- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
İyiyiz cnm sen nirelerdesin yoktunKızlar nasılsınız niye sesiniz çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz cnm sen nirelerdesin yoktunKızlar nasılsınız niye sesiniz çıkmıyor
Biz iyiyiz sen nasılsın, kız gorunmedin bugünKızlar nasılsınız niye sesiniz çıkmıyor
Bakmadım yukarıya öğleden beride kk ya girmedimAaa o kadar konuştuk baksana yukarılara
İyiyiz
Sen nasılsın ?
Herkez isyanda
Iyiyim canım biraz ev işleriyle yemekle uğraştımBiz iyiyiz sen nasılsın, kız gorunmedin bugün
Hoşgeldin canimmm nasılsınHayırlı iftarlar kızlar
Orada yaşayınca hiç bir farkı olmuyor canım insana sıradan geliyor Bodrum'da yaşıyordum ben evlenene kadar sıradan bir yerdi benim içinİnsanlar benim gibi iç Anadoluda filan doğuyor Assos da doğdum Muğla da doğdum olimpus da doğdum bunlar bir ayrıcalık benim için o yüzden ArTİSt
Ayyy çok güldüm yaBakmadım yukarıya öğleden beride kk ya girmedim
Benim sesim çıkmadı o zaman
Iyiyim yemekle uğraştım ev işleri derken bu saat oldu
Ev işi yaptım markete gittim pet baktım markette her yerde var kızlar sabah ortalığı karıştırdılar bide hayretBiz iyiyiz sen nasılsın, kız gorunmedin bugün
Tabiki benIyiyim canım biraz ev işleriyle yemekle uğraştım
Başka kim var isyan da benim.gibi isyancı başı varken
Sanada canım hoşgeldin nasılsın
Hoşbuldum kızlar iyim siz nasılsınız. Başım fena ağrıyor yetişemiyorum mesajlara kusura bakmayın inşallah yarın daha aktif olcamayyy @ Catlak - ku
Hoşgeldin canimmm nasılsın
Ayyy çok güldüm ya
' benim sesim çıkmadı o zaman '
Ellerine sağlık
Bende yeni basladim yemek yapmaya.
Tatlı çorba tamam
Ana yemeklerdeyim
Tabiki ben
Kız fake olduğu belli değilmi öyle birşey olurmu senceEv işi yaptım markete gittim pet baktım markette her yerde var kızlar sabah ortalığı karıştırdılar bide hayret
Neyin var canım migren falan mıHoşbuldum kızlar iyim siz nasılsınız. Başım fena ağrıyor yetişemiyorum mesajlara kusura bakmayın inşallah yarın daha aktif olcam
Benmi orucmu geçti başına paremMerak ettim menüyü
Sen isyancı olamasın sen yumuşacık bir şeysin yumoş seni
yarın bomba gibi gel canım insallahHoşbuldum kızlar iyim siz nasılsınız. Başım fena ağrıyor yetişemiyorum mesajlara kusura bakmayın inşallah yarın daha aktif olcam
Kız fake olduğu belli değilmi öyle birşey olurmu sence
Benmi orucmu geçti başına parem
Tam isyan alayina isyanIyiyim canım biraz ev işleriyle yemekle uğraştım
Başka kim var isyan da benim.gibi isyancı başı varken
Fenayım canim bazen ..torpilemeye çalışıyorum amaBen baştan dedim zaten böyle bir şey olur mu diye inanalar.oldu kazen açıklama yaptı ama
Ay pammik gibisin tanıdığım kadarıyla anamm fenamızın kız
Neredesin yoksun bu gün
Almak serbest mi,nolduEv işi yaptım markete gittim pet baktım markette her yerde var kızlar sabah ortalığı karıştırdılar bide hayret