- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.324
sıkılıyorum buraya geliyorum bütün gün otur bilgisayar başındaİnsanın da içi sıkılır ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkılıyorum buraya geliyorum bütün gün otur bilgisayar başındaİnsanın da içi sıkılır ha
Ha sen bizi kullanıyo musun yanisıkılıyorum buraya geliyorum bütün gün otur bilgisayar başında
ahahahahah yok kız bura derken kadınlar kulübüneHa sen bizi kullanıyo musun yani
İyi mademahahahahah yok kız bura derken kadınlar kulübüne
Ohh en iyisi salep var mı bide salep keyfisi yap oğlan da az kendi yapadursun ödevleri annesi azcuk keyif yapacakSelammmmm kizlar
Bugun yatis gunum dun temizlik yaptim bağa ne az ben de yagmurlu havada uzanma keyfini yasiyim
Oglusun dersi var ogretmen sagolsun sayfa sayfa odev verio
Ya boyle is olmayimca da kendimi uyusuk hissediyorum suclu gibi sanki her yeri bok goturuyo ve ben yatarak suc isliyom gibiOhh en iyisi salep var mı bide salep keyfisi yap oğlan da az kendi yapadursun ödevleri annesi azcuk keyif yapacak
Bugün günlerden salı değil yatış günüYa boyle is olmayimca da kendimi uyusuk hissediyorum suclu gibi sanki her yeri bok goturuyo ve ben yatarak suc isliyom gibi
Kız bende işten çıktıktan sonra depresyona girdim kendimi işe yaramaz fazlalık gibi görüyordum sabah kalkmak için sebebim yoktu ayy ne günlerdi sonra kk yı buldum şuan çok iyimYillarca calismanin edindirdigi aliskanlik. Bos durunca aptallasiyorum yemek dusuneyim yapayim bari
Kolay gelsin canımSelammmmm kizlar
Bugun yatis gunum dun temizlik yaptim bağa ne az ben de yagmurlu havada uzanma keyfini yasiyim
Oglusun dersi var ogretmen sagolsun sayfa sayfa odev verio
Bizim canli dersimiz baslicakNerdesiniz bacılaaar
Afiyet olsun tatlim ben içtim sabah yaEki Görüntüle 2813005
Ben kahvemi hazırladım siz neredesin Efenin_Annesi Migrenben athena Niloyatospikk M Mevsim hep bahar X xnobodyx Catlak-kurabiye Chocolita