- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Töbe Yarabbi olecekmisim gibi gidici falanGidici belli ki
Ay ne güzel mışıl mışıl uyu şimdi herzaman olmaz zaten uyumamak çok haklısınBazen oluyor bana canım pilim bitiyor bugün o günlerden biri eş çocuk yorucu olabiliyor bazen bir tane ilacım var sinüzit için yan etkisi uyku yapıyor içince beni bammuk gibi yapıyor
Uyumaya da korkuyom dün uyuya kalmışım suyu zor yetiştirdim adama yemekte yiyemediAy ne güzel mışıl mışıl uyu şimdi herzaman olmaz zaten uyumamak çok haklısın
Sus kız tobe yarabbiTöbe Yarabbi olecekmisim gibi gidici falan
Ay tövbeTöbe Yarabbi olecekmisim gibi gidici falan
Alarm ?Uyumaya da korkuyom dün uyuya kalmışım suyu zor yetiştirdim adama yemekte yiyemedi
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın. bir kahve vardı kahveyi çok severdi dersiniz artık paremSus kız tobe yarabbi
Eşim kapatmış geri yatmışAlarm ?
Ama uykunun en güzel olduğu saatler ondan zor oluyo kalkmakUyumaya da korkuyom dün uyuya kalmışım suyu zor yetiştirdim adama yemekte yiyemedi
Ben acıktım ne yicez
BEn hiç uyumuyorum Shura kadar dün ilk defa uyudum tam uyudumAma uykunun en güzel olduğu saatler ondan zor oluyo kalkmaken iyi ben biliriim
BendeBen acıktım ne yicez
Kahvemi ooo
Kahve iciyomBen acıktım ne yicez
Duple içtim 2 saat önce hala gözüm var kahvede aşka bakEvetmiss
Hadi sen git uyuBen giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın. bir kahve vardı kahveyi çok severdi dersiniz artık parem
Bana gidici diyenler gitti iyimiDuple içtim 2 saat önce hala gözüm var kahvede aşka bak