- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Yazım hatası yaptı arkadaş alerji olacaktı alarko olmuşNe güzel ya keşke bende öyle olabilsem Alarko hapı ne ki minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazım hatası yaptı arkadaş alerji olacaktı alarko olmuşNe güzel ya keşke bende öyle olabilsem Alarko hapı ne ki minnoş
Alerji yazcaktım alarko çıktı klavyedenNe güzel ya keşke bende öyle olabilsem Alarko hapı ne ki minnoş
Sevindim adinaÇok şükür aç değilse karnı altı pis değilse uyanmaz
Aklıma fesatlık geldiŞuan ne yapıyorum sizce
Aman o hiç kimsenin gerçekleşmiyor etme zaten hayeller Paris gerçekler kezban Paris'te oluyor birazYa bilmiyorum bak nişanlıyım ev eşyasını gelini saçımı vs hiç düşünmüyorum araştırmıyorum hayal ettiklerim gerçekleşmiyor
Ssadece mobilyaya göz attım alacaktık yakın zamanda nişanlımı bekliyorum ama karar vermedim biliyorum olmayacak almaya gittiğimizde karar veririzAman o hiç kimsenin gerçekleşmiyor etme zaten hayeller Paris gerçekler kezban Paris'te oluyor biraz
Bide mantı yapıyorum dermiş yada kahve küt düşerim yataktan asagiyaAklıma fesatlık geldi
Kahkaha atarımBide mantı yapıyorum dermiş yada kahve küt düşerim yataktan asagiya
Yavaş yersen tok tutar diyordu şairAnlamadım
Ağda yapıyorumBide mantı yapıyorum dermiş yada kahve küt düşerim yataktan asagiya
Yok Lee ağda yapıyorumAklıma fesatlık geldi
Kolay gelsinYok Lee ağda yapıyorum
Sahur yaptın mı canımKolay gelsin
Kurbiş yedimASSOSyal nerdesin sen acaba yoksa çikolata yemeye mi gittin
Bu gece kalabalıktır kurbisim ondanHayırlı sahurlar kızlar yaff nolmjş burada kaç sayfa mesaj sahura kadar uyumadınız mı okuyamadım hepsini
Beni miiKurbiş yedim
Bak şimdi gel hele gel seni bı cimciremKurbiş yedim