- 13 Şubat 2021
- 3.935
- 8.948
Çok şükür datlum iyiyim evde garfield gibi miskinliğe devamIyiyim şükür cocom sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür datlum iyiyim evde garfield gibi miskinliğe devamIyiyim şükür cocom sen nasılsın
Ben iyiyim ama geçen balkonda soğukta kaldımda burnun akmaya başladı kaptım şifayıHoşbuldum gülüümmm iyiyim sanki daha ayılamadım ama sen nasılsın minnos
Ayran şekeri dedin de şeker almadık gidip alalım bu günÇok şükür kuzum, bizde seni gördük daha iyi olduk bayram şekeri
Dut bir gitti zor geldi doğru didinBdv sizi sevdiklerinizden alıyor ama yaklaşmayın cısssssss (kamu spotu )
İnşallah kapmamışsındır kuzum vitamin falan al istersen tam hasta olmadan atlatırsınBen iyiyim ama geçen balkonda soğukta kaldımda burnun akmaya başladı kaptım şifayı
En güzel kısmi bu beyb8 boşverÇok şükür datlum iyiyim evde garfield gibi miskinliğe devam
Kuzum dikkat et ya hastalanmayınAyran şekeri dedin de şeker almadık gidip alalım bu gün
Al tabi siz yersinizAyran şekeri dedin de şeker almadık gidip alalım bu gün
Hiç kıskanmam ki ben miskinliğiEn güzel kısmi bu beyb8 boşver
Yaaa guzumHiç kıskanmam ki ben miskinliği
Cidden ya bu kapanmalar bitsin bitsinde bitince bu miskinliğe özleyeceğiz sanırımEn güzel kısmi bu beyb8 boşver
Arada ekşın lazımCidden ya bu kapanmalar bitsin bitsinde bitince bu miskinliğe özleyeceğiz sanırım
Ben miskinlik yapıyorum diyince kargo şirketi duydu zaar aksiyon çıkardı bana ay deli oldum sabah sabah ağzıma geleni saydım ama rahatladım
Kıskanma kız bebişin var benim anladığım onunla mis gibi geçir vaktiniHiç kıskanmam ki ben miskinliği
Miss gibi vakit??? İnşallah birgün o da olurKıskanma kız bebişin var benim anladığım onunla mis gibi geçir vaktini
He ya adam gelmeden geldim zili çaldım yoltunuz diyor Alla sen kardeş pardonda yasakta nereye çıkcam üstüne birde aramış mış mış yanlış numaradır dedim yok doğru diyor çıkışa gel göster arama kaydını o saatte dedim ne yapacak merak ediyorumArada ekşın lazım
Bugünlerinşz hep yatırım yavrumMiss gibi vakit??? İnşallah birgün o da olur
Yurt içi miHe ya adam gelmeden geldim zili çaldım yoltunuz diyor Alla sen kardeş pardonda yasakta nereye çıkcam üstüne birde aramış mış mış yanlış numaradır dedim yok doğru diyor çıkışa gel göster arama kaydını o saatte dedim ne yapacak merak ediyorum
İnşallah canım . Rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsinBugünlerinşz hep yatırım yavrum
Ben onu beşi bilmem prenses değilsin
He ya yıldırdı sabah sabahYurt içi mi