- 28 Haziran 2011
- 59.263
- 149.540
Hoş gördüm cancazim nasılsinHosgeldinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gördüm cancazim nasılsinHosgeldinnnnn
Hamdolsun assosyalim .Hoş gördüm cancazim nasılsin
Bende şükür iyiyim hafif başım agriyo o kadarcıkHamdolsun assosyalim .
Sen nasılsın
Assos da neden vurgu var
Ooo eşi artist çıktıBende şükür iyiyim hafif başım agriyo o kadarcık
Eşimin memleketi orası, bende çok severim o yüzden onu büyük yazıp sonunuda birleştirdim
Şifalar dilerimBende şükür iyiyim hafif başım agriyo o kadarcık
Eşimin memleketi orası, bende çok severim o yüzden onu büyük yazıp sonunuda birleştirdim
O ne demek kızOoo eşi artist çıktı
Çok teşekkür ederim balım inşŞifalar dilerim
İnsanlar benim gibi iç Anadoluda filan doğuyor Assos da doğdum Muğla da doğdum olimpus da doğdum bunlar bir ayrıcalık benim için o yüzden ArTİStO ne demek kız
Şapşik yaaa valla bazıları hakkaten doğuyo yani canısı napacaksınİnsanlar benim gibi iç Anadoluda filan doğuyor Assos da doğdum Muğla da doğdum olimpus da doğdum bunlar bir ayrıcalık benim için o yüzden ArTİSt
Hayırlı iftarlar kızlar
Eşinin hayattaki ilk sansi Assos da doğmak .Şapşik yaaa valla bazıları hakkaten doğuyo yani canısı napacaksın
Insanlar bazen şanslarının farkına varmaz beybimEşinin hayattaki ilk sansi Assos da doğmak .
İkinci şansı seninle evlenmek olmuş . Bunlardan haberi var mı
Benide bıraksalar ömur boyu çalışabilirim çok özledim kızım büyüsün diye bekliyorum kreşe vericem 3 yaşındaEvliyim 2 olcak temmuza.
Okurken çok çalıştım
Artık hiç istemiyorum
O zaman seni kaciriyoruZzzz bu gece.Insanlar bazen şanslarının farkına varmaz beybim
Aaa o kadar konuştuk baksana yukarılaraKızlar nasılsınız niye sesiniz çıkmıyor
Herkez isyandaAaa o kadar konuştuk baksana yukarılara
İyiyiz
Sen nasılsın ?
Sanada canım hoşgeldin nasılsınHayırlı iftarlar kızlar
Heee gacir beni beybiiO zaman seni kaciriyoruZzzz bu gece.