- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Oy adı da kendi gibi güzel ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahah galiba
Çocuğu olanlara resmiyette çok zor veriyolar diye biliyorum süreç zor mu benim de hayalim bu tabi şartlar çok önemli hem psikolojik hem maddiEvet cok güzel demi
Suphanallah
Onun koruyucu vardırAnammm gurban oluyummmmmm
Abla ben bunu yerimmmmmmm
Masallah kuzuya
Kaldır fotoyu
Kem gozluler gelebilir
Ben birgün youtubede denk geldim. Aileye haber verdiler. Onu izledim sonra bitane daha sonra yine sonra yine o gece anladim ki hayat çok boş hiçbirşeye üzülmeye değmiyor. Boş boş şeylerle uğraşıyorum gibi geldim psikolojim bozuldu
Yasadıgım yer ve meslek fukaralık durumumdan kolay olduÇocuğu olanlara resmiyette çok zor veriyolar diye biliyorum süreç zor mu benim de hayalim bu tabi şartlar çok önemli hem psikolojik hem maddi
Birşeylerin benim sayemde olması hosuma gdıo fakiriz ya ondanNeye ispiyonladin gız hemenn
Ne gözel konusuyoduk
Onun koruyucu vardır
Ona kem göz gelmez bence
Hem yasak kaldırmak banlanıyım mı hııı
Bak canpareme nefesıme
Dünyaya gosteresım var
Dıgerlerı karnımda bu kalbımde büyüyor
Siz ne yaptınız lo çenemiz düştü olayları kaçırdıkNeye ispiyonladin gız hemenn
Ne gözel konusuyoduk
Yasadıgım yer ve meslek fukaralık durumumdan kolay oldu
Nıtekım devlete yük etmedık ya
Birşeylerin benim sayemde olması hosuma gdıo fakiriz ya ondan
Siz ne yaptınız lo çenemiz düştü olayları kaçırdık
Ben bitane amcaya haber verdiler adam dondu kaldı. Koca dev gibi adam ufak cocuk gibi oldu. Ayy onun öyle çaresiz duruşu haftalarca gözünün önünden gitmediydi(bir asker şehit oldu gorme engelli babasi "Zaten göremiyordum niye gittin" demisti o beni cok etkilemisti
Öyle duymuştum ama tabi şimdiki durumlar biraz daha esnetilmiş olabilir Allah razı olsun sizden herkese örnek olursunuz umarımYasadıgım yer ve meslek fukaralık durumumdan kolay oldu
Nıtekım devlete yük etmedık ya
Söz veremem burayı da takipteyim akıllı olun haBi daha yapma akıllım
O ne ilkokul bebesi gibi şıpadan söylüyon
: )
Görmedim bu sıra baya saçmalayan var herkesin psikolojisi bozuk (Yeni gelin vardı ya
Onun konusu ile alakali
O kelımeyı sevmıyom pekEvlatlik mi edinidiniz?
Söz veremem burayı da takipteyim akıllı olun ha