- 17 Ocak 2020
- 27.295
- 39.387
Yaaaa .Zorlukları var tabiki ama onlar birlikte oynayınca kavga edince gulusunce iyiki diyorum iyiki varlar mesela paylaşmayı çok erken öğrendiler büyüğüne elma soyup versem kardesiminki nerde anne der canlarım rabbim esirgesin onları
Evli misin sen deKızlar böyle çocuk çoluk diyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor beğeniyorum
Allah yuvanızda mutlu etsin çocuğunuzla çocuğunuzla sağlıkla yaşayın
Yok canım ben ayrıldım kocada yok çocuktaEvli misin sen de
Parem çalışıyon muYok canım ben ayrıldım kocada yok çocukta
Yok calismiyorum bitanem annem babamla yaşıyorumParem çalışıyon mu
Hayırlısı olsun canım ben çok fazla topokleri gezmem, girdigim yerler belidir canım.burda tanıdım seniYok calismiyorum bitanem annem babamla yaşıyorum
Aslında ben bazı topiklerin içine yazmıştım boşandım diye çocuk özlemim olduğunu demek denk gelmedi size
Yeniden evlenirsinYok calismiyorum bitanem annem babamla yaşıyorum
Aslında ben bazı topiklerin içine yazmıştım boşandım diye çocuk özlemim olduğunu demek denk gelmedi size
Rabbim herzaman en iyisini bilir belki çocuğun olmaması senin için daha hayirliydi babasız bebek buyutecektin rabbim gonlune göre versinYok calismiyorum bitanem annem babamla yaşıyorum
Hayırlısı kuzum aynen rabbimin bildiği bir sey vardır mutlakaHayırlısı olsun canım ben çok fazla topokleri gezmem, girdigim yerler belidir canım.burda tanıdım seniınş çok mutlu olursun allah büyük bebegim ❤
Yeniden evlenirsinküçük mssparelerin olur senin de iste yeter ki
Amin kızlar amin canlarRabbim herzaman en iyisini bilir belki çocuğun olmaması senin için daha hayirliydi babasız bebek buyutecektin rabbim gonlune göre versin
AminnAmin kızlar amin canlar
Aynen öyle imtihan iste hayırlısı diyelim
Geç kağıdı alabilir miyim örtmenim
Hayırlı sahurlar kızçeler
Afiyet olsun canım