Netten güvenemiyorum ya benim oğlan biraz dombili teyzesi hep büyük alıyorum bu tarz şeyleri güvenip alamam yine bulunduğum yerden bişeyler uydurmaya çalışcamBaya pahalıymış aynen ya belki başka şeylere baksan bulursun uygun
Hoş geldiniz efenimOooo adel hanım burası neresi nerelerde takılıyorsun
Daha iyi olur canımNetten güvenemiyorum ya benim oğlan biraz dombili teyzesi hep büyük alıyorum bu tarz şeyleri güvenip alamam yine bulunduğum yerden bişeyler uydurmaya çalışcam
Sizlerle paylaşırım fikirlerinizi alırımDaha iyi olur canım
Iyi ettin iyi hanım ablada olduk bee eee hanım ablaya çay verrYeni açılmış hanım abla sizide çağırdım
Ben aslında tulum değilde, kırmızı bir şort aldım. Kırmızı askilarla da tulum havasına soktum. Resim atarım şimdi. Kırmızı favorim böyle günler içinPapuçlu olandan mı
Renkleri var evet turuncu yeşil sarı filan
Yakışıklı olmuştur miraç beyde
Sen içiyon zaten sen ver banaIyi ettin iyi hanım ablada olduk bee eee hanım ablaya çay verr
Bende kırmızı severim de şimdi anne baba olaral bizde kombin edecez kırmızı nası giyelimBen aslında tulum değilde, kırmızı bir şort aldım. Kırmızı askilarla da tulum havasına soktum. Resim atarım şimdi. Kırmızı favorim böyle günler için
Bana çok fena kokuyor evde kokusuna bile dayanamıyorum oysaki bebekken bardakla lıkır lıkır içermişim şimdi midem tutmuyorYok yavrum ben o kadarda degilemsadece icmesini sevmem tatlisini corbasini yerim pis bogaz olunca hele su sira dahada bi düşkunleştim tatliya
Hoş bulduk efenimHoş geldiniz efenimher türlü muhabbete açığız linç yok burda kahveni tatlını at müsait olduğında al kahveni çayını gel
Yok bacım burası sakin sessiz nezih bi yer. Kafa dağıtmalıkHoş bulduk efenimhayırlı uğurlu olsun topiginiz linç yoksa iyidir olsada olurdu farketmezzz
Ayyy tospiğim merhaba nasılsınTamam bitanem dutum
Iyyy şekersiz içiyim ama hiç güzel degillSen içiyon zaten sen ver bana
TabiisiBundan sonra burada buluşalım bence çok iyi oldu