- 17 Ocak 2020
- 27.287
- 39.372
Aaaaa ilk defa duydum otlu pilav ben
İki gündür sorucam denk gelmiyor namaz topigimiz var senide eklesem istermisin birlikte motive olmaya çalışıyoruzMmmhhhaaaa. Harika bı ye
Her otla oluyor diyebilirim.Hangi otlarla yapılıyor turp otunu biliyorum hardal otunu birde
Aslında isterim ama bı hedef koyduğumuz topiklerde devamını getiremiyorum.İki gündür sorucam denk gelmiyor namaz topigimiz var senide eklesem istermisin birlikte motive olmaya çalışıyoruz
Yok cnm bizde hedef falan yok takip et sadece namaza teşvik bizimkiAslında isterim ama bı hedef koyduğumuz topiklerde devamını getiremiyorum.
Su iciyordum mesela bı topikte
Yada verimli gün geçirme ..
Tikaniyorum biyerdeuğramaz oluyorum ayıp oluyor
Deniycem en kısa sürede canımHer otla oluyor diyebilirim.
En güzel madimakla oluyor
Ispanak pazı karalahana semizotu hardal turp otu
Ben geçen hafta sonu yapmıştım ya canımYaaa sende mi yaptın
Yok yok bu sefer kesinHadi inşallahyine bize bı şok yaşatma da
Gormemisim dövme beniBen geçen hafta sonu yapmıştım ya canım
Yok cnm bizde hedef falan yok takip et sadece namaza teşvik bizimki
Gwç uyanıyorsun görmezsin tabi ama birşey yaparsam etiketli em gör diyeGormemisim dövme beni
Bulgur pilavın yoğurt döküp ymeeyi severim annem biz küçükken kalan bulgura yoğurt karardı yokluktan mı bilmiyorum ama çok lezzetli olurduZahmetli bı menü değil
*Ciğer kavurma yapıyorum
*Otlu pilavı bilirsin belki ? Ne ot bulduysan pirinçle karıştırıp pisirirsin ya .
Bende semizotu vardı onun pilavını yapıyorum .
Üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yiyoruz biz.
*Şehriye çorbası.
*Süt helvası
Gündüz pek giremiyorum bi deGwç uyanıyorsun görmezsin tabi ama birşey yaparsam etiketli em gör diye
Her gün ev mi temizlenirGündüz pek giremiyorum bi deevi temizle yemek yap yada ailemle telefon görüşmeleri oluyor
Bugün evi temizlemedim de girdim bari
Alışkanlık canım bende öyle severim .biraz bulgur biraz yoğurt koyar kaşığa öyle yerimBulgur pilavın yoğurt döküp ymeeyi severim annem biz küçükken kalan bulgura yoğurt karardı yokluktan mı bilmiyorum ama çok lezzetli olurdu
Bulgur pilavın yoğurt döküp ymeeyi severim annem biz küçükken kalan bulgura yoğurt karardı yokluktan mı bilmiyorum ama çok lezzetli olurdu
Etikete ekledim bile
Akşam sende o zaman sen yap siftaginiEtikete ekledim bile