Oooo tatli yarışına da mi gelcen gel gel
Valla korktum mesajnkutusunda gözüm kaldı mune den mesaj gelicek diyeAyy beğeni emojileri çalışmıyor yaa
Yooo direk banlanıyon mesajı sonadan görüyonValla korktum mesajnkutusunda gözüm kaldı mune den mesaj gelicek diye
Hahahahaha önce acı sonradan haber haYooo direk banlanıyon mesajı sonadan görüyon
Valla sabah erken kalkarım bizde sabah yuvalama yapılır yenir yuvalamamızı yeriz. Sonra büyükler aranır. Çocukları giydirirm ben giyinmem. Sonra sıradan geçerYarını nasil geçirmek istiyorsunuz?
Kimseye gidemicez kimse de gelmicek diyerek siracanmi gecireceksiniz?
Yoksa tatlinizi yapıp guzel kiyafetler giyip
Eşiniz ya da yanınızda her kim varsa onun için bayramı yaşarım mi diyeceksiniz?
Aklınızdan ne geçiyor hadi konuşalım?
Bende erken kalkar güzel bir kahvaltı hazırlarım. Sınrasında büyükler aranız. Giyinirmiyim bilmiyorumYarını nasil geçirmek istiyorsunuz?
Adil olmalıydı
Çok zor olmuyor mu telefonda konuşmakYarın ben ve Çocuklar güzel bir kahvaltı
Sonra üzerimize güzel kiyafetlser giyip once birbirimizle bayramlasmak sonra oturup hısım akraba kim varsa görüntülü arayıp bayramlasmak istiyorum.
❤
Yaz tatili hariç hayatta o saatte uyanmamBu ne gii
D
Migrenben anam sabah sabah ne diyi bunlar
bebeklinick den ses var mi yedi yumuşacık mantıları uyuyor herhalde
Valla geçen bayram picamalıydımYarını nasil geçirmek istiyorsunuz?
Onu mu Kullaniyordunİnşallah alkol yoktur ya((
BilemedimGünaydın kızlar
Akşam uyuyakaldım ilk defa
Amaç ticari mi diyorsun Canım(
Bak sosyalim bu konuda çok iyi beni de o heveslendirdi baya eğlenceli geçiyor kesinlikle katıl derimOooo tatli yarışına da mi gelcen gel gelistersen nevoşa sor tarif o sana bukur cumartesiye kadar yapıp paylasman lazim
Size kaç şiddeti vurmuş acaba@Kahve __Kokusubebeklinick rabbim tekrar yaşatmasın deprem zor biz Elazığ depremini hissettik ben uyuyordum o saatte uykumda hissettim nasıl korktum
HarikasinBak sosyalim bu konuda çok iyi beni de o heveslendirdi baya eğlenceli geçiyor kesinlikle katıl derimyorum beklemek beğeni almak daha bi oy zamanı var ayy hepsi ayrı heyecan