Ama bu haksızlık ben günlerdir bekledin level atlamak içinMerhaba hoşgeldin canım benim kıdemimi artırdın bak bende bugün geleli saatler oldu terfi aldım di miMigrenben
Geç keşfedildim kız yoksa bekletmezdim seniAma bu haksızlık ben günlerdir bekledin level atlamak için
Gördüm gördüm. Döndüğnu dusunmedim öylesine uğradım zannnettimNaper bebekdöndüm gı sen görmedin arada uğruyorum da bugün yoğun biraz yetişemiyorum
Nasıl çay . Hani oruçSiz çay içerken ben daha yeni oturuyom
Off ya biliyorum başıma geleceğiGördüm gördüm. Döndüğnu dusunmedim öylesine uğradım zannnettim
Hayırlı kandiller canım Aminn inşallahKizlar kadir geceniz mübarek olsun
Dualarimiz kabul olsun
Dallarınızdan unutmayın inşallah
Eki Görüntüle 2844925
19 dk kalmış bizim hiç adil değil1 saat 7 dakika var daha
Neyse bekledim ama iki kademe atlatim ama yinede çok bekledimGeç keşfedildim kız yoksa bekletmezdim seni
Hahahahaha bizimde terlik gitmisnteki evde teki yokOff ya biliyorum başıma geleceğirüzgar çarşafımı almış atmış geçen yıllarda da perdemi atmıştı komşunun duvarına
Bide komşunun donu benim balkona düşmüşHahahahaha bizimde terlik gitmisnteki evde teki yok
Bulamadınız mı çevrede felanHahahahaha bizimde terlik gitmisnteki evde teki yok
Hahahaha o hiç olmamaışBide komşunun donu benim balkona düşmüş
Otur otur olmuyo dedim kalk bilirse olsun, aslında oruçlu canım iş yapmak istemiyoHahah süpermiş burada da hava bulanık silmedim hala komşular hep siliyo bende bakıyorumbende iyim kuzum
Topla yağacakHe gı çok var aradaanammn dışarıda çamaşırlarım var gıı
Iftarda bebekNasıl çay . Hani oruç
Ay o banada oldu bir kereBide komşunun donu benim balkona düşmüş
Bencede diill bekliyos beybi, çaya başlayın yerime19 dk kalmış bizim hiç adil değil
Ayyyyy rezillik dantelli deme bide sakınBide komşunun donu benim balkona düşmüş
Çay içer üzerine meyve bile yeriz sanırım kuzumBencede diill bekliyos beybi, çaya başlayın yerime
Yeni transferleri en yakın zamanda bekliyürük o halde beklediğine değsin senindeNeyse bekledim ama iki kademe atlatim ama yinede çok bekledim