- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
Ahahah bende karıştırdımBende Çarşamba saniyodum
Babam persembe deyince NİYE demişim.
Gülduler
Kaç yaşında erkek miAmin kuzummm
Bu konuyu daha geniş tok bir vakitte konuşmak lazım, bende ilgileniyorum. duygu durum şizofreni durumlarıyla bilgi alış verişi yapabilirizBipolar merakı değilpsikoloji bilim dalına merakliyimdir.
Her Konusuyla ilgilenirim.
Okuduğum kitaplar gelişim icin değil de romansa o bile psikolojik temalı olur mesela
Kız canım ağustos ta 2 olucakKaç yaşında erkek mi
Kız çocuklarına bayılırım rabbim acısını göstermesin canımKız canım ağustos ta 2 olucak
Yapalimmm müthiş bir zevkleBu konuyu daha geniş tok bir vakitte konuşmak lazım, bende ilgileniyorum. duygu durum şizofreni durumlarıyla bilgi alış verişi yapabiliriz
Beni de aydınlatınYapalimmm müthiş bir zevkle
Benim aile de herkes erkekKız çocuklarına bayılırım rabbim acısını göstermesin canım
Biraz kaldı canım perşembe olduğunu öğrenince bıraktımBitti mi canım
Ahahaa yaa senle biz çarşamba bayramlaşırdıkBende Çarşamba saniyodum
Babam persembe deyince NİYE demişim.
Gülduler
Benimde canım hep çörek açma börek hamur kızartmaları falan çekiyo
İnşAllah canım bende kızım olsun istiyorumBenim aile de herkes erkek
Bı kız gelir mi ki acaba
Zaten hep olaması gerekeni isterizBiraz kaldı canım perşembe olduğunu öğrenince bıraktım
Ahahaa yaa senle biz çarşamba bayramlaşırdık
Ama sorunda güzel
Benimde canım hep çörek açma börek hamur kızartmaları falan çekiyokısaca karbon krizim tuttu
Deliye her gün bayram zzatenAhahaa yaa senle biz çarşamba bayramlaşırdık
Ama sorunda güzel
Bende on tane kızım olsa niye oldu demem canımKız çocuklarına bayılırım rabbim acısını göstermesin canım
AminİnşAllah canım bende kızım olsun istiyorumrabbim sağlıklı birr evlat nasip etsin
tahinli çörek merak ediyorum denicem onu en kısa zamandaZaten hep olaması gerekeni isteriz
Doğru dedin valla bugünün bayramdan ne farklı var hele bu seneDeliye her gün bayram zzaten
Kız çocukları çok sevdiriyor kendilerini babasına neler yapıyor görsen 20 aylik daha babacığım diyor kapıdan girer girmez üstüne atlıyorİnşAllah canım bende kızım olsun istiyorumrabbim sağlıklı birr evlat nasip etsin
Harika oluyor denetahinli çörek merak ediyorum denicem onu en kısa zamanda
Doğru dedin valla bugünün bayramdan ne farklı var hele bu sene
İşi biliyorKız çocukları çok sevdiriyor kendilerini babasına neler yapıyor görsen 20 aylik daha babacığım diyor kapıdan girer girmez üstüne atlıyor
Kocanla oturursun artık bayramda birbirinizi opersiniztahinli çörek merak ediyorum denicem onu en kısa zamanda
Doğru dedin valla bugünün bayramdan ne farklı var hele bu sene