- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
Ayy ne iyiKocanla oturursun artık bayramda birbirinizi opersiniz
Kızın olucak o zaman inşaallah insan hissediyor ben de bekarken hep kızım olucak derdimİşi biliyorbenim hep ilgimi kız çocukları çeker daha şirinlik yaparlar
Benim olduğum semt te kurban bayramında herkez çıkmıştı umarım aynı olmaz yineAyy ne iyi
İnşAllah canım ben kız istiyorum nişanlım erkek ama ben biliyorum kızım olcakKızın olucak o zaman inşaallah insan hissediyor ben de bekarken hep kızım olucak derdim
Bizdede aynı komşu komşuya gittiklerdiBenim olduğum semt te kurban bayramında herkez çıkmıştı umarım aynı olmaz yine
Akşama neler yaptınız giiiiBiraz kaldı canım perşembe olduğunu öğrenince bıraktım
Ahahaa yaa senle biz çarşamba bayramlaşırdık
Ama sorunda güzel
Benimde canım hep çörek açma börek hamur kızartmaları falan çekiyokısaca karbon krizim tuttu
Makarna ve mercimek çorbasıAkşama neler yaptınız giiii
Valla bu ikiliye bayılıyorum benMakarna ve mercimek çorbasıkolaya kaçtık bu gün
Ay bide işin o boyutu varKız çocukları çok sevdiriyor kendilerini babasına neler yapıyor görsen 20 aylik daha babacığım diyor kapıdan girer girmez üstüne atlıyor
Olsun canım tatlin var müthişMakarna ve mercimek çorbasıkolaya kaçtık bu gün
Bende taze fasulye ve mercimek çorbasıMakarna ve mercimek çorbasıkolaya kaçtık bu gün
Benim kız nadir guruptan dövüyor gibi yapıyor gülüyor hiç umrunda olmuyorAy bide işin o boyutu var
Kıskanıp babasıyla aramıza filan girmez inşallah .
Bazı çocuklar anne babası bir araya gelince hiç müdahale etmeyip mutlu oluyor aksine .
Çok nadir tabi
Gördün müOlsun canım tatlin var müthiş
Aaa o nasıl canım sütlü hiç bilememBende taze fasulye ve mercimek çorbası
Ama sütlü yaptım bu kez mercimeki.
Normalde salçalı yapıp limon sıkıyorduk.
Bu kez lokanta usulü
Ay yArın deniyimHarika oluyor dene
E sen başka bişeymi yapcan seninde yapcağın oKocanla oturursun artık bayramda birbirinizi opersiniz
Yalancı paça çorbasıAkşama neler yaptınız giiii
Afiyet olsun canım olur mu hiçYaaabende acıktım ,hakkını helal et
Zaten son günlerde sürekli biseylere dalıp gelemiyosun.Hoşbuldum bitanem bugün tatlıya daldık gelemedik