Amiiinnn hepimize inşallah canım benimİnşallah canım . Rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsin
Günaydın kızlarBen ona bı guvenemedim.
Sigillere propolis damlatin dedikten sonra propolis satmaya başladı .beni sinir ettiguvenim yikildi
O bunu hep yapıyo beybisiHe ya yıldırdı sabah sabah
Brnde oradan sipariş ettimDur bakayim vardır kesin.
İnşallah alkol yoktur yaPaylasilmamis içerik kismi.kutu üstünde .
Onu okumak lazım
Günü geciştireyim demişHe ya adam gelmeden geldim zili çaldım yoltunuz diyor Alla sen kardeş pardonda yasakta nereye çıkcamüstüne birde aramış mış mış yanlış numaradır dedim yok doğru diyor çıkışa gel göster arama kaydını o saatte dedim ne yapacak merak ediyorum
Evet bacım öncede çok oldu ama bir aydır alıyorum bir aydır hiç olmamıştı . Firmayla görüştüm yasakta 3150 TL ceza yiyemem bir parça için dedimO bunu hep yapıyo beybisi
Bugün gelirse geçiştircem ben ona günüGünü geciştireyim demiş
Aynen beybi geldik diyiveriyo alakası yokKız eve çıkmaya eriniyolar
Günaydın şekerGünaydın kızlar
Akşam uyuyakaldım ilk defa
Amaç ticari mi diyorsun Canım(
Bugün gelirse geçiştircem ben ona günü
Arefe yaa aman ne ugrascam bitsin de gideyim moddaBugün gelirse geçiştircem ben ona günü
Püsür bunlar bacım iş yapıyorlar düzgün yapmıyorlarbenim kaçtane siparişim iade oldu yurt içi yüzünden
Aynen beybi geldik diyiveriyo alakası yok
Aslında o paketi çok güzel bişey yapmak lazımda ayıp neysePüsür bunlar bacım iş yapıyorlar düzgün yapmıyorlar
Aynen ya ama dedimki bak getir soğuk zincir benim kargom bozulur tamam ağla yeaaa diyor g.t herif ağzımı bozdurdu tövbe yaArefe yaa aman ne ugrascam bitsin de gideyim modda
Aslında o paketi çok güzel bişey yapmak lazımda ayıp neyse
Noktayı koydugun iyi oldu hiç anlamadık zatenAynen ya ama dedimki bak getir soğuk zincir benim kargom bozulur tamam ağla yeaaa diyor g.t herif ağzımı bozdurdu tövbe yaGetirmezse iade ettircem mecbur
Monte meselesi diym kısacaban yemeyek açık açık yazıp sende yeni geldin zaten