Oda yoktu dünnAa dut da mı gittiMigrenben canım sen de mi gittin
HoşbuldumSabah geldi
Sende hoşgeldin
Vücudun arka çıkıntılarından biriNe sule ne o
Biri beni uyandırsın
HahahahahahaVücudun arka çıkıntılarından birikimisinün 90 kimisinin 100 ölçülerde oluyor
Ben onu kaçırmışım bdv de iyiki kaçırmışım
Evde otur otur geçiyor napalım bacımHahahahahaha
Benim ki 100 geciyi
Güldürdün beni ya
Aynen çoğu yok bayram tatilindelerBen onu kaçırmışım bdv de iyiki kaçırmışımsende kurtulmuşsun canım aman diyelim
Doğru dedin yasaklar geçse de yürüsem azıcıkEvde otur otur geçiyor napalım bacım
Ahhh ne mutlu bana hep gülelim inşallah
Dilimizi tutmazsa bizimde sonumuz o gibi bende bdv ye çok dalıyorumAynen çoğu yok bayram tatilindeler
Yasak yokken bende yürüyüş yapıyordum yasak bitince devam kulağa dımtıs dımtıs müzik 10.000 adımı aşıyorsunDoğru dedin yasaklar geçse de yürüsem azıcıkASSOSyal imrendin ne güzel yürüyormuş
Dilimizi tutmazsa bizimde sonumuz o gibi bende bdv ye çok dalıyorum
Kız ben çıkmıyorum ki hele bide anlamayan usteleyen varsa dalga geçiriyorsa yazıyorum gitsin
Ben evde yapamıyorum ama bizim bahçe işleri var artık o iyi gelirYasak yokken bende yürüyüş yapıyordum yasak bitince devam kulağa dımtıs dımtıs müzik 10.000 adımı aşıyorsun
A doğru senin bahçen vardı, hiç kıskanmıyorumBen evde yapamıyorum ama bizim bahçe işleri var artık o iyi gelir
Ne demistiki zorunlu
Hahaha aynenO zaman Durum çok vahim bacım kaç kurtar kendini yerler senide@MssPARE
Ahahahah hepimizin hazin sonuHahaha aynenkaciyom soluğu burda alıyorum