- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Bende aynılarını derdim oldu 2 sene bizim biraz uzun sürdü beklemezaman su misalı hızlı ya ben ne zaman nişanlanacağım derken aha evlenicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynılarını derdim oldu 2 sene bizim biraz uzun sürdü beklemezaman su misalı hızlı ya ben ne zaman nişanlanacağım derken aha evlenicem
ben 1 sene içinde nişanlandım 1 senede nişanlı kalıyoruz işteBende aynılarını derdim oldu 2 sene bizim biraz uzun sürdü bekleme
ne güzellPandemide takdir alan sadece doktorlar oldu ama marlet calisanlari da bir okadar yoruldu calistigim yer bir anonsla bizi marketteki tum musterilere alkislatmisti ve 1000 lira ekstra prim vermisti hic unutmam..
Canim ben baktim ama guncel fiyatlarla alakam olmadigi icin bilemiyorumKizlar durumuma bakinnn
Bence de daha ne yapasin zırt pırt hep olmaz ki .Sut koydum ocaga yogurt yapicam. Aksama menum bellu dunden kiymali makarna var yensin tavuk kizartirirm yanina salata yeter
Yemek yapmayi hic sevmiyorum.Bence de daha ne yapasin zırt pırt hep olmaz ki .
Yalan soylemeyecem ben yemek yaparken çok darlaniyorum zaten zamanım yok diye hep gergin
Ohhh ellerine sağlık canımSut koydum ocaga yogurt yapicam. Aksama menum bellu dunden kiymali makarna var yensin tavuk kizartirirm yanina salata yeter
Al benden de o kadar . Yalan söylemek istemiyorum bende aynıyım yemek yapmayı hayatım boyu sevmedim yapinca yapıyorum hatta lezzetli yapıyorum ama sevmiyorum yapmayı . Keşke yemek için birini tutsam o yapsaYemek yapmayi hic sevmiyorum.
Mecbur olmasam yapmam onla bunla karnimi doyururum keske temizlik yapmak gibi yemek yapmak da bana zevk verse..
Ya benim de elim lezzetlidir ancak hic zevk almam yaparken dert gibi gelioAl benden de o kadar . Yalan söylemek istemiyorum bende aynıyım yemek yapmayı hayatım boyu sevmedim yapinca yapıyorum hatta lezzetli yapıyorum ama sevmiyorum yapmayı . Keşke yemek için birini tutsam o yapsa
Bende aynıyım sevmiyorum sevemiyorum ve bu konuda eriniyorum yani kendim için degik eşim olmasa 40 sene dursam peynir ekmek zeytin bile yesem doyarim ya da makarnaya bağlarım ama.iste eşim varYa benim de elim lezzetlidir ancak hic zevk almam yaparken dert gibi gelio
Bende aynıyım sevmiyorum sevemiyorum ve bu konuda eriniyorum yani kendim için degik eşim olmasa 40 sene dursam peynir ekmek zeytin bile yesem doyarim ya da makarnaya bağlarım ama.iste eşim varh
Amin amin canım .Bacılar geldim anneme sevgi izi yaptırdık dün . Utanıyo saklamaya çalışıyo biraz da üzgün ... rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ele ayağa düşürmesin
Bende memnun oldum GözdeHoş geldin pınar m3mnun oldum bende gözde
aynen canım burası o kadar iyi geliyor ki banaBende memnun oldum Gözde
Hepinizi tanıdığıma gerçekten memnunum sizler gibi güzel insanlarin var olması ne büyük mutluluk
Kıyamam canım ya Aminn inşallahBacılar geldim anneme sevgi izi yaptırdık dün . Utanıyo saklamaya çalışıyo biraz da üzgün ... rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ele ayağa düşürmesin