- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.467
- 31
Gitti gideen yazık ardında iz bırakıpNerelerde geziyoo dutt çekin alın onu
Konu be ben kaçırdum başka entrikaları araştırıyordum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti gideen yazık ardında iz bırakıpNerelerde geziyoo dutt çekin alın onu
Antepe kim hakaret etmişş yemekleriniz yeter yahuuuKimse memleketime memleketlime yemeklerimize ve şivemize hakaret edemez antepçe diye ayrı bi dil var len. Kim ne diye utanabilir gurur duyim valla billa
Sen nerelere bakıyon gı başka ekşınlar da mı varNerelerde geziyoo dutt çekin alın onu
O da onu beğenmiy zatıAntepe kim hakaret etmişş yemekleriniz yeter yahuuu
Bizde seni özlicezzHepicüğüüünüzü yeeyn özliycim bacılar
Giden gitsin sen kal ölene kadarGitti gideen yazık ardında iz bırakıp
Geri gelicim gııGiden gitsin sen kal ölene kadar
Ben geriden geliyorum kız eski konularmışSen nerelere bakıyon gı başka ekşınlar da mı var
yesin oO da onu beğenmiy zatı
Ben geriden geliyorum kız eski konularmış
yesin o
Aman dur bacım 5 10 yıllık konuları hortlatma sonra bende denk geliyorum bazen bi bakıyorum herkes banlı aman Allahım ne olmuş burada savaş mı çıkmış diyorum meğer konu bilmem kaç yıllıkmışBen geriden geliyorum kız eski konularmış
yesin o
Hee onu yazmayı unuttum bence de yesin
Hee onu yazmayı unuttum bence de yesin
Sevgi ve hasretle bekliyor olacağızz suyu nu hazırladım giderken dökeriz arkandan su gibi git su gibi gelGeri gelicim gıı
Sıyrıldım geldim geldim bazen öyle hortluyo konular dediğin gibi kaç yıllıkAman dur bacım 5 10 yıllık konuları hortlatma sonra bende denk geliyorum bazen bi bakıyorum herkes banlı aman Allahım ne olmuş burada savaş mı çıkmış diyorum meğer konu bilmem kaç yıllıkmış
Ne yemeği ayol yemek yapicak ama bi şii yokmuş ki su bile musluktanmisAntepe kim hakaret etmişş yemekleriniz yeter yahuuu
Bende gidicem doğulu değilim amaSoran olursa doğu sevdasından getti deyin
Kimse yemeklerinize hakaret edemez ederse de Allah çarparKimse memleketime memleketlime yemeklerimize ve şivemize hakaret edemez antepçe diye ayrı bi dil var len. Kim ne diye utanabilir gurur duyim valla billa
AminKimse yemeklerinize hakaret edemez ederse de Allah çarpar
Çok alakasız olacak ama şuan kaç kilosun
En son 76 idi ama ramazan geldiğinden beri baya gitti biliyorum ama tartılmadım boy 170 yeni doğum yaptım işte zeytin 10 aylıkÇok alakasız olacak ama şuan kaç kilosun
Bayram da bir tartıl bakalım kaç kilo vermişsinEn son 76 idi ama ramazan geldiğinden beri baya gitti biliyorum ama tartılmadım boy 170 yeni doğum yaptım işte zeytin 10 aylık