler
Elticiler var bıde yandaslarıSevgilim beni ellemiyorcular peki zorla şeetcekler yani
Tam bizlik o
Deli
Çok güzel bi kız olcak ama felfecir okuyo o boncuk gözlerBenımkıler danalastıydı bu mınnos maskot oldu
Barbıe gıbı gıydırıyom yedırıyom buldumcuk oldum ya
Benımkıler danalastıydı bu mınnos maskot oldu
Barbıe gıbı gıydırıyom yedırıyom buldumcuk oldum ya
Kör bıçakla kesBirde nerdeyse her gün dayak yiyenler...ya beynim almiyor, hani ayiplamakta istemiyorum allah kimseye vermesin ama insan nasil dayanir?!
Galiba benim basima gelse, allah korusun, o adami ya zehirlerim, ya gece elini ayagini baglayip iskence yaparim, ya ne bilim biseyler yaparim.
Daha bide soruyorlar, ayrilsammi diye
Çağırsak mı :)Tam bizlik o
Deli